Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

tähelepanekuid elust enesest

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused
  • orbitaaljaam
    Meeskonnaliige
    • Apr 2004
    • 10333

Algselt postitanud kasutaja eika poolt
    ma olen suht kindel, et sporditoimetused räägiksid hea meelega spordist, aga spordihuvilised ise kipuvad tisse ja tusse vaatama ning maksja (loe: klikkija) tellib muusika.
    Algselt postitanud kasutaja Mõnuagent 007 poolt
    Just nii see ongi.
    Ja tänu sellele klikin ma Delfit ja Postimeest võibolla korra päevas. Meedia on oma risuga vähemalt minu eemale peletanud. Olen loll ja maksan Päevalehe digilehe eest.

Kommentaar

• Shaq
      Pallipoiss
      • Apr 2006
      • 1942

Martin Helme vana patrioodi loosung tänases Vabariigi Kodanikes oli see, et asjad on perses, kolime ära.

Kommentaar

• $$$
        U21
        • Jan 2004
        • 5582

Algselt postitanud kasutaja Stok poolt
        Aga vaatasid ikkagi.
        Ei vaadanud, vanaks hakkan jääma vist.

Kommentaar

• $$$
          U21
          • Jan 2004
          • 5582

Algselt postitanud kasutaja orbitaaljaam poolt
          Ja tänu sellele klikin ma Delfit ja Postimeest võibolla korra päevas. Meedia on oma risuga vähemalt minu eemale peletanud. Olen loll ja maksan Päevalehe digilehe eest.
          see!!

Kommentaar

• ericbana
            Asjahuviline
            • Jun 2004
            • 7758

Pealtnägija kolistab tänase saatega küll parajalt ämbrit. Nagu Radarit vaataks juba.

Kommentaar

• Shaq
              Pallipoiss
              • Apr 2006
              • 1942

@10.00

FOORUM on ka äge. Wannabe poliitikud ei osale saates aga peavad twitteri kaudu enda "hiilgavaid" mõttelende jagama. @jaakmadison @kallepalling #absurd

Kommentaar

• Mõnuagent 007
                Bradolf Pitler
                • Jan 2004
                • 30425

Poiss on aastane. Pidevalt on pult seetõttu kadunud. Leidsin telefonilt default-appi, mis on sisuliselt telekapuldi asendus. Ideaalne.

Kommentaar

• rainis007
                  Eesti koondislane
                  • May 2010
                  • 6288

Kuulutus ise asub siin. Et siis teate, mis võis teie kandideerimisel dealbreaker olla...

Kommentaar

• marv3llous
                    Kahur
                    • Feb 2009
                    • 8672

Algselt postitanud kasutaja Shaq poolt
                    @10.00

FOORUM on ka äge. Wannabe poliitikud ei osale saates aga peavad twitteri kaudu enda "hiilgavaid" mõttelende jagama. @jaakmadison @kallepalling #absurd

Väga intelligentne seltskond
                    Victoria Concordia Crescit

Kommentaar

• 2mSööt3mMööda
                      geenjiaalne miis
                      • Jun 2003
                      • 5000

Inimesed oskavad ikka päris totraid küsimusi välja mõelda.
                      Vaatasin just eilse Ringvaate klippi Litmaneni intervjuust, kus Karmel Eikner oskas valmis meisterdada sellise ägeda küsimuse - "Ma vaatasin, et su särginumber mängijana oli nr 10 ja ka Pele kasutas numbrit kümme. Kas siin on mingi seos?"
                      Joga Bonito!!!

Kommentaar

• chac
                        Eesti koondislane
                        • Nov 2009
                        • 2562

Algselt postitanud kasutaja 2mSööt3mMööda poolt
                        Inimesed oskavad ikka päris totraid küsimusi välja mõelda.
                        Vaatasin just eilse Ringvaate klippi Litmaneni intervjuust, kus Karmel Eikner oskas valmis meisterdada sellise ägeda küsimuse - "Ma vaatasin, et su särginumber mängijana oli nr 10 ja ka Pele kasutas numbrit kümme. Kas siin on mingi seos?"
                        noh ikka parem kui meie tuntud "mis-tunne-on"-reporteril.
                        vähemalt annab vastata seosest noorpõlveiidolitega vms...
                        Seisan üksi mere ääres
                        jalas kollased sandaalid
                        valged, merevahust sääred
                        hüüan: "Elagu skandaalid!"

Kommentaar

• rainis007
                          Eesti koondislane
                          • May 2010
                          • 6288

Algselt postitanud kasutaja rainis007 poolt
                          What the actual fuck ?

1) mis see on?
                          2) milleks see vajalik on ?
                          3) kuidas Facebook nii loll on -> tal on ju info olemas, et ma like'in Spursi lehte + mitme Spursi mängija lehte. Ma ei like'i ei ManU ega Arsenali lehte... ?
                          This time... they got it right

ITS NLD TIMEEEE! COYS !

Kommentaar

• elx
                            Professionaal
                            • Oct 2001
                            • 5828

Noh, Google jaoks piisas, et tegin darmstadti kohta otsinguid ja nüüd pakub Google now mulle pidevalt nende mänge ja tulemusi
                            BVB - Vaprus

Kommentaar

• Shaq
                              Pallipoiss
                              • Apr 2006
                              • 1942

Ma kasutan ka koodikaarti. Väga harva teen 200+ ülekandeid, siis võin id-kaardiga ka sisse logida. Ei meeldi mulle üldse Mobiil-ID, ega mobiilimakse ideed. Kuidas see saab turvaline olla, kui igapäev tuleb facebooki teade, et leiti või kaotati telefon. Okei, targal inimesel on mingi kood peal ja nii kergelt võõras sisse ei saa, aga endal on ka bizdets. Seepärast ei meeldigi, et kõik asjad ühes oleks. Mugav küll aga kui ära kaob on sitasti. Koodikaardiga on lihtsam, leiab keegi selle..ei saa midagi teha, sest ei tea mu kasutajanime/parooli. Röövib mind nurga taga -sorry, pole koodikaarti kaasas. Mobiil ID-ga läheb minut ja oled rahast tühi. Säh sulle turvalisust

Ja koodikaardi saab asendada PIN kalkulaatoriga, mis teeb üle 200euriseid.

Kommentaar

• Jeti88
                                Eesti koondislane
                                • Feb 2005
                                • 2453

Algselt postitanud kasutaja Shaq poolt
                                Ma kasutan ka koodikaarti. Väga harva teen 200+ ülekandeid, siis võin id-kaardiga ka sisse logida. Ei meeldi mulle üldse Mobiil-ID, ega mobiilimakse ideed. Kuidas see saab turvaline olla, kui igapäev tuleb facebooki teade, et leiti või kaotati telefon. Okei, targal inimesel on mingi kood peal ja nii kergelt võõras sisse ei saa, aga endal on ka bizdets. Seepärast ei meeldigi, et kõik asjad ühes oleks. Mugav küll aga kui ära kaob on sitasti. Koodikaardiga on lihtsam, leiab keegi selle..ei saa midagi teha, sest ei tea mu kasutajanime/parooli. Röövib mind nurga taga -sorry, pole koodikaarti kaasas. Mobiil ID-ga läheb minut ja oled rahast tühi. Säh sulle turvalisust

Ja koodikaardi saab asendada PIN kalkulaatoriga, mis teeb üle 200euriseid.
                                Kasutan umbes 2 aastat juba mobiil-ID-d (koodikaart ja ID-kaart on ka olemas). Mobiil-ID mugavusele ei saa küll miski vastu. Hea näide oli eelmine kuu kui sõitsin Riiga ja sõidu ajal tuli palk üle. Mobiilipanga ja mobiil-ID abil tegin 5-6 ülekannet paari minutiga ja selle kuu arved ning vajalikud ülekanded olid tehtud. Aga poes maksan muide alati sularahas - parem väljaminekuid tunnetada.
                                Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)

Kommentaar

Töötlen...