Kui mingi sensitiiv ütleb,et sa leiad oma elu armastuse, siis kõik usuvad, kui fb-s lubatakse aidata aafrika lapsi, siis kõik usuvad. Kui aga igalpool pasundatakse,et nädalalõppus tuleb lumi maha, siis ei usu mitte keegi. Ja nüüd vinguvad,et rsk suverehvid veel all ja sõita ei saa.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
tähelepanekuid elust enesest
Collapse
X
-
Algselt postitas Shaq Vaata postitustKui mingi sensitiiv ütleb,et sa leiad oma elu armastuse, siis kõik usuvad, kui fb-s lubatakse aidata aafrika lapsi, siis kõik usuvad. Kui aga igalpool pasundatakse,et nädalalõppus tuleb lumi maha, siis ei usu mitte keegi. Ja nüüd vinguvad,et rsk suverehvid veel all ja sõita ei saa.
Kommentaar
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitustViimased paar kuud on räägitud mahedast sügissoojusest
tegelikult ongi päris soe olnud, kuigi vihmane
nüüd, kui lumi maha tuli, korjatakse viimased välikohvikud tänavalt kokku
õhtul poleks osanud sellist asja oodata.
Algselt postitas Katk Vaata postitustet Tartus sajab lund, siis järelikult peab Tallinnas ka sadama.
e: ehk siis kui sadu põhjustab seesama madalrõhkkond, mis liigub lõunast põhja (mitte diagonaalis kuskilt Lätist üle L-Eesti Venemaale), siis ära üllatu, vaid valmistu aegsasti ka Tln-s lund rookimaGEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)
Kommentaar
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitustSest 90% juhtudest ajab ilmajaam totaalset paska. Räägitakse suurest sajust- järgmine päev särab päike. Räägitakse suvesoojusest- järgmine päev kallab terve päev. Viimased paar kuud on räägitud mahedast sügissoojusest- reaalsus on see, et praktiliselt iga päev on kallanud. Lubatakse mahedat öötemperatuuri- tuleb esimene tugev öökülm, mis pooled taimed ära võtavad. Nüüd jopati sinna 10% sisse ja saavad endale rinnale taguda.
Ja mingi norrakate portaal, mida Eesti ilm karvavõrdki ei koti, võib ennast potist alla lasta, siin asub ilmateade, mis näitab ülitäpselt kus mis ajal mis ilm on! Mitu aastat sealt vaadanud ja kui ennustab, et 15:30 jõuavad vihmapilved minu kodukohta, siis tavaliselt ongi 15:30 +/- paar minutit pilved koha.
Kommentaar
-
Algselt postitas rainis007 Vaata postitustTäielik bullcrap...
Norrakate sait yr.no annab ses suhtes adekvaatsemat infot kui pmst kõik eesti ilmateated kokku (kui nad just enda infot teinekord sealt ei varasta).
Kommentaar
-
Algselt postitas Katk Vaata postitustMa kujutan ette et sa vaatad ilmateadet sama päeva hommikul kui seda vihmasadu ennustatakse. 2-3 päeva prognoos ning sealt edasi on peaaegu sama hea kui ise vihmatantsu vihuda: Kord läheb täppi, kord mitte.
Norrakate sait yr.no annab ses suhtes adekvaatsemat infot kui pmst kõik eesti ilmateated kokku (kui nad just enda infot teinekord sealt ei varasta).
Ageimis, muidugi, eestlased on ju nii kohutavalt saamatud ja piiritaga on kõik nii ilusad targad ja osavad
Kommentaar
-
Algselt postitas rainis007 Vaata postitust
Ja mingi norrakate portaal, mida Eesti ilm karvavõrdki ei koti, võib ennast potist alla lasta, siin asub ilmateade, mis näitab ülitäpselt kus mis ajal mis ilm on! Mitu aastat sealt vaadanud ja kui ennustab, et 15:30 jõuavad vihmapilved minu kodukohta, siis tavaliselt ongi 15:30 +/- paar minutit pilved koha.
Varane nädalavahetus juba käib?
Ise olen viimasel ajal norrakaid päris palju jälginud ja võin öelda, et 2-3 päeva panevan nad päris täppi, erinevalt EMHIst.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustIse olen viimasel ajal norrakaid päris palju jälginud ja võin öelda, et 2-3 päeva panevan nad päris täppi, erinevalt EMHIst.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar