Maailma parimad meeskonnad olid sel hooajal Inglismaalt. CLi ja ELi finaalides mängis 10 inglast. It's coming home!
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
tähelepanekuid elust enesest
Collapse
X
-
Algselt postitas mjaasa Vaata postitustPlasticul sai vist üks pudel veini liiga palju täna.
Kommentaar
-
Algselt postitas mjaasa Vaata postitustPlasticul sai vist üks pudel veini liiga palju täna.
Kommentaar
-
Algselt postitas LaRaBla Vaata postitustSee on jah umbes selline olukord, kus sa mõtled järgmisel hommikul, et fakk, miks internetil alkolukku pole?
palun vasta, LarRaBla
Kommentaar
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustet hommikul ärkan ja mõtlen, et juve tegelt okei või? palju ise joonud oled ka
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustAlko on imejook, aga osasid naisi ei joo ilusaks ja osasid klubisid ei joo sümpaatseks.
Kommentaar
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustdefinitsioon chelseast ju
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustSarkasm on võitjatele sõbrakene... sarkasm on võitjatele. Second Unitedi fännina sa hetkel pead sellest veel kaarega mööda jooma
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustKuulge, ma tulin nüüd Montenegrosse, käisin päeval rannas ja siin pole ühtegi toplessina päevitavat naist. Nagu dafuq? See ei peaks tarbijakaitse keiss olema?
Kommentaar
-
Algselt postitas Vask Vaata postitustMa täiesti mõistan, kui kellelegi ei meeldi Juve, ma saan aru, kui kellelegi ei pruugi meeldida Bayern, aga ma ei saa aru nendest, kellele meeldib ManU.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar