Tähelepanekuid elust enesest ka - kell hakkab südaööd näitama. Varsti on semu kaala platsis. Ma täna vist varem magama, varsti saab sabbatical läbi ja peab selgemaks saama. Aga hommikul loen kindlasti üle kõik.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
tähelepanekuid elust enesest
Collapse
X
-
Algselt postitas Pints Vaata postitust+ kõik teavad, et salat on tervislik, win-win ma ütleks.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustMa kuskilt lugesin, et kartulisalat pole just tervislik, kuna seal on nii palju erinevaid toiduaineid koos, et magu ei oskavat sellega suuresti midagi peale hakata. Noh, et tegelikult polevat ka kartul ja liha koos väga hea variant, sest magu kasutavat kummalegi erinevat, ee, hapet (??). Ah, ma ei mäleta, võin ka totaalkaalat praegu ajada.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustSellepärast käibki iga söögikorra alla pits viina - siis saab organism aru, et võib ennast pohhui-mõudi peale lülitada.Inter - ausaim klubi Itaalias.
Kommentaar
-
foorumis on üle 1.6 miljoni postituse. See tähendab, et iga eestlane on midagi postitanud, kui kõigil oleks elus vaid üks võimalus foorumis midagi postitada ja kõik teaksid mis on soccerneti foorum.Ela ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
tagasi, hinga sügavalt ja
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.
Kommentaar
-
Algselt postitas marv3llous Vaata postitustSee oli nii ilus ja südamlik mõte, aitäh!
Kommentaar
-
Otsustasin lõpetada geeniuse tellimuse, seest minge uttiv oma digiprode ja saja erineva paketiga palun. Te ple nii ässad ka, et 24 eur kuus väärt oleksite olukorras, kus mingi New York Times on 2 ühinenud ameerika osariikide dollarit kuu.
Panin siis "tühista tellimus" ning põhjusena: "ei ole sisuga rahul". Seejärel viskas ette, et 7,92 vm asemel järgmised 12 kuud 3,96 eur vms ehk 50% odavam. Keda huvitab, siis 2 hiireklikki ja aastas väike õlleraha võit.
Kommentaar
-
Teinekord me oleme rumalad. Mõni suisa toetab Manu vms.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas cabron Vaata postitustKõigil Selveri salaritel on mingi kaltsumaitse juures
mis krdi kaltse ja keemiat te koguaeg sööte, et oskate võrrelda?
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustNo see peab ikka elu, raha ja maitsenäsade peale vihane olema, kes üldse neid erinevate kaubanduskettide salateid ostab.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar