Algselt postitas baller
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
tähelepanekuid elust enesest
Collapse
X
-
Järvela jaoks pole muidugi suuremat rõõmu kui treida mingi Arse "legendi" arvamuste põhjal Liverpooli vastane artikkel ja pista see soccerneti lehel prominentsele kohale. Ajakirjanduslikku taset ei miskit.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustMu tore venelasest naabrimees küsis korraga trepikojas rõõmsa näoga: "Kas sa oled idikas?"
Mina: "??? Mis mõttes?"
Tema: "No sa oled pidevalt kodus ja näed selline välja ka. Ma olen ka!"
Ütlesin midagi ebamäärast ja kōndisin edasi. Alles korrus hiljem sain aru, et ta mõtles "itikas".
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustJärvela jaoks pole muidugi suuremat rõõmu kui treida mingi Arse "legendi" arvamuste põhjal Liverpooli vastane artikkel ja pista see soccerneti lehel prominentsele kohale. Ajakirjanduslikku taset ei miskit.
Kommentaar
-
Algselt postitas $$$ Vaata postitustManu fänn ju, ei ootagi midagi enamat.
Kommentaar
-
Algselt postitas vtp Vaata postitustAnu Sääritsa särk paistis läbi ja seal ei olnud midagi all
Kommentaar
-
Algselt postitas vtp Vaata postitustAnu Sääritsa särk paistis läbi ja seal ei olnud midagi all
Kommentaar
-
lihtsalt vastu valgust paistab ka rinnahoidja läbiGEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar