Kui ma oleks venemaal mingil kõrgel ametipositsioonil ja satuks haiglasse, siis ma paluksin ennast esimesele korrusele paigutada...
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
tähelepanekuid elust enesest
Collapse
X
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustKui ma oleks venemaal mingil kõrgel ametipositsioonil ja satuks haiglasse, siis ma paluksin ennast esimesele korrusele paigutada...
Kommentaar
-
Samas pealkirjana müüb paremini.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas nonoh Vaata postitustAugustikuu elektriarve oli ikka päris rets.
Ise imestasin, et mis teema on sellega, arved nagu ei tõuse ja tuleb välja, et lolli peaga kunagi fixisin ära 0,06€/kWh, maht 249 kWh. Kerget sorti lotovõit vist ja aasta aega veel.
Kommentaar
-
Algselt postitas plastic Vaata postitust
Kui palju siis? Ja mis tarbimine?
Ise imestasin, et mis teema on sellega, arved nagu ei tõuse ja tuleb välja, et lolli peaga kunagi fixisin ära 0,06€/kWh, maht 249 kWh. Kerget sorti lotovõit vist ja aasta aega veel.
Mind ennast on hoindud fiximas loogika, et elektrimüüjatel on palju suuremad taibud koos kui mina ja nad oskavad 1000x paremini turgu ette ennustada kui mina ja never-ever ei teeks kellegagi endale kahjumlikku lepingut fix hindadega. Aga dutkit.
Kommentaar
-
Algselt postitas nonoh Vaata postitust
70 eurot (seal sees pole võrguteenust) ja kokku 151 kwh
Mind ennast on hoindud fiximas loogika, et elektrimüüjatel on palju suuremad taibud koos kui mina ja nad oskavad 1000x paremini turgu ette ennustada kui mina ja never-ever ei teeks kellegagi endale kahjumlikku lepingut fix hindadega. Aga dutkit.
Kommentaar
-
Sisendi kordades kasv on anomaalia?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Kuigi nüüd ka need elektrimüüjate skeemid kriisi ajal ei tööta (a la et kui sa hedge'd oma fiksitud kliendiportfelli mingi Soome porfelli vastu, siis sellest pole tolku, sest Soome hinnaga elekter ei mahu tänaste ülekannete suuruste juures Estlinkist läbi).
Ehk siis idee poolest see, kas sina midagi fixid või ei fixi, see nende kahjumlikkust/kasumlikkust ei muuda.
Ning näiteks Alexela: sõlmib eratarbijatega fix lepingud. Teiselt poolt leping kokku elektritootjatega mingi fix hinna. Kas kõik just üks-ühele kaetud on, aga teoorias võiks see nii toimida. Nii olen mina sellest aru saanud, et päris tururiski ei taha keegi enda kanda võtta.
Kommentaar
-
Kommentaar
-
mis hinnaga siis sel aastal on fikslepinguid ka pakutud? ilma isikukoodi sisestamata hindasid Eesti Energia lehel ei näe (ei mäleta, et oleks varemgi näinud), seega võib järeldada, et hind määratakse nö näo järgi. sama lugu on tegelikult ka börsipaketile lisatava marginaaliga. aga kui arvetest rääkida, siis enamikul kuudel on mu börsihinnaga kuuarve korteris olnud 30 euro ringis. jaanuaris tuli üle 50, juunis alla 40, juulis üle 40, augustis üle 50 taas ja nüüd septembri arve üle 70. kas fikshinnaga oleks kogu aeg maksnud 50 või isegi 70?
ja kui ongi soodne fikshind paljudel, nagu lehes kirjutati, siis kas need elektrivahendajad lähevad nüüd pankrotti või tehakse mingi bailout?
Kommentaar
-
Algselt postitas El President Vaata postitustja kui ongi soodne fikshind paljudel, nagu lehes kirjutati, siis kas need elektrivahendajad lähevad nüüd pankrotti või tehakse mingi bailout?
Teada on et Soome juba keegi pane poe kinni ja Leedus näiteks suuruselt teine elektrimüüja loobub edaspidi fix lepingutest.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustTatari Rimi piirkond on kesklinna kõige getom piirkond.
Kommentaar
-
Algselt postitas Intertoto Vaata postitustmis juhtus?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar