Algselt postitas Marduk
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
tähelepanekuid elust enesest
Collapse
X
-
Algselt postitas mjaasa Vaata postitustLoodan et sa ei vastanud mulle, sest ma asjaga kursis jah.Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
My spell checking is second to nine!
Kommentaar
-
Elu suletud uste taga. Mu sõber rääkis kurva loo ühest Tallinna eeslinnas toimuvast. Ta elab ühes kenas piirkonnas, mis pole eliit, aga mugava asukohaga ja pigem jõukam keskklass elab seal. Ütles, et ühel pool elav noor kahe lapse ema on alkohoolik. Küll on noorema lapsega kodus, aga iga päev pidi veini jooma ja igal pool lõhnadega käima. Ka hommikul vara, kui koridoris juhuslikult kohtuvad. Teisel pool pidi elama 30ndates üksik ema, kes töötab IT alal ja fb ja instagrami järgi käib iga või üle õhtu väljas söömas ja praegugi on Türgis kuurortis. Last vaatab vanaema, kes palus toas paari asjaga abi. Ütles korter pidi olema peaaegu tühi asjadest ka kõik kütted asjad maha keeratud. Lisaks rääkis, natukene lapsest, kuidas see käitub (tema hinnangul) nagu saadetakse teda aega ajalt jalust ära. Ma olen kogu aeg mõelnud nende laste peale ja olen ütlemata pettunud ebaõigluses.Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
Kommentaar
-
Algselt postitas zelee Vaata postitustLastekaitsesse teatamine pole variant?Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
Kommentaar
-
Organiseeritud kuritegevus ehk kelmikamp.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Jõudsin aeglase inimesena Netflixi Michael Jordani dokusarjani. Milline imeline vaade aega kui ma veel teadsin korvpallurite nimesid. Kui Jordan täna veel mängiks, võib-olla oleksin nõus taas korvpalli vaatama.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas futbolidipaul Vaata postitustVenemaa alaosa võiks ümber nimetada telekavaataja nimeliseks Venemaa jalgpalli foorum.
Ja üldse mitte halva pärast.
Mujalt ma Venemaa jalgpalli kohta lugeda ei viitsiks. Saab vähemalt kursis olla seal toimuvaga.
Kommentaar
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustMul nagu veits kohustus, mille ma meeleldi ka täidan, Venemaa jalgpalli teemat üleval hoida.
Vahepeal on tore, kui keegi midagi täpsustavat küsib.
Aga muidu pole probleemi ka monoloogi pidamises.
Kamoon, tvitteris on vendi, kes kajastavad eesti jalgpalli Poola keeles.Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
Kommentaar
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustMul nagu veits kohustus, mille ma meeleldi ka täidan, Venemaa jalgpalli teemat üleval hoida.
Vahepeal on tore, kui keegi midagi täpsustavat küsib.
Aga muidu pole probleemi ka monoloogi pidamises.
Kamoon, tvitteris on vendi, kes kajastavad eesti jalgpalli Poola keeles.
pole ju otseselt muidugi eriline üllatus, et reaalsuses kotib venelasi rohkem jalgpall kui meid uimaseid eestlasi.
Kommentaar
-
Algselt postitas Sambaz Vaata postitustpalju muidu üldse meie kohalikud jalgpallihuvilistest eesti-venelased soccerneti tarbivad?
pole ju otseselt muidugi eriline üllatus, et reaalsuses kotib venelasi rohkem jalgpall kui meid uimaseid eestlasi.
Eesti jalgpalli mõttes vaadatakse ikka siia.
Aga muidu vene jalgpalli fänne on Eestis sitaks palju.
Kommentaar
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustKamoon, tvitteris on vendi, kes kajastavad eesti jalgpalli Poola keeles.
Ma olen see vend, kes oskab twitterisse ainult kasutajanimesi sisse toksida.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar