Algselt postitas elx
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
tähelepanekuid elust enesest
Collapse
X
-
Kõige rohkem ignorelistis inimesi postitab Chelsea teemasse.The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas Tofoa Vaata postitustKõige rohkem ignorelistis inimesi postitab Chelsea teemasse.★★★★★★
Kommentaar
-
mõtsin seda postitada "liiga hea" alla, aga fagit. tähelepanek seisneb selles, et huiteabkust on välja karand mingid superstaari saate fännid, kes peale herr kolki - saate mittevaatajatele teadmiseks, et tegemist on sealse kõige sitema lauljaga - järjekordset edasisaamist feissbukis ja vast ka twitteris ning kommentaariumites, milledega ma sina peal ei ole, rantivad, et miks ta ei kukkund ja too kukkus.
kuna see jabur saade on nkn "kallis eestlane, vali keegi, kes su poolpõduratele argumentidele vastab" populaarsus-hääletus, siis ma olen eelnimetatud noormehe poolt, sest juba praegu on ta kogu seda infantiilset projekti piisavalt palju diskrediteerind, võites teeks seda veel rohkem.
lähen võtan nüüd kõik enda kibestund-paranoilisest tussist pudenend liiva ja rajan lasnamäele mänguväljaku või paar.buy the ticket, take the ride.
Kommentaar
-
Taara avita, kinkide leidmine on täiesti võimatu. Iga aastaga mõtlen aina enam, kas kõnealune ese kingisaajale tegelikult ka rõõmu teeb/kasulik on. Vastus on pea alati: vaevalt küll.
Varsti peab vist erakuks hakkama, sest 21. sajandi meelistegevus - tarbimine tarbimise pärast, on mulle vastunäidustatud.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustTaara avita, kinkide leidmine on täiesti võimatu. Iga aastaga mõtlen aina enam, kas kõnealune ese kingisaajale tegelikult ka rõõmu teeb/kasulik on. Vastus on pea alati: vaevalt küll.
Varsti peab vist erakuks hakkama, sest 21. sajandi meelistegevus - tarbimine tarbimise pärast, on mulle vastunäidustatud.
Kommentaar
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustMa mõtlesin seeaasta, et ostan hunniku mälupulki ning kingin sõpradele piltidega, mis mul neist viimase u 10 aasta jooksul erinevatele kanddjatele kokku salvestatud on. Pole väga kulukas, aga aeganõudev tegevus.
Kommentaar
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustMa mõtlesin seeaasta, et ostan hunniku mälupulki ning kingin sõpradele piltidega, mis mul neist viimase u 10 aasta jooksul erinevatele kanddjatele kokku salvestatud on. Pole väga kulukas, aga aeganõudev tegevus.DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet)
Ljohha: "See number 14 oli soccernetil ainuke mees kes midagi jagas"
AD e. Andekas Disainer...
Kommentaar
-
Avastasin siis täna konspekti lugedes sellise ajalise määratluse: "möödunud aastatuhande viimase sajandi 30-ndate aastate lõpus". Sest 1930-ndate lõpus on ju liiga mainstream öelda.... Aga üldiselt võtab see lause kogu õppejõu materjali kenasti kokku. Lihtsaid asju saab öelda väga ebaselgelt.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar