Algselt postitas eston maravilha
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
tähelepanekuid elust enesest
Collapse
X
-
-
Olen viimasel ajal tähele pannud, et hommikuti kipuvad näiteks Viljandi maanteel 50 km/h ja 70 km/h alas üsna närvilisi möödasõite tegema just naised.
Enamalt jaolt olen Pärnu maanteel nende kõrvalreas ja liigume vapralt linna poole enamvähem kõrvuti
Ja nii peaaegu iga päev.May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
-
Algselt postitas Jose Vaata postitustKui pildimasinatest kihutada +30 ja mitte pidurdata, siis see oleks sama hea, kui 90 alas 120-ga kiirust mōōtvast politseist mööda sōita ilma, et hoogu maha ei vōttaks. Keegi ei taha ju trahvi saada vōi mis?
Kommentaar
-
see va kiirus ja manööveridamine on ikka väga keeruline teema, sest juhid ei saa väiksemategi asjadega hakkama - suunatule olemasolust ei saada aru ja tahavaatepeeglit oskavad ainult naised kasutada... huulte värvimiseks.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Maarek Vaata postitustOlen viimasel ajal tähele pannud, et hommikuti kipuvad näiteks Viljandi maanteel 50 km/h ja 70 km/h alas üsna närvilisi möödasõite tegema just naised.
Enamalt jaolt olen Pärnu maanteel nende kõrvalreas ja liigume vapralt linna poole enamvähem kõrvuti
Ja nii peaaegu iga päev.
Kommentaar
-
Mu ema on läbinud kümneid arvutikoolitusi algajatele. Tööl pidevalt tehakse jne. Saanud ka mingi hunniku tunnistusi, et see ja see läbis arvutiõppe algkursuse headele tulemustele. Samas ei suuda ta meilboksi tulnud kirja kopeerida wordi. Kas need arvutikoolitused on lihtsa nimega öeldes eurorahade laiakslöömise projektid?
Kommentaar
-
Jah, need ongi raha laiakslöömiseks. Need koolitajad sellise jutuga, et pole mingi probleem bossi ära rääkida. Üldjuhul aga need koolitused on ainult paaripäevased, samas ülikoolis on need pool aastat kuni aasta. Omaette absurd on need võõrkeelte koolitused, antakse inimesele tunnistus välja isegi juhul, kui ta sõnagi ei oska ja muidugi töötajad panevad selle tunnistuse suurelt CVsse kirja...
Kommentaar
-
Kuni see koolitus eksamiga ei lõpe, on üpris raske öelda kas asi oli koolitajas või koolitatavas. Olles aga piisavalt kokku puutunud inimestega, kes paaniliselt arvutid kardavad. Vaatamata sellele, et neil on üks sellenimeline töövahend, olen kindel, et enamasti on viga ikkagi koolitatavas.BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Algselt postitas rauulo Vaata postitustFlora pakub euromängu pileteid tasuta, Kalju omad maksavad 15 eurot...
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustMiskus?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar