Algselt postitas urmar

Vaata postitust

Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse

No announcement yet.

tähelepanekuid elust enesest

Collapse

X
- 

Tähelepanek endast.
marathon100.com´is oleva kalkulaatori järgi olen pikamaa jooksja.
Kui panen sinna oma selle aasta kiireimini joostud 10km aeg v laupäeval joostud harku järve 6.6km aeg, arvutab süsteem, et peaksin poolmaratoni ära jooksma 1h48minutiga..panen aga sinna oma eelmise aasta joostud kiireima poolmaratoni aja 1h45min, ütleb, et peaksin 10km ära jooksma 47minuti ja 20 sekundiga, aga selle lähedale ma pole veel kordagi 10km jooksnud...
Aga noh, need vaid mõne minutilised vahed, ei midagi suurt aga tuleb tunnistada, et pikemat distantsi joostes tunnen end mugavamalt küll.Ela ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
tagasi, hinga sügavalt ja
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.
Kommentaar
 - 

https://www.google.ee/maps/@58.39532...!3m1!1e3?hl=et Huvitav sateliitpilt Tartust, Raadilt. Ei tea, kes vastutab nende rehvide taaskäitlemise eest?
Kommentaar
 - 

Ei osanud mujale panna, kui sinna. Palun vaadake ja fotol pole kommertsõigusi, seega levitada võib vabalt.Algselt postitas elx Vaata postitustPane siis link piltidele.
Kommentaar
 - 

Nujah, aga mänge kannab üle ka delfi. Mina ntx vaatan korvpalli DelfistAlgselt postitas urmar Vaata postitustEi osanud mujale panna, kui sinna. Palun vaadake ja fotol pole kommertsõigusi, seega levitada võib vabalt.
https://www.facebook.com/photo.php?f...type=3&theaterLootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
My spell checking is second to nine!
Kommentaar
 - 

Noh, samamoodi vaadatakse ju jalkat ka ERR-i portaalist. Tähelepanek on aga päris huvitav küll.Algselt postitas futbolidipaul Vaata postitustNujah, aga mänge kannab üle ka delfi. Mina ntx vaatan korvpalli DelfistNewton Heath 1878
Kommentaar
 - 

Enne vastutas sama härra kes Soomes seeni müüs ja polladele lõuxxxi küttis.Algselt postitas bubbles Vaata postitusthttps://www.google.ee/maps/@58.39532...!3m1!1e3?hl=et Huvitav sateliitpilt Tartust, Raadilt. Ei tea, kes vastutab nende rehvide taaskäitlemise eest?Algselt postitas IcemanHofnari maitse totside suhtes on ikka ülekõige.
Kommentaar
 - 

Delfi suhtub jalg- ja korvpalli üldse väga erinevalt. Korvpallimängu vaatamise link on üleval juba kaks päeva enne mängu, aga vutimängu linki ei leia ka kaks tundi enne mängu üles. Seal on ikka võim räigelt korvpalli käes, jalka omad aga tasalülitatud.Algselt postitas futbolidipaul Vaata postitustNujah, aga mänge kannab üle ka delfi. Mina ntx vaatan korvpalli Delfist
Kommentaar
 - 

Olen näinud ka jalka linke väljas pikalt. Ja see tundub selline vandenõu teooria, kuna mis kasu Delfi sellest saab kui vaatajaid pole? Neile on ju olulised klikid ja sellest saadav reklaamitulu, mitte ühe ala varjamine, kuna teine ala meeldib rohkem. Tundub veider ja ajuvaba.Algselt postitas urmar Vaata postitustDelfi suhtub jalg- ja korvpalli üldse väga erinevalt. Korvpallimängu vaatamise link on üleval juba kaks päeva enne mängu, aga vutimängu linki ei leia ka kaks tundi enne mängu üles. Seal on ikka võim räigelt korvpalli käes, jalka omad aga tasalülitatud.Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
Kommentaar
 - 

Neid "linke" saab nähtavasse kohta panna piiratult. Ehk pannakse seda, mis tõmbab rohkem vaatajaid ja seeläbi ka rohkem reklaami. Ma lihtsalt pakun (ilma konkreetsete numbriteta), et korvpalli vaadatavus on kõvasti jalkast üle. Ehk ei ole mingi vandenõu, vaid lihtne turumajanduslik loogika.Algselt postitas urmar Vaata postitustDelfi suhtub jalg- ja korvpalli üldse väga erinevalt. Korvpallimängu vaatamise link on üleval juba kaks päeva enne mängu, aga vutimängu linki ei leia ka kaks tundi enne mängu üles. Seal on ikka võim räigelt korvpalli käes, jalka omad aga tasalülitatud.
Kommentaar
 - 

Nii ja naa. Aga ma olen näinud seal kuni 6 linki ja ei usu, et selle pealt ka valikAlgselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustNeid "linke" saab nähtavasse kohta panna piiratult. Ehk pannakse seda, mis tõmbab rohkem vaatajaid ja seeläbi ka rohkem reklaami. Ma lihtsalt pakun (ilma konkreetsete numbriteta), et korvpalli vaadatavus on kõvasti jalkast üle. Ehk ei ole mingi vandenõu, vaid lihtne turumajanduslik loogika.Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
Kommentaar
 - 

Üldiselt ei ole ma sellega nõus, et on võrdne kohtlemine. Kuna delfi kandis üle karikamänge, siis oli keeruline sealt õiget linki leida, pigem leidsid kossu homse, kui jalka tänase päeva mängu.Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustNeid "linke" saab nähtavasse kohta panna piiratult. Ehk pannakse seda, mis tõmbab rohkem vaatajaid ja seeläbi ka rohkem reklaami. Ma lihtsalt pakun (ilma konkreetsete numbriteta), et korvpalli vaadatavus on kõvasti jalkast üle. Ehk ei ole mingi vandenõu, vaid lihtne turumajanduslik loogika.
Sellega olen nõus, et teoreetiliselt peaks kossu vaadatavus kõrgem olema. samas praktikas oli nii, et Info-Kalju mängu vaadati Elioni kaudu rohkem, kui kossu finaali.
Foto on seal:
Kommentaar
 - 

Kalevil väravavahtidest puudust ei teki vist. http://www.jalgpall.ee/team.php?team...19.I&year=2015
Kommentaar

Bottom 300x250

Collapse

Vivatbet 1200x200 bottom

Collapse

Kommentaar