Mul on vist nii äge 3D telekas, kui praegu näidati Kanal2's kuidas Saddami kinnivõtmisel oodati kopterit, siis üks helikopter lendas üle mu maja...
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
tähelepanekuid elust enesest
Collapse
X
-
DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet)
Ljohha: "See number 14 oli soccernetil ainuke mees kes midagi jagas"
AD e. Andekas Disainer...
-
Selline näpunäide, et kui peaksite asuma kunagi tööle miskit sorti kullerina, siis ärge unustage, et leidlik meel on selles ametis a ja o. Sest võib ju vahel juhtuda, et saabute pakikutsega täiesti õigel aadressil, adressaat on aga läinud... no ütleme näiteks, et lõunale. Kellahelistamisele igatahes keegi ei vasta ja ust ka ei ava. Mida siis küll peale hakata? Võib muidugi natuke oodata. Võib ka lahkuda ning näiteks järgmisel päeval uuele katsele tulla. Ja noh, mõned eriti igavad inimesed libistaksid nimetatud kutse koguni lihtlabaselt postkasti. Kuid leidliku hinge jaoks ei ole niivõrd mannetud võtted kaalumistki väärt. Tema hoopis mõtleb pikalt. Sügab kukalt. Laseb veel korra uksekella - no nii igaks juhuks. Sügab uuesti kukalt. Tuhnib natuke autos.
Ja teibib siis tähtsa paberi ohtra kleeplindi abil võidurõõmsalt postkasti esiküljele.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
kui trennipoisid võtavad rinnaga palli maha, siis naised võtavad rinnaga mehi mahasee ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Vene paar läheb välismaale hotelli ja naine hakkab riideid kappi tõstma. Järsku karjub: "Bljäd – nahui!!! Mõsh!" ja käsib mehel kähku vastuvõttu helistada. Mees helistab ja mõtleb, et no kuidas kurat see hiir inglise keeles oli. Helistab: "Hi..do you speak english?" Teiselt poolt tuleb vastuseks "YES". Mees seletab: "Do you know TOM AND JERRY?" Teiselt poolt tuleb "YES". Mees jätkab: "So.. JERRY is here!"Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Algselt postitas Saarlane Vaata postitustNo mitte ei saa aru, kuidas buduka postitus siia teemasse läheb.
Kommentaar
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustMingi sitase õppelaenu saamiseks 30 000 EEK on vaja kahte käendajat, 150 000 kroonise väikelaenu saamiseks on vaja konto väljavõtet. Loogika?
Õppelaenu võtja puhul on pankade jaoks tegemist tavaliselt uue kliendiga, kelle tulevikus töölkäimise tahet on võimatu prognoosida. Küll aga on võimalik näha käändajate sissetulekuid. Kujutan ette, et kui üliõpilasel on mõlemad vanemad töötud, siis tõenäoliselt talle laenu ei anta ja siis peab leidma mõne sissetulekuga sugulase.
Alati on võimalike ebasobivate laenutingimuste korral ka laen võtmata jätta.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar