Algselt postitas Pints
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
tähelepanekuid elust enesest
Collapse
X
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustSa reaalselt suudad iga postitusega üllatada.
Olen üsna tihti oma seltskonna pesamuna ja kipun unustama, et ma pole vist tegelikult kõige lühem (ülikooli minnes olin 1.86/1.87) - mingi hetk sai ikka korra/kaks nädalas pea vastu torusid löödud Tallinna ühistranspordis, kui oma kasvu täis sain (eks see anna ka vahel tunda siin foorumis).
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustega sulle pelmeenid maitse?
Kartul maitseb väga - ahjukartul, keedukartul, praekartul, lõkkekartul, kartulipuder, kartulivorm, kartulisalat (kunagi kontoris sai lõunaks alati 700-1000g kartulisalatit võetud + kotlet või kaks) mmmmmm... kartul*.
*Oma pruute olen ka selle järgi valinud, et kes paremini praekartulit oskab teha, kui valik kahe vahel olnud.
Kommentaar
-
Algselt postitas Pints Vaata postitustKunagi sai neid lademetes söödud aga tea kas asi vanuses või milles sest tundub, et pelmeenide kvaliteet on Eestis kehvemaks läinud (eelmine nädal sõin Rannarootsi omi ja neid ei kannatanud üldse) .
Kartul maitseb väga - ahjukartul, keedukartul, praekartul, lõkkekartul, kartulipuder, kartulivorm, kartulisalat (kunagi kontoris sai lõunaks alati 700-1000g kartulisalatit võetud + kotlet või kaks) mmmmmm... kartul.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustKartulisalatis on ju kartul tõesti nii ära tükeldatud, et sellest saab rohkem.
Kommentaar
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustpoe kardusalatitel on küll alati mingi ilgelt nõme keemia vm maitse juures. alati imestan, et kes neid ostab ka! aga kui vennad kilo päevas panevad, siis arusaadav, et turgu on.
Muidugi koduse kartulisalati vastu ei saa miskit. Kunagi ühel sündmusel, kus tuttavat asendasin avaldasin soovi, et tagatoas olgu mulle paar kilo kartulisalatit, kohapeal valmistatud või muidu ma ei tule - Annely Peebo ja Oliver Kuusik olid pisarates, kui nägid seda kaussi ning silti minu nimega.
Kommentaar
-
Algselt postitas Pints Vaata postitustOlen meelitatud aga mul on juba tüdruksõber olemas.
KRAs mõõdeti 1.94/1.95m aga pigem olen 1.92/1.93m, hetkel kaalun 95-96kg.The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas Tofoa Vaata postitustKas sa oled Henrik Normann?
Kommentaar
-
Algselt postitas Tofoa Vaata postitustKas sa oled Henrik Normann?
Kommentaar
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustTa ju pigem sinuga ühes vanuseklassis...The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas Tofoa Vaata postitustRohkem sinu omas vist siiski, aga jah, noorem kui Henrik. Türi küll. Pints. Oled sa päris inimene või mitmest inimesest kokku pandud? See, et sa pikk poiss oled, oled sa aastaid tagasi siin foorumis juba maininud. Vähemalt mu .txt failis on nii kirjas. See viitaks justkui ühele inimesele.
Kommentaar
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustpalju meilgi vahet on, et sellises vanuses nii peensusteni asi ajada...
Päris inimene ikka, lihtsalt põnev elu olnud ja kui ma vaid saaks kõigest vabalt rääkida/kirjutada.
Kommentaar
-
Algselt postitas Pints Vaata postitustKasutaja Tofoa on jah paar aastat noorem.
Päris inimene ikka, lihtsalt põnev elu olnud ja kui ma vaid saaks kõigest vabalt rääkida/kirjutada.The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar