Algselt postitas Mõnuagent 007
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
tähelepanekuid elust enesest
Collapse
X
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustSoccernetis on üks tuntud jalkaajakirjanik, kes kirjutab väga põnevatel teemadel väga häid lugusid. Ilmselt kirjutab, õigemini, sest just avastasin, et ma ei suuda tema artiklites kuidagi neljandast lõigust kaugemale...
Kommentaar
-
Algselt postitas Pints Vaata postitustMeil Saaremaal on kõik kena: kena korter, kena auto, kena pruut, kena ilm jne."I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."
Kommentaar
-
Sattusin ühte vanemat olümpiavõitjate eri Kuldvillakut vaatama. Erki Nool omas mahlas"The most beautiful thing we can experience is the mysterious. It is the source of all true art and all science. He to whom this emotion is a stranger, who can no longer pause to wonder and stand rapt in awe, is as good as dead: his eyes are closed."
Kommentaar
-
Kui veel pole, siis varsti on n.ö japside wc-pottide tehaseid korda mitu.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustKui veel pole, siis varsti on n.ö japside wc-pottide tehaseid korda mitu."I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."
Kommentaar
-
Algselt postitas atleticomadrid Vaata postitustSa mõtled Hondasi?
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustKui veel pole, siis varsti on n.ö japside wc-pottide tehaseid korda mitu.
Kuna oluline on vee: surve, temp ja suund, siis voolikutega bideed on kõige efektiivsemad.
Traditsiooniliste bideede (kraaniga) ja jaapani versioonide kasutajate seas on valest kasutamisest tingituna levinud kuseteede infektsioonid. Ei kasutata õigeid seepe, uhatakse saastunud vesi suguelunditele või ei kuivatata piisavalt.
Teades, et niisutatud salvrätikute müük on onlines viimase nädalaga teinud kõva kasvu, siis pigem soetavad mitmed tualettpaberit tootvad ettevõtted endale lõpuks vastavad seadmed. Metsä Tissue kaalub juba viimased 8 aastat, et kas sinna investeerida või mitte aga nad on nüüd lootusetult hiljaks jäänud, sest turule sisenemine on juba kordades kulukam, kui see oleks olnud 2-3 aastat tagasi.
Kommentaar
-
Tegelt oleks jummala timm, kui istud potile (kes Hondasse), siis läheb skänner seilama ning a la Morgan Freemani hääl räägib sulle ära, et mida ta näeb ning timmib puhastussüsteemi vastavalt oludele.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar