Suhtes on kaks inimest, kes moodustavad ühe. Nihhuijaisibjaa pehmo olen ma...pohmaka järelmõju, eks.
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
tähelepanekuid elust enesest
Collapse
X
-
see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple." -
Kommentaar
-
see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."Kommentaar
-
Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
My spell checking is second to nine!Kommentaar
-
Ehk nõu anda ja arvamust avaldada on siiski asjakohane. Muud ju ei soovitagi, jutt oligi arvamises, mitte otsuse vastu võtmises.BVB - VaprusKommentaar
-
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Spotify on ideaalne muusika äpp. 21 sajand, love it. Avastasin just, et nt istudes WC´s pikemat aega, taustaks muusika käib arvutist toas...sul on võimalus telefonist panna uus muusika käima läbi arvuti. Suht ideaalne.Ela ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
tagasi, hinga sügavalt ja
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.Kommentaar
-
Kommentaar
-
Huvitav kauaks seda jääb. Digis (vist) rääkis, et neil on paar kohtu keissi muusikafirmadega ja neile ei meeldi raha mis sealt saavad. Kas tuleb nagu Netflix, et peavad artistid enda alla ostma või pannakse kinni või tõstetakse hindu?Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
-
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Selle kohta oli ka Tech Cruchis hea artikkel. Kas IPOde aeg on läbi. https://techcrunch.com/2018/01/06/rip-ipo-1602-2018/Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kuidagi tuttav see sõnakasutus.
.

Kommentaar