Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
tähelepanekuid elust enesest
Collapse
X
-
-
Vanal hallil ajal - suvalsiel ajahetkel Balti jaamas vähemalt 2 politsei patrulli + palgatud turvameeskond. Nüüd südaöösel läbi balti jaama jalutades pole kumbagi.Kommentaar
-
see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."Kommentaar
-
Keskerakond väidab, et kuna Toobali garantiikiri on nii rumal, siis see on kehtetud. Ma loodan, et see läheb läbi, sest ma tunnen, et mu kodulaen on sama.Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
My spell checking is second to nine!Kommentaar
-
Ma pakun, et võlaõigusseaduse vms asja järgi on TLN asjal jumet. Kuna aga kohus on juba hüpoteegi seadnud, siis on KE avaldus pigem meelepete.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."Kommentaar
-
Kommentaar
-
Pool tundi tagasi tuli Balti jaamas vastu Ryan Giggs ,jõi pudelist Heinekeni!Invest In AfricaKommentaar
-
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Kommentaar