Algselt postitas Mõnuagent 007
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
tähelepanekuid elust enesest
Collapse
X
-
Algselt postitas wordprez Vaata postitustMulle on üks Tartu keeltekooli juht sarnase jutuga öösel messengeri lennanud kunagi.
Kommentaar
-
Algselt postitas Sambaz Vaata postitustKas seal kommuunis muidu on keegi kunagi tõstatanud teema ülesse, et misasja te hädalate koguaeg? Või saab kohe sellise teema peale bloki peale, et ma ei kaitse neid pidevaid vinguvaid väärtusi?
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustSeal läheb paari sekiga suhtkoht saja peale iga teema. Pmst sama hull, kui beebigrupid. Lisan ka siinkohal, et tegu polnud ka Linnariga.
Kommentaar
-
Algselt postitas Sambaz Vaata postitustAga kui kokku panna virgina hundid + beebigrupid + kalamaja kommuun, mis supi kokku saaks?
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustSee, kelle nime me ei maini, kuna muidu ta paneb meid ignolisti.
Ma muidugi ei tea mis ta kalamajas kommuunis peaks tegema. Ta ju laagerdub Nõmmel.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust"Olen mikrobioloog... kuidas ta tuleb mu sisse"see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustSaadan sulle kuhugi?
Kommentaar
-
Algselt postitas Sambaz Vaata postitustDaz Booobile võib sisse saata küll midagi jah.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar