Algselt postitas Markko
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
tähelepanekuid elust enesest
Collapse
X
-
Algselt postitas _AI_ Vaata postitustTavaline õlu, asi pole margis, vaid kõik on enamasti sama hinnaga. Maksin 90 krooni poolese õlle eest. Mu esimene stipp elus oli 80 krooni
Ja kroonidesse ei taha üldse enam midagi arvutada. Kui mina hakkasin kunagi õlut konsumeerima, sain oma lemmiku - Saku Mägra - kätte 7,50-ga308
Kommentaar
-
Üldiselt Eestis on toidukaubad(sealhulgas alkohol) tõesti meie palgataseme kohta võrdlemisi kallid. Samas on Eestis nt. üür, autokindlustus jne. päris odavad, mistõttu ka toidukaupadel saavad sellised hinnad olla. Kroonidesse asjade ringitõstmine on jabur, sest võrreldes 2010. aastaga on ka palgad sisuliselt kaks korda tõusnud.
Kommentaar
-
Algselt postitas LaRaBla Vaata postitustÜldiselt Eestis on toidukaubad(sealhulgas alkohol) tõesti meie palgataseme kohta võrdlemisi kallid. Samas on Eestis nt. üür, autokindlustus jne. päris odavad, mistõttu ka toidukaupadel saavad sellised hinnad olla. Kroonidesse asjade ringitõstmine on jabur, sest võrreldes 2010. aastaga on ka palgad sisuliselt kaks korda tõusnud."An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
-
Algselt postitas LaRaBla Vaata postitustÜldiselt Eestis on toidukaubad(sealhulgas alkohol) tõesti meie palgataseme kohta võrdlemisi kallid. Samas on Eestis nt. üür, autokindlustus jne. päris odavad, mistõttu ka toidukaupadel saavad sellised hinnad olla. Kroonidesse asjade ringitõstmine on jabur, sest võrreldes 2010. aastaga on ka palgad sisuliselt kaks korda tõusnud.Inter - ausaim klubi Itaalias.
Kommentaar
-
Algselt postitas Halb ründaja Vaata postitustÜür küll nüüd odav pole. Pool Eesti keskmist palka Tallinnas ja Tartus 2-toalise eest.
Kommentaar
-
Algselt postitas LaRaBla Vaata postitust650€? Ma ei tea, kust sa nii kalli hinna leiad. Ja siis võrdle mõne Lääne-Euroopa pealinna üüriga, kus see on päriselt ka pool nende kuupalgast.
Kommentaar
-
Algselt postitas LaRaBla Vaata postitust650€? Ma ei tea, kust sa nii kalli hinna leiad. Ja siis võrdle mõne Lääne-Euroopa pealinna üüriga, kus see on päriselt ka pool nende kuupalgast.
Kommentaar
-
Algselt postitas LaRaBla Vaata postitust650€? Ma ei tea, kust sa nii kalli hinna leiad. Ja siis võrdle mõne Lääne-Euroopa pealinna üüriga, kus see on päriselt ka pool nende kuupalgast.Inter - ausaim klubi Itaalias.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustProovi Berliini.
Kommentaar
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustei viitsi midagi proovida. väide, et Eestis on üürihind kallis võrrelduna lääne euroopaga (kui võrrelda võrreldavat) on bs.Je suis Nasfal
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar