Algselt postitas Pints
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
tähelepanekuid elust enesest
Collapse
X
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustBSH välisministriks!
Kommentaar
-
Algselt postitas Pints Vaata postitustEi näe põhjust, miks Hensugusta on kehvem kui Aunaste ja/või Võrno näiteks.
Ühed "meelelahutajad" kõik, sportlasi päris samasse patta ei pistaks aga kui keegi topib, siis suurt vastu ka ei vaidleks.Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustBSH välisministriks!Algselt postitas Pints Vaata postitustMinistriportfelle neile Eestis seni pole reeglina jagatud aga võin ka eksida (kui meenub mõni endine meelelahutaja, kes minister olnud, siis võid julgelt parandada). Indrek Saar (tema muidugi otse lavalaudadelt sinna ei tikkunud)?
vihje
Kommentaar
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitust
Kommentaar
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitustKui ma siin hommikul juba panin osad ajud plahvatama. Siis pmst ma jõudsin kõigi selleni tänu 2005 suvele pmst kui ma sattusin õigesse seltskonda rs klannides ja hakkasin rohkem lävima selle toonase seltskonnaga kes #cdrsc ircus chillis näiteks. 16 aastat ja tuhandeid ülimalt lahedaid inimesi hiljem, still awsome.
Veel midagi, mis äkki osadele tuttav peaks olema, https://www.youtube.com/channel/UCC7...zQaG712LAatwSw - varaseimad asjad mis mul seal salvestatud peaks olema kuskil 2011 perioodist ja osad teiste inimeste asjad on 2005-2007 kandist, mis lihtsalt liiga väärtuslikud, et mitte alles hoida.
Kommentaar
-
Algselt postitas Pints Vaata postitustMinu pisikene aju ei saanud üldse aru, et mida ma just vaatasin aga täitsa põnev oli, samas mind on üsna lihtne ka lõbustada.
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustKes pole noorena runescape mänginud pole elu näinud
Age of Empires ja/või Cossacks olid rohkem minu teema.
Kommentaar
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitust“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
-
Algselt postitas Pints Vaata postitustMul polnud siis arvutit (vaene noh) ja aastatel 2001-2006 sai trenni vihutud.
Age of Empires ja/või Cossacks olid rohkem minu teema.
Kommentaar
-
Algselt postitas cabron Vaata postitustIsad mängisid enne aastatuhandevahetust LAN-vōrgus neljakesti Doomi või Duke Nukem 3D
Kommentaar
-
Samal ajal kui Mustamäe luitunud seintega garaazis Andrei Fjodorit 32 noahoobiga õpetab, silmad pahupidi Lauri kesklinnas turvatunnet kahandab või Tarts 3 promillise joobega Jaanika pere surnuks sõidab. Kutsub vetsu kinni jäänud riigikogulane endale politsei, kes kutsub töömehe, et ust avada…emps anna padruneid palun.
Kommentaar
-
Algselt postitas nimastain Vaata postitustSamal ajal kui Mustamäe luitunud seintega garaazis Andrei Fjodorit 32 noahoobiga õpetab, silmad pahupidi Lauri kesklinnas turvatunnet kahandab või Tarts 3 promillise joobega Jaanika pere surnuks sõidab. Kutsub vetsu kinni jäänud riigikogulane endale politsei, kes kutsub töömehe, et ust avada…emps anna padruneid palun.Ela ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
tagasi, hinga sügavalt ja
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.
Kommentaar
-
Algselt postitas Iceman Vaata postitustNo politsei kutsus ikkagi riigikogu töötaja, sõima teda
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar