Algselt postitas ericbana
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
tähelepanekuid elust enesest
Collapse
X
-
Ei julge "Liiga Hea" alla panna.
*Arvuti ütleb, et ei suuda leida printerit. Keerasin kuvari otse printeri suunas, aga see loll ikka ei näe...
*Eile õhtul kaotatud rahakott kogu kuupalgaga. Leidjal palutakse mitte naerma hakata.
*Nagu ütles mu vanaisa - ma olen su vanaisa.
*No ei mõista ma inimesi, kes suitsetamise maha jätavad. Ei tohi nii kergelt alla anda!!!!
*Ma olen laupäeva öösel iseenda meilile telefonist sõnumi saatnud: Haa! Mina pidutsen praegu, aga sina sunnik põe hommikul!
*Õpetasin tuttava 3-aastasele poisile, et päeva tuleb optimistlikult alustada - viskad mõlemad käed üles ja hõikad "Elagu mina!". Tuttav on nüüd veidi pahane. Poiss osutus veidi laisaks...viitsimist jätkub ainult ühe käe jaoks.
*Püstitasin endale suured eesmärgid. Las seisavad. Ilus vaadata.
*Inimese aju koosneb 80% ulatuses vedelikust. Mõnel pidurivedelikust.
*Tehnoloogia areng on tore. Saad mobiiltelefoni kaudu suhelda sõpradega Facebookis, ise samal ajal ületades sõidut
*Tuttav unustas sülearvuti põrandale. Vanaema arvas, et see on kaal. Kokkuvõte - vanaema kaalub 950 euri.
*Kogenud autojuht erineb algajast selle poolest, et lähenedes "lamavale politseinikule" katkestab ta nina nokkimise...
*Ok, ma eemale. Aga jõuludeks teile soovitus - jooge vett, tehke oma maksale üllatus!
*"Avage, politsei!"
"Miks te ennast siis sinna kinni panite?"
*"Tere. Te olete helistanud Kaitseressursside Ameti telefonile. Kui tahate asuda ajateenistuskohustuse täitmisele - valige tärn. Kui ei taha - valige trellid."
*Need, kes räägivad, et öösiti süüa ei tohi, las seletavad mulle ära - milleks siis külmkapis lamp on? Ah?
*Tahad liibuda vastu kellegi keha? Tunda oma kaelal tema kuuma hingeõhku? Näha higimulle tekkimas ta otsaette. Siseneda, väljuda, siseneda, väljuda? Kõikuda temaga ühes rütmis, edasi, tagasi, edasi, tagasi...? Kasuta liinibussi tipptunnil.
*Tegelikult naljakas, kui mõtlema hakata. Üks sagedaseim liikluspolitseiniku suust kostuv lause on: "Kas te olete täna joonud?" Südametud elukad. Küsiks mõni vaese autojuhi käest korragi: "Kas te olete täna söönud?"
*Ok, ma võin tunduda paranoikuna, aga mul on tunne, et keegi pidevalt loeb, mida ma siia kirjutan.
*Teed ületades ärge vahtige valgusfoori, vaid autosid. Valgusfoorid pole veel kedagi alla ajanud.
*Hoiatus. Ärge saatke mulle mängude kutseid. Ma ei oska normaalselt mängida. Ma teen teie mänguasjad katki. Pärast nutate ja mina naeran.
*Kui keegi saadab mulle sõbrakutse ja inimesel on profiilipildi asemel auto - mis ma pean sellest siis järeldama? Et sa oled transformer?
Kommentaar
-
Algselt postitas zelee Vaata postitustNägin inimest kasutamas cd-pleierit muusika kuulamiseks. Olin ebaviisakas ja vaatlesin seda mõned hetked. Ei teadnudki, et kellegil veel alles on.
Kommentaar
-
Algselt postitas Nugisemees Vaata postitustKõige tavalisem hipster“I don’t know whose brilliant idea that was, but it wasn’t mine, that’s for sure.” ― Ozzy Osbourne
Kommentaar
-
Meie uues burgeris lisavad suurele saiale ja loomalihapihvile maitset ning mahlakust tomat, salat, Cheddari juust, jalapeno ja tšillimajonees.
Ootame uue burgeri nimevariante selle nädala lõpuni (3.03.2013). Parima nime pakkuja saab autasuks 10 uut burgerit!
Nagu kõnniks iga päev sotsiaal ja toiduabi järjekorrast mööda. Facebook on saksamaa 1923, kõik on putsis ja mõni karjub loosungeid ka veel."I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."
Kommentaar
-
Algselt postitas atleticomadrid Vaata postitustMeie uues burgeris lisavad suurele saiale ja loomalihapihvile maitset ning mahlakust tomat, salat, Cheddari juust, jalapeno ja tšillimajonees.
Ootame uue burgeri nimevariante selle nädala lõpuni (3.03.2013). Parima nime pakkuja saab autasuks 10 uut burgerit!
Nagu kõnniks iga päev sotsiaal ja toiduabi järjekorrast mööda. Facebook on saksamaa 1923, kõik on putsis ja mõni karjub loosungeid ka veel.
või millest ma aru ei saanud?tell your mother, we are hooligans!
Kommentaar
-
Algselt postitas mg Vaata postitustburks on ju vaese inimese söök, rikas inime käib restos.
või millest ma aru ei saanud?"I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar