Algselt postitas Nasfal
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
tähelepanekuid elust enesest
Collapse
X
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustEem.. Kas ma olen rikutud inimene? Aga Pealtnägijas oli lugu YT-kanalist Laulupesa. Seal on miljonid vaatamised. Mis on tõenäosus, et enamik vaatajad ei ole pedod?Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Algselt postitas mjaasa Vaata postitustOle nüüd. Laulupesas on väga head laulud ning videod. Lastega kuulame tihti neid, sest kuidagi haaravad laulud on. Sai isegi Hooandjas toetatud mingi hetk. Aga vastus su küsimusele on: miks?
Kommentaar
-
Algselt postitas mjaasa Vaata postitustOle nüüd. Laulupesas on väga head laulud ning videod. Lastega kuulame tihti neid, sest kuidagi haaravad laulud on. Sai isegi Hooandjas toetatud mingi hetk. Aga vastus su küsimusele on: miks?
Aga näiteks vannilaulu video...
Ma ütlen ausalt, kanali videol ei ole seda kvaliteeti, et vaatamisi nii palju oleks.
Ja 100 vaatamist ühelt kasutajalt on ikka 1 vaatamine. Palju meil neid lapsi on Eestis? Välismaal lastel vaevalt see nii suurt elevust tekitab.
Kommentaar
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustOkei, ma loodan, et maailm on palju parem paik.
Aga näiteks vannilaulu video...
Ma ütlen ausalt, kanali videol ei ole seda kvaliteeti, et vaatamisi nii palju oleks.
Ja 100 vaatamist ühelt kasutajalt on ikka 1 vaatamine. Palju meil neid lapsi on Eestis? Välismaal lastel vaevalt see nii suurt elevust tekitab.BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Algselt postitas atleticomadrid Vaata postitustKuulge kammoon, see oli kõige igavam teema tänases pealtnägijas!
Veel üks tähelepanek: Kaja Kallas ütles just ERR-s, et Kalju euromäng toimus pealtvaatajateta 😁.
Peaks vähem telkut vaatama.
Kommentaar
-
Algselt postitas vendetta Vaata postitust
Tähelepanek, äärmusvasakpoolsed ja nende kisakoor on üks valelik punt...
Wordprez, seleta murumütsiga lollidele aborigeenidele?
Kommentaar
-
Tegin tähelepaneku. Mihkel Raud kunagi pani jooki, tegi bändi elas life. Reaalselt tegija rämmar vend.
Peale alkoholi mahajätmist kirjutas raamatu ja siis tegi telesaate ning siis abiellus ja läks poliitikasse ja nüüd lõpuks intervjueerib tundmatu eidega Tv3 Duublis rannamaja osalisi.
Ärge hakake karsklasteks kassite ära ja allakäigutrepp tuleb kiirelt.
Kommentaar
-
Ei ole pealtnägijat vast aastat viis+ vaadanud (v.a. hilisemalt järgi neid konkreetseid lõike/teemasid, mille ümber on arutelu tekkinud). Täna kuidagi kogemata (okei-okei, libertine.centre teema tundus huvitav) sattus ette ja no. Ma ei näe küll väga kohta, mille pealt Kärmas võiks a la Lusti meetodite teemal väga sõna võtta. Okei, nende kahe saate vahe tõepoolest on, et pealtnägija on oma maailmapildi ja vaadete turundamise ikka väga filigraanseks peenhäälestanud. Isegi Varro on suutnud oma ideoloogilise vaguni ette rakendada.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar