Laulupidu ja Tänak ühel nv-l tõmbaks toimetajad ribadeks.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
tähelepanekuid elust enesest
Collapse
X
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustMina ei saa sellest aru, et kui ma ühes ajalehes töötades näen täielikku kliki- ja lugemiskülmust laulupeo uudiste, videote ja muu säärase kohta, siis Delfi ja PM kütavad teemaga totaalhullu. Nagu nad teevad seda missioonitundest või on seal tõesti täiesti teistsugune lugeja?Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
My spell checking is second to nine!
Kommentaar
-
Algselt postitas Tofoa Vaata postitustKui ma Soccernetis ei käiks, ei teaks ma, et üldsegi laulupidu toimub. See nädalavahetus siis, ma saan aru?
Tundub, et see vist esimene üldlaulupidu mille ajal pidevalt ise Tallinnas olen... sest varem pole küll niimoodi silma jäänud aga terve see nädal -
- ühistransport on rahvast täis
- poeletid suurte koolide läheduses on paremast kraamist tühjad
- lõuna ajal on kesklinnas igas toidukohas järjekorrad (rahvariietes inimestest)
Lisaks need krdi Selveri reklaamid.
Iga kahe minuti tagant 30 sekki eriti aeglast koorilauli ja "Lähme koos peole. Meie peole" vms.
Suht tüütama hakkab.
Disclaimer - arvestatava võimalusega lähen astun P ühelt kontserdilt läbi.
Kommentaar
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustMitu korda on tantsu-ja laupeohuvilisi Eestis rohkem kui jalka (spordi) huvilisi?
Kui neid mitu korda enam on, kas siis vähemalt 2 miljonit eestlast kavatsevad tantsupidu vähemalt 20min järjest vaadata?
Kommentaar
-
Algselt postitas rahvaspordipäev Vaata postitusthttps://www.kantaremor.ee/pressiteat...atajarekordid/
Kui neid mitu korda enam on, kas siis vähemalt 2 miljonit eestlast kavatsevad tantsupidu vähemalt 20min järjest vaadata?
Kommentaar
-
Hirmus lugu ühest ajalehe toimetusest.
Helistab järjekindlalt inimene, kes muudkui küsib raieluba. Inimene on pahane ja räägib kurjalt. Kui talle selgitati, et tegu on ajalehega ja siin ei saa keegi luba anda, siis on ta veel pahasem.
Jant kestab mitu päeva.
Helistab veelkord, on veel pahasem: "Mul on mehed objektil, kas ma saan juba lõpuks selle raieloa!"
Lehetöötajal viskab miski punasesse: "Hea küll, ma luban, see on küll ajaleht endiselt, aga hea küll."
Helistaja oli marurõõmus.
Ilmselt tuleb sellest mingi jama...
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustHirmus lugu ühest ajalehe toimetusest.
Helistab järjekindlalt inimene, kes muudkui küsib raieluba. Inimene on pahane ja räägib kurjalt. Kui talle selgitati, et tegu on ajalehega ja siin ei saa keegi luba anda, siis on ta veel pahasem.
Jant kestab mitu päeva.
Helistab veelkord, on veel pahasem: "Mul on mehed objektil, kas ma saan juba lõpuks selle raieloa!"
Lehetöötajal viskab miski punasesse: "Hea küll, ma luban, see on küll ajaleht endiselt, aga hea küll."
Helistaja oli marurõõmus.
Ilmselt tuleb sellest mingi jama...
See metsaäri üks sketchy business nii ehk naa. sul vöib luba olla nt 200 tm, aga suht raske kontrollida, et sul langilt 600 tm kadund pole. Jätad möned koormad kirja panemata lihtsalt. Nii päris mitmed äri üles ehitanud, stora enso ja möned metalliärikad nt.“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustOti fänne on ilmselt kõige lihtsam kettasse ajada. Ütle ainult, et X spordialal on palju raskem tippu jõuda kui rallis ja jauru jätkub pikaks ajaks.
Kommentaar
-
Algselt postitas rainis007 Vaata postitustSiis Sa vist Tallinnas silmad- ja kõrvad lahti ringi ei liigu väga ?
Tundub, et see vist esimene üldlaulupidu mille ajal pidevalt ise Tallinnas olen... sest varem pole küll niimoodi silma jäänud aga terve see nädal -
- ühistransport on rahvast täis
- poeletid suurte koolide läheduses on paremast kraamist tühjad
- lõuna ajal on kesklinnas igas toidukohas järjekorrad (rahvariietes inimestest)
Lisaks need krdi Selveri reklaamid.
Iga kahe minuti tagant 30 sekki eriti aeglast koorilauli ja "Lähme koos peole. Meie peole" vms.
Suht tüütama hakkab.
Disclaimer - arvestatava võimalusega lähen astun P ühelt kontserdilt läbi.The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas StokOtt Tänak ei täida kogu Su Facebooki ega uudisteportaale 90% ulatuses. Tahaks inimestele halvasti öelda, aga ma saan aru, et jääksin sellega vaid kõikidest sõpradest ilma.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar