telefoniga chrome's üle 100 tabi lahti teed, siis enam numbreid ei loeta, vaid selle kohale ilmub koolonD. []
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
tähelepanekuid elust enesest
Collapse
X
-
Algselt postitas Iceman Vaata postitustImelik asi juhtus täna. Mingi krdi trepikoja naaber pani välja ukse ette karbi komme ja head halloweeni trick or treat jms. eile võtsin peo täie, kui koju läksin. Nüüd hommikul tööle minnes vaatasin ikka päris palju alles, panin mõlemad taskud täis komme aga välja minnes miski minu ees ütles, et läksin liiale ja panin ühe tasku täie komme tagasi.
Getting old vist paar aastat tagasi küll sellist asja poleks olnud minu sees.
Kommentaar
-
Algselt postitas Iceman Vaata postitustImelik asi juhtus täna. Mingi krdi trepikoja naaber pani välja ukse ette karbi komme ja head halloweeni trick or treat jms. eile võtsin peo täie, kui koju läksin. Nüüd hommikul tööle minnes vaatasin ikka päris palju alles, panin mõlemad taskud täis komme aga välja minnes miski minu ees ütles, et läksin liiale ja panin ühe tasku täie komme tagasi.
Getting old vist paar aastat tagasi küll sellist asja poleks olnud minu sees.May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
-
Üks lihtne trikk kuidas teha selgeks, kas on suhtetsikk vöi niisama löbutsemiseks - Uuri välja, mis suhe on tal isaga. Kui on väga hea ja ta on veel ilus ka, siis oled sattunud kullatüki otsa. See on lojaalne ja kuulab söna. Kui räägib sitasti, viimati nägi 10a. tagasi vöi üldse midagi ei tea, siis unusta ära - Its called daddy issues ja seda isendit ei saa tösiselt vötta. Köik nagunii teavad, aga lihtsalt meeldetuletuseks et te ei eksiks, naised on kavalad!“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
-
Algselt postitas kaala Vaata postitustÜks lihtne trikk kuidas teha selgeks, kas on suhtetsikk vöi niisama löbutsemiseks - Uuri välja, mis suhe on tal isaga. Kui on väga hea ja ta on veel ilus ka, siis oled sattunud kullatüki otsa. See on lojaalne ja kuulab söna. Kui räägib sitasti, viimati nägi 10a. tagasi vöi üldse midagi ei tea, siis unusta ära - Its called daddy issues ja seda isendit ei saa tösiselt vötta. Köik nagunii teavad, aga lihtsalt meeldetuletuseks et te ei eksiks, naised on kavalad!
Kommentaar
-
Algselt postitas Iceman Vaata postitustHoidke alati oma auto puhtana. Kunagi ei tea millal võib järsku 3 sportliku naisterahvast su auto peale tulla.
Üsna kosmaarne, kui palju monstereid on autos ära joodud ja millal ma selle fit cake koogi autos veel ära olen söönud
Kommentaar
-
Algselt postitas allars Vaata postitustKuidas nad sinna kaheukselisse Volvosse ära mahtusid? Eriti veel, kui fitcake’i pakk oli ka juba ees.
Kommentaar
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitustSorry kalla, aga sa oled emotsionaalselt 15 ja su arvamus ei loe ��“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
-
Algselt postitas kaala Vaata postitustVöid aasida mingi muu teemaga, aga praegu tuled öpetama vanaisa keppimaAmorim <3
Kommentaar
-
Algselt postitas kaala Vaata postitustVöid aasida mingi muu teemaga, aga praegu tuled öpetama vanaisa keppima
Kommentaar
-
Algselt postitas allars Vaata postitustMart, ega mitte ometi sina?“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
-
Tekkis vanalinna tänavatel Ester Kuntuga möödaminnes pilkude mäng. Tõmbas isegi vere vemmeldama üle pika aja."The most beautiful thing we can experience is the mysterious. It is the source of all true art and all science. He to whom this emotion is a stranger, who can no longer pause to wonder and stand rapt in awe, is as good as dead: his eyes are closed."
Kommentaar
-
Tartu käsitööõllepood on suht kamp saamatuid vist. Teevad nii palju sooduspakkumisi koguaeg ja kuulutuse lõpus tärniga kirjas, et sooduspakkumine võimalik kuna taheti teha gluteenivaba aga tuli välja teisiti.Ela ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
tagasi, hinga sügavalt ja
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.
Kommentaar
-
Algselt postitas Iceman Vaata postitustTartu käsitööõllepood on suht kamp saamatuid vist. Teevad nii palju sooduspakkumisi koguaeg ja kuulutuse lõpus tärniga kirjas, et sooduspakkumine võimalik kuna taheti teha gluteenivaba aga tuli välja teisiti.
Gambrinust mõtled?Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar