Midagi positiivset koroonakriisis: Rumeenia mustlasi pole enam linnas kerjamas!
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
tähelepanekuid elust enesest
Collapse
X
-
Terviseameti FB leht juba kuivale ei jäta.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Peeter I Vaata postitustKui tahta enda päeva rõõmsamaks muuta, siis Roman Trofimovi FB seinal korralik winning streak käimas.
Kommentaar
-
Algselt postitas Peeter I Vaata postitustLõbus olemine on asendunud juba mitmeid päevi... kremlile meeldiva tekstiga, et enam väga ei tasu.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustKuidas käib lehte loo tellimine.
X: "Õu, meil on mingi lahe etendus tulemas. Rea Lest mängib seal."
Mõnu: "Nääh."
X: "Rea ei kandnud proovide ajal rinnahoidjat."
Mõnu: "Oot, räägi lähemalt?"
Kommentaar
-
Algselt postitas zelee Vaata postitustVabandage mu ignoratsust, aga ta on mingi bänger näitleja?
See vist Eesti mõistes haruldaneInter - ausaim klubi Itaalias.
Kommentaar
-
Algselt postitas Halb ründaja Vaata postitust
See vist Eesti mõistes haruldane
Kommentaar
-
Egas ma miskit oodanudki. Sain siiski aga kinnituse, et mul on vale sõnaraamat õppimiseks olnud.
see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustMirtel Pohla ei nõustu sinugaInter - ausaim klubi Itaalias.
Kommentaar
-
Algselt postitas Halb ründaja Vaata postitustA palju meil tegelikult neid genitaalselt alasti naisnäitlejaid on olnud?
Kommentaar
-
saunastseenis on teatavasti kõik alastiGEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar