Algselt postitas Suvaline Jope
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
tähelepanekuid elust enesest
Collapse
X
-
USAs toimuv on nagu mingi Netflixi seriaal, kus ühe päevaga lastakse terve hooaeg välja.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
kas ERR võttis tänase "Pealtnägija" artikli portaalist maha? hommikul raadios tutvustati seda. leidub inimesi, kes enda sõnul lugesid sellest ERRi saidilt ka.
guugel leiab praegu veebiavarustest üles ainult PERHi vastuse: https://www.regionaalhaigla.ee/uudis...ltnagija-loole
Kommentaar
-
Lisaks palgalõhele on nüüd olemas ka hooletöö lõhe.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Kunagi 90ndate lõpus räägiti tõsimeeli rahvaseas, kuidas mobiiltelefonid taskus hoides põhjustavad impotentsust ja kõrvaääres hoides ajuvähki. Tundub, et selle legendi teine pool siiski on osade inimeste puhul tõeks osutunud. Samade inimeste valguses, kardan et esimen pool mitte...
Tuli selle tuulikute ja helilainetega seoses meelde.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar