Algselt postitas martin644
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
tähelepanekuid elust enesest
Collapse
X
-
European Golden Shoe antakse ikka õigesse kohta see aasta? Uhke näha, et lausa 3 meest on Eesti liigast Top-10-s
Liliu (Nomme Kalju), 31 goals, 31 points
Mbaye Diagne (Kasimpasa), 20 goals, 30 points
Lionel Messi (Barcelona), 15 goals, 30 points
Zakaria Beglarishvili (Flora Tallinn), 30 goals, 30 points
Paulinho (BK Hacken), 20 goals, 30 points
Patrick Hoban (FC Dundalk), 29 goals, 29 points
Cristiano Ronaldo (Juventus), 14 goals, 28 points
Nikolay Komlichenko (FK Mladá Boleslav), 18 goals, 27 points
Robert Skov (Copenhague), 18 goals, 27 points
Roman Debelko (FCI Levadia), 27 goals, 27 points
Linus Hallenius (GIF Sundsvall), 18 goals, 27 points
Kylian Mbappé (PSG), 13 goals, 26 points
Aubameyang (Arsenal), 13 goals, 26 points
Piatek (Genoa), 13 goals, 26 points
Kane (Tottenham), 13 goals, 26 points
Salah (Liverpool), 13 goals, 26 points
Paco Alcácer (Borussia Dortmund), 12 goals, 24 points
Luka Jovic (Eintracht), 12 goals, 24 points
Emiliano Sala (Nantes), 12 goals, 24 points
Fabio Quagliarella (Sampdoria), 12 goals, 24 points
Kahjuks on see vaid poole hooaja hetkeseisMessi...The never ending legend!
Kommentaar
-
sattusin välisreisil ka hiigelkasiinosse, kus veetsin mõned tunnid, varem pole kasinni kütkestavusest aru saanud ja nii ka seekord.
ei saa aru, kuidas keegi saab üldse võrrelda kasiinomänge pokkeri ja spordiennustusega ja panna need ühise nimetuse alla - gambling? need peaks täitsa eraldi kategooriad olema - rulett, blackjack, craps, slotid on ju täispask ja võrreldes pokkeri/bettinguga ikka täiesti strateegivaba kraam (ok, kaartidelugemine BJ-s on mingilmääral strateegia). kogu melu ja tasuta söök/jook on rohkem väärt kraam, kui kasiinomängud ise.
p.s. enamus aega veetsin blackjackilauas lihtsalt lõbutsedes ja drinke tehes
Kommentaar
-
Algselt postitas cabron Vaata postitustei saa aru, kuidas keegi saab üldse võrrelda kasiinomänge pokkeri ja spordiennustusega ja panna need ühise nimetuse alla - gambling? need peaks täitsa eraldi kategooriad olema
Kommentaar
-
Algselt postitas Marduk Vaata postitustMõlemas võtad sa riski panustades oma raha teadmata milline on täpne tulemus.
Kommentaar
-
Algselt postitas Marduk Vaata postitustMõlemas võtad sa riski panustades oma raha teadmata milline on täpne tulemus.
Kommentaar
-
Algselt postitas Nurmekas Vaata postitustSuvaline äririsk või börsil tegutsemine läheb ju sama sildi alla.
Kommentaar
-
Algselt postitas Marduk Vaata postitustMõlemas võtad sa riski panustades oma raha teadmata milline on täpne tulemus.Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
-
Algselt postitas marv3llous Vaata postitustPigem cabroni loogika on ilmselt selles, et ühes sa "otsustad ise" teadmiste põhjal mille peale oma rahaga riskid, vs see kas ruletis kukub sinna numbrile kuhu arvasid.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustTänapäeva lamellid pidid libedaga olema peaaegu sama head kui naastrehvid.
Tegelikuses see ikkagi nii ei ole.
Kommentaar
-
Ma olen see mees, kes linnas elades sõitis naeltega. Lamell on pehmodele, naelad ftw jne. Maale kolides sattus kätte lamellidega auto. No ja ma elan ikka kolkas, kus soola eriti ei näe, vaid kinnisõidetud lumi v lihtsalt kiilasjää. Ei nuta enam naelasid taga. Võibolla mingites kurvides sõidan alateadlikult aeglasemalt, aga naelasid enam ei ostaks. Isegi naisele julgesin lamellid alla osta.308
Kommentaar
-
Algselt postitas Marduk Vaata postitustOleneb kus sa sõidad. Ma olen viimased 2 komplekti (+praegu kolmas all) ostnud lamellid. Linnas ei kurda, põhimaanteel ei kurda, kuid väiksematel teedel jätab soovida.
PS! Tähelepanek oli see, et lamellid ei konkureeri mitte kuidagi naastudega.
PS2!Ettevaatlikult sõites saab isegi suvekatega sõidetud.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Nii nagu ei oska mõned inimesed vähese võimsusega autot juhtida (ja ka vastupidi), ei oska mõned ka lamellidega sõita, sest nad on harjunud teatud sõiduvõtetega. Too suvekate repliik kinnitab seda veelgi - I dare you - tee proovi.
Lamellidel on üks suur miinus - need raiped hakkavad nii ca 8 soojakraadi juures kuluma päris uhkelt ja pidamine halveneb tunduvalt. Sooja talve korral kestavad nad vähem kui Mourinho.
Muide, meil müüakse ka lamelle, mis praeguse -4 korral muutuvad plastikuks.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar