Algselt postitas LeeRomeno
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
tähelepanekuid elust enesest
Collapse
X
-
-
Proovi sa mul korralike pelmeene hapukooreta süüa!see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustProovi sa mul korralike pelmeene hapukooreta süüa!
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustMõnda asja on väga piinlik vaadata. IKEA avamisel oli üles rivistatud 40 turundustöötajat, kes kõik plaksutasid uste avamisel. Läbi ukse tuli paar üksikut inimest. #priceless
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustHapukoor ja ketšup seepärast sobivadki, et nad annavad igasugu saepurule maitse. Kõiksugu Manni ja muud odavmakaronid, tatar, riis jms, mida kuu lõpus süüakse, selle nad ära päästavad. Kui on ikka korralik söök ja siis sellele hapukoort ja ketšupit peale panna, on juba toidu raiskamine ja koka solvamine.
Huvitav on muidugi see, et paljud panevad seda suppidesse ka, aga vot supis see mulle ei meeldi.
Kommentaar
-
Algselt postitas StokSamal ajal kui ma poes valin hoolega, et mitte võtta hapukoorega kodujuustu.. A noh, mõni paneb näiteks tomati ja kurgi peale soola ja pipart.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustMul üks tuttav naine sööb kriiti. Nagu tõsiselt. Ostab poest tavalist kriiti, neid pulki ja sööb. Pidada maitsev olema. Hapukoort peale ei pane.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustMul üks tuttav naine sööb kriiti. Nagu tõsiselt. Ostab poest tavalist kriiti, neid pulki ja sööb. Pidada maitsev olema. Hapukoort peale ei pane.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar