Algselt postitas JuriM
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
tähelepanekuid elust enesest
Collapse
X
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustTellisin Barborast kapsa. Panin valikusse - 1 kapsas. Toodigi üks kapsas - kaalus 4,5 kilo.
Veebist toidu tellimine võib tuua omajagu üllatusi, kui paned pahaaimamatult koguseks kilode asemel üks tükk ja siis saad…midagi väga suurt. Just nii juhtus ühe pereisaga, kelle tellitud kapsapea osutus tõeliseks nunnuks ehk hiiglaseks.
Hmmm.....
Kommentaar
-
Algselt postitas nonoh Vaata postitust
- Likes 1
Kommentaar
-
Algselt postitas nonoh Vaata postitust
või siis: https://60pluss.postimees.ee/4405613...ndab-polvevalu
Kommentaar
-
Algselt postitas El President Vaata postitust
kingiidee "lugejale": https://varrak.ee/raamat/kapsaroad/
või siis: https://60pluss.postimees.ee/4405613...ndab-polvevalu
Ma ostan umbes rohelisi asju värskelt. Eeldusega, et teen ühe supi, ühe hautise ja siis on läbi. Mingi nädal aega kapsast õgida, kuna e-pood on ilgelt geniaalne enda arvates ja lükkavad tuima molliga kõige suurema kapsa sulle, see pole kosher. Samamoodi ei ole kosher, kui antakse kilo sibula asemel sulle mädanenud sibulaid. Või siis kilo õunte pähe neid kõige tooremaid pabulaid. Ka kapsas pole teab mis kallis, eks. Lihtsalt põhimõttes on asi, et kui mingi kuradi kaubakett käitub nagu munn, siis võib neile ka öelda, et nad on kind of munnid, mitte kolistada riiulisse kapsahautiste õpikut lahti kerima või sügavkülma riivkapsast täis toppima. Eks. Eriti, kui neljakilone kapsas on üsna, noh, kivikõva ja mitte kõige värskemalt peenralt tulnud.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
Tere, geeniused.
Ma ostan umbes rohelisi asju värskelt. Eeldusega, et teen ühe supi, ühe hautise ja siis on läbi. Mingi nädal aega kapsast õgida, kuna e-pood on ilgelt geniaalne enda arvates ja lükkavad tuima molliga kõige suurema kapsa sulle, see pole kosher. Samamoodi ei ole kosher, kui antakse kilo sibula asemel sulle mädanenud sibulaid. Või siis kilo õunte pähe neid kõige tooremaid pabulaid. Ka kapsas pole teab mis kallis, eks. Lihtsalt põhimõttes on asi, et kui mingi kuradi kaubakett käitub nagu munn, siis võib neile ka öelda, et nad on kind of munnid, mitte kolistada riiulisse kapsahautiste õpikut lahti kerima või sügavkülma riivkapsast täis toppima. Eks. Eriti, kui neljakilone kapsas on üsna, noh, kivikõva ja mitte kõige värskemalt peenralt tulnud.
ps. korra huvi pärast Rimist tellisin koroona ajal. siis oli ok. järel käisin ise, sest ega ei viitsi mingit kullerit kodus oodata 2 päeva.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
Tere, geeniused.
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitust
Sööda aknast tuvidele?
Kommentaar
-
Algselt postitas vtp Vaata postitustA kuidas saab Barborast ühe kapsa üldse tellida? Mulle annab miinimum 3kg, vōta vōi jäta.
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustSiis võtke jalad persealt välja ja minge käige poes. Vabakasvatuse suhkruvatilaped... tra ma ei või noh
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar