Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
tähelepanekuid elust enesest
Collapse
X
-
-
Poiss on aastane. Pidevalt on pult seetõttu kadunud. Leidsin telefonilt default-appi, mis on sisuliselt telekapuldi asendus. Ideaalne.Kommentaar
-
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Inimesed oskavad ikka päris totraid küsimusi välja mõelda.
Vaatasin just eilse Ringvaate klippi Litmaneni intervjuust, kus Karmel Eikner oskas valmis meisterdada sellise ägeda küsimuse - "Ma vaatasin, et su särginumber mängijana oli nr 10 ja ka Pele kasutas numbrit kümme. Kas siin on mingi seos?"
Joga Bonito!!!Kommentaar
-
noh ikka parem kui meie tuntud "mis-tunne-on"-reporteril.Inimesed oskavad ikka päris totraid küsimusi välja mõelda.
Vaatasin just eilse Ringvaate klippi Litmaneni intervjuust, kus Karmel Eikner oskas valmis meisterdada sellise ägeda küsimuse - "Ma vaatasin, et su särginumber mängijana oli nr 10 ja ka Pele kasutas numbrit kümme. Kas siin on mingi seos?"
vähemalt annab vastata seosest noorpõlveiidolitega vms...Seisan üksi mere ääres
jalas kollased sandaalid
valged, merevahust sääred
hüüan: "Elagu skandaalid!"Kommentaar
-
This time... they got it right
ITS NLD TIMEEEE! COYS !Kommentaar
-
Ma kasutan ka koodikaarti. Väga harva teen 200+ ülekandeid, siis võin id-kaardiga ka sisse logida. Ei meeldi mulle üldse Mobiil-ID, ega mobiilimakse ideed. Kuidas see saab turvaline olla, kui igapäev tuleb facebooki teade, et leiti või kaotati telefon. Okei, targal inimesel on mingi kood peal ja nii kergelt võõras sisse ei saa, aga endal on ka bizdets. Seepärast ei meeldigi, et kõik asjad ühes oleks. Mugav küll aga kui ära kaob on sitasti. Koodikaardiga on lihtsam, leiab keegi selle..ei saa midagi teha, sest ei tea mu kasutajanime/parooli. Röövib mind nurga taga -sorry, pole koodikaarti kaasas. Mobiil ID-ga läheb minut ja oled rahast tühi. Säh sulle turvalisust
Ja koodikaardi saab asendada PIN kalkulaatoriga, mis teeb üle 200euriseid.Kommentaar
-
Kasutan umbes 2 aastat juba mobiil-ID-d (koodikaart ja ID-kaart on ka olemas). Mobiil-ID mugavusele ei saa küll miski vastu. Hea näide oli eelmine kuu kui sõitsin Riiga ja sõidu ajal tuli palk üle. Mobiilipanga ja mobiil-ID abil tegin 5-6 ülekannet paari minutiga ja selle kuu arved ning vajalikud ülekanded olid tehtud. Aga poes maksan muide alati sularahas - parem väljaminekuid tunnetada.Ma kasutan ka koodikaarti. Väga harva teen 200+ ülekandeid, siis võin id-kaardiga ka sisse logida. Ei meeldi mulle üldse Mobiil-ID, ega mobiilimakse ideed. Kuidas see saab turvaline olla, kui igapäev tuleb facebooki teade, et leiti või kaotati telefon. Okei, targal inimesel on mingi kood peal ja nii kergelt võõras sisse ei saa, aga endal on ka bizdets. Seepärast ei meeldigi, et kõik asjad ühes oleks. Mugav küll aga kui ära kaob on sitasti. Koodikaardiga on lihtsam, leiab keegi selle..ei saa midagi teha, sest ei tea mu kasutajanime/parooli. Röövib mind nurga taga -sorry, pole koodikaarti kaasas. Mobiil ID-ga läheb minut ja oled rahast tühi. Säh sulle turvalisust
Ja koodikaardi saab asendada PIN kalkulaatoriga, mis teeb üle 200euriseid.Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar