Algselt postitas Gallacher

Vaata postitust

Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse

No announcement yet.

tähelepanekuid elust enesest

Collapse

X
- 

Ei saa jälle su salapärast aru aga see vist pole ajalugu, vaid tänapäev, kui sind satsi ei võetud? Aga OK, ma ei viitsi rohkem norida.Algselt postitas Sambaz Vaata postitustSa pead tulema sealt ajaloost välja ja jõudma päris inimeste seltsi, oleks mõeldav? Aasta on 2019.
Kommentaar
 - 

Mida iganes, härra Riiberg,Algselt postitas Sambaz Vaata postitustOle nüüd härra Väin. Mu jalad on kiiremad kui su lipp.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
 - 

Jah, just! Said mu perekonnanime teada, aplaus! Oli väga raske?Algselt postitas Rein Vaata postitustMida iganes, härra Riiberg,
Kommentaar
 - 

Ei olnud, aga hea vihje oli see, et oled kiirem kui mu lipp. Peale seda oli pilt selge.Algselt postitas Sambaz Vaata postitustJah, just! Said mu perekonnanime teada, aplaus! Oli väga raske?Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
 - 

Eesnimi ka teada http://jalgpall.ee/voistlused/player/34512Algselt postitas Sambaz Vaata postitustJah, just! Said mu perekonnanime teada, aplaus! Oli väga raske?
Kommentaar
 - 

Tegelt on Sambaz Heroli konto.Algselt postitas Converse Vaata postitustEesnimi ka teada http://jalgpall.ee/voistlused/player/34512
Kommentaar
 - 

Tegelikult ma siiralt mõtlen, et miks inimesed on nõus sellist tööd tegema sellise palga eest nagu 4,1 bruto. Asi ei ole alavääristamises, vaid see on ju reaalselt tegelikult ikkagi pingeline,üksluine ja vaimselt väga kurnav. Samuti kui võtta CV keskus lahti, siis on seal ju tööd reaalselt igale maitsele ja cv-sid saates ning lati normaalsena hoides kuhugi ikka saad.Algselt postitas Sambaz Vaata postitustMcDonalds( 5,5 bruto) maksab rohkem oma teenindajatele kui Stockmann( 4,1 bruto)
Kommentaar
 - 

Mis puutub Stockmanni, siis nemad võtavad uusi töölisi väga harva. Nad harjunud oma töölistega, neil on mugavustsoon seal. Keskmine Stockmanni tööline on kuskil circa +38 ja nad ei usaldagi nooremaid. Sest, et noorem teab ja oskab rohkem küsida, kui 15 aastat olnud firmas inimene. See on üsnagi läbiv nähtus neile. Samal ajal nad kiruvad, et nende majandusnäitajad on sitad, tõsiselt sitad. Seal on põhjuseid palju, üks näitaja on muidugi see 4,1 bruto palk. Märgilise tähendusega on pigem nende suhtumine" me olemegi suunatud rikkale kliendile+35 inimesele) Mis pole tootnud viimased 4 aastat juba, sest vanem rikas klient ei käi poes igapäev. Ja nii edasi ja nii edasi. Nad on peatselt pankrotis. Toidupood toodab ainult kasumit.Algselt postitas Nasfal Vaata postitustTegelikult ma siiralt mõtlen, et miks inimesed on nõus sellist tööd tegema sellise palga eest nagu 4,1 bruto. Asi ei ole alavääristamises, vaid see on ju reaalselt tegelikult ikkagi pingeline,üksluine ja vaimselt väga kurnav. Samuti kui võtta CV keskus lahti, siis on seal ju tööd reaalselt igale maitsele ja cv-sid saates ning lati normaalsena hoides kuhugi ikka saad.
Kommentaar
 - 

soovin edu et sul katseaeg ikka edukalt läbitud saaks.Algselt postitas vunts Vaata postitustKiire parandus, 4,1 on katseajal, peale mida hakkab astmekaupa tõusma.
Kommentaar

Bottom 300x250

Collapse

Vivatbet 1200x200 bottom

Collapse

Kommentaar