Algselt postitas Mõnuagent 007

Vaata postitust

Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse

No announcement yet.

tähelepanekuid elust enesest

Collapse

X
- 

Nojah, ma neid hipstersarju mõtlesingi.Algselt postitas mcnamara Vaata postitustTunniajase jänkisarja standard on ikka 42 minutit. Reklaami peab ka mahtuma. Igasugu hipstersarjad HBO-s ja mujal kestavad üle 50 minuti.
Kommentaar
 - 

Enam ei satu väga tihti pealinnast koju sõitma ühistranspordiga, täna õnnestus see ristike jälle seina peale saada ja tuleb tõdeda, et "vana hea" pole vahepeal suuri muutuseid läbi viinud. Kerge kumbaya my lord muusika saatel Peterburi maanteel ülerahvastatud lõõtsbussiga Maardu poole "lendamine" on vahepeal ikka äärmiselt rahuldust pakkuv ajaviitmisvorm.
PS. Üks uusimaid trikke mida need juhid siin on rakendanud, on see, et Laagna ja Peterburi mnt ristmikul Tallinna poolt tulles on võimalik lõigata, kui näed, et jääd punase taha kinni. - Lihtsalt sealt paremat kätt maha sõidul lähed teed seal väikse pauna ja keerad uuesti Peterburi mnt peale ning võidad mingi ~ 2minutit, selle asemel, et rahulikult punase taga tiksuda ja ära kannatada.

Teine alternatiiv on käigus neil juhul, kui keegi ees ei istu ja rada vaba, lihtsalt punasega läbi panna, enne kui Laagna poolt tulejad reageerida suudavad.
Kommentaar
 - 

Linnas ummikute ajal ongi ainus võimalus normaalselt kuhugile jõuda skeemitada mööda kõrvalteid ja parklaid. Töötab üsna hästi.Algselt postitas JuriM Vaata postitustEnam ei satu väga tihti pealinnast koju sõitma ühistranspordiga, täna õnnestus see ristike jälle seina peale saada ja tuleb tõdeda, et "vana hea" pole vahepeal suuri muutuseid läbi viinud. Kerge kumbaya my lord muusika saatel Peterburi maanteel ülerahvastatud lõõtsbussiga Maardu poole "lendamine" on vahepeal ikka äärmiselt rahuldust pakkuv ajaviitmisvorm.
PS. Üks uusimaid trikke mida need juhid siin on rakendanud, on see, et Laagna ja Peterburi mnt ristmikul Tallinna poolt tulles on võimalik lõigata, kui näed, et jääd punase taha kinni. - Lihtsalt sealt paremat kätt maha sõidul lähed teed seal väikse pauna ja keerad uuesti Peterburi mnt peale ning võidad mingi ~ 2minutit, selle asemel, et rahulikult punase taga tiksuda ja ära kannatada.

Teine alternatiiv on käigus neil juhul, kui keegi ees ei istu ja rada vaba, lihtsalt punasega läbi panna, enne kui Laagna poolt tulejad reageerida suudavad."Ajakirjaniku eelis on see, et tema saab oma arvamuse avaldamise eest raha, tavainimene aga peksa."
Kommentaar
 - 

kas selleks peab ilmtingimata autot omama, et kleepekaid autode peale panna?Algselt postitas zaz Vaata postitustautoomanikud, jookske tormi
tell your mother, we are hooligans!
Kommentaar
 - 

ütlen ausalt - verd tahaks näha!Algselt postitas zaz Vaata postitustOleks siis, et on mida lugeda...
Kommentaar
 - 

Käib tõdemine, et korvpalli numbrid on tegelikult hulga väiksemad kirjapandust. Ja üllatav on veel seegi, et Elioni TV-st jälgis Info-Kalju laupäevast mängu rohkem vaatajaid, kui kossu teist finaali. Ka selle kohta on olemas ekraanifotode näol tõestus. Kahjuks ei võimalda foorum mul siia fotosid lisada. Võib olla on tegu oskamatusega.Algselt postitas zaz Vaata postitustIlma autota on ju päris keeruline?
Aga uus tähelepanek, või tegelt imestus. Mis totakas jahumine see publikunumbrite üle nüüd käib?! Oleks siis, et on mida lugeda...

Kommentaar
 - 

Mina ei usu, jalkaliiga logo disaineril selline asi küll ei tohiks üle jõu käia.Algselt postitas urmar Vaata postitustKahjuks ei võimalda foorum mul siia fotosid lisada. Võib olla on tegu oskamatusega.
Kommentaar
 - 

Olen kuulnud, et enamasti on uue postituse juures erinevaid võimalusi jampsi lisada, mul on võimalik ainult teksti panna.Algselt postitas Nurmekas Vaata postitustMina ei usu, jalkaliiga logo disaineril selline asi küll ei tohiks üle jõu käia.

Kommentaar

Bottom 300x250

Collapse

Vivatbet 1200x200 bottom

Collapse

Kommentaar