Algselt postitas plastic'99
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
tähelepanekuid elust enesest
Collapse
X
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustPealtnägijas oli terve suvi ette valmistuda ja pilootepisood oli pealtnägija24.
Veel üks tähelepanek: Kaja Kallas ütles just ERR-s, et Kalju euromäng toimus pealtvaatajateta .
Peaks vähem telkut vaatama.BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Mis asi on konkreetne süüdistus?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustMis asi on konkreetne süüdistus?BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Algselt postitas elx Vaata postitustKoit Toome teeb küll lauldes alati seda imelikku inisevat häält aga täna EFTAl on ta kuidagi eriti vindi peale keeranud. Jääb mulje nagu ta üritaks laulmise asemel naljahäält teha.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustKõrvamonitor olla katki olnud.
Kommentaar
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustkas tõmbasid uuriva ajakirjanikuna kohe Koidule kõne peale, et "lugejad on pöördunud meie poole" ?Ela ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
tagasi, hinga sügavalt ja
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.
Kommentaar
-
Merle Viirmaa-Treifeldt: "Rahaliselt tugevatel alustel meediaettevõtted pole poliitikute või äriringkondade poolt manipuleeritavad."
Nigga, wat?!
Võib vast tõdeda, et mida suurem vale, seda usutavam.
(Lugesin artikli pealkrirja ja mõtlesin, et näed sa päris tublid... ).see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustMu tore venelasest naabrimees küsis korraga trepikojas rõõmsa näoga: "Kas sa oled idikas?"
Mina: "??? Mis mõttes?"
Tema: "No sa oled pidevalt kodus ja näed selline välja ka. Ma olen ka!"
Ütlesin midagi ebamäärast ja kōndisin edasi. Alles korrus hiljem sain aru, et ta mõtles "itikas".
Äkki see oli sõnum Karvaselt
Kommentaar
-
Pea iga tookuulutuse all facebookis, kus on palk avalik, on mingi paarkummend jorssi kohe mölisemas, et see pole ju mingi palk ja kui palk avalik pole, siis mölisevad, et ah palk selleparast pole avalik, et see nõnda madal.
Ja keskmise inimese jaoks tundub bruto ja neto ka endiselt taielik tuumafüüsika olevat.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar