Algselt postitas baller

Vaata postitust

Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse

No announcement yet.

tähelepanekuid elust enesest

Collapse

X
- 

Järvela jaoks pole muidugi suuremat rõõmu kui treida mingi Arse "legendi" arvamuste põhjal Liverpooli vastane artikkel ja pista see soccerneti lehel prominentsele kohale. Ajakirjanduslikku taset ei miskit.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
 - 

Mul alumine naabrimutt ütles, kui ma kõnnin, on seda kuulda. Tore teadaAlgselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustMu tore venelasest naabrimees küsis korraga trepikojas rõõmsa näoga: "Kas sa oled idikas?"
Mina: "??? Mis mõttes?"
Tema: "No sa oled pidevalt kodus ja näed selline välja ka. Ma olen ka!"
Ütlesin midagi ebamäärast ja kōndisin edasi. Alles korrus hiljem sain aru, et ta mõtles "itikas".
Kommentaar
 - 

Manu fänn ju, ei ootagi midagi enamat.Algselt postitas mcnamara Vaata postitustJärvela jaoks pole muidugi suuremat rõõmu kui treida mingi Arse "legendi" arvamuste põhjal Liverpooli vastane artikkel ja pista see soccerneti lehel prominentsele kohale. Ajakirjanduslikku taset ei miskit.
Kommentaar
 - 

Ott Järvela on Aston Villa fänn!Algselt postitas $$$ Vaata postitustManu fänn ju, ei ootagi midagi enamat.
Kommentaar
 - 

Mida helli? Kuskohas?Algselt postitas vtp Vaata postitustAnu Sääritsa särk paistis läbi ja seal ei olnud midagi all
Kommentaar
 - 

pics or gtfoAlgselt postitas vtp Vaata postitustAnu Sääritsa särk paistis läbi ja seal ei olnud midagi all
Kommentaar
 - 

lihtsalt vastu valgust paistab ka rinnahoidja läbiGEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)
Kommentaar

Bottom 300x250

Collapse

Vivatbet 1200x200 bottom

Collapse

Kommentaar