Algselt postitas j6u1uv4n4
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
tähelepanekuid elust enesest
Collapse
X
-
Algselt postitas Sambaz Vaata postitustKaks eesti maakat Berliini S Bahnis:
" Ou vaata, kaks ilget pedekat tulevad peale"
" Jube, paras pede linn see Berliin on ikka, enam ei tuleks kunagi. Naisi ka pole
Hakkas piinlik
Kommentaar
-
Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustÜhe tuttava Nigeeria prostituudi staatus WhatsAppis on "not in any serious relationship". Vähemalt ei peta kedagi?
Kommentaar
-
Rootsi kruiis. Lapsed on sellises vanuses, et pikemat reisi ei maksa ette võtta, aga lähiriike võib näidata. Tallink võiks laeval kajuteid niimoodi jagada, et regamisel otse küsida, kas tulete siia jooma või vaikselt olema? Jube häiriv kui öö läbi mingi disko koridoris käib. Ma saan neist ka aru, eks ma ise olen ka seal laevas rämmari eemärgil olnud.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rudy Vaata postitustRootsi kruiis. Lapsed on sellises vanuses, et pikemat reisi ei maksa ette võtta, aga lähiriike võib näidata. Tallink võiks laeval kajuteid niimoodi jagada, et regamisel otse küsida, kas tulete siia jooma või vaikselt olema? Jube häiriv kui öö läbi mingi disko koridoris käib. Ma saan neist ka aru, eks ma ise olen ka seal laevas rämmari eemärgil olnud.
Kommentaar
-
Algselt postitas elx Vaata postitustJäin PPA infotelefoni uskuma, et dokumendijärjekorrad lähevad kiiresti. Nende lehel olnud prognoositav aeg lubas ka 15 minutit - mõeldud-tehtud.. Kohe saab tund täis, juurde tuleb arvestada ka foto tegemise järjekord, see ainuüksi oli 25 minutit.The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitustkolm korda käisin septembris ja mul oli bronniga 3 minti ootamist max (ja see oli ka varem kohale tulemisest). pildid tegin ka ise ette ära. #ÄraUsaldaPPA liini
Aga muidu sain umbkaudu tunni ja viiekümne minutiga hakkama. Kui juba kirjutan, siis selline info ka, et kiirväljastust hetkel ei tehta.BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Algselt postitas elx Vaata postitustJäin PPA infotelefoni uskuma, et dokumendijärjekorrad lähevad kiiresti. Nende lehel olnud prognoositav aeg lubas ka 15 minutit - mõeldud-tehtud.. Kohe saab tund täis, juurde tuleb arvestada ka foto tegemise järjekord, see ainuüksi oli 25 minutit.
Kommentaar
-
Algselt postitas El President Vaata postitustfoto saaks ju sel ajal ära teha, kui järjekorras ootad?
Aga praegust kogemust arvestades soovitan selles järjekorras jah teha - teeninduse number pihku ja siis pildijärjekorda.BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Algselt postitas El President Vaata postitustfoto saaks ju sel ajal ära teha, kui järjekorras ootad?
Sama kehtis nii Pinnas kui Tammsaares
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar