Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

tähelepanekuid elust enesest

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused
  • zelee
    Eesti koondislane
    • Nov 2010
    • 6285

Saad vee alla peitu minna ning keegi ei näe kuidas sporti teed.

Kommentaar

• Mõnuagent 007
      Bradolf Pitler
      • Jan 2004
      • 30425

Algselt postitanud kasutaja zelee poolt
      Saad vee alla peitu minna ning keegi ei näe kuidas sporti teed.
      Noh, äkki on see teema, et seal on väga raske mdiagi valesti teha. Tõmbad jooksma, siis on mingi põlv valus. Lähed jõusaali, siis tõmbad külmalt selja ära. Vesi on aga selline rahulik ja tore.

Kommentaar

• Mõnuagent 007
        Bradolf Pitler
        • Jan 2004
        • 30425

20 000. Yolo!

Kommentaar

• Jasper
          Maldini Baresi Rivera
          • May 2003
          • 16175

Algselt postitanud kasutaja Mõnuagent 007 poolt
          Noh, äkki on see teema, et seal on väga raske mdiagi valesti teha. Tõmbad jooksma, siis on mingi põlv valus. Lähed jõusaali, siis tõmbad külmalt selja ära. Vesi on aga selline rahulik ja tore.
          pigem see vist ikka jah.
          jokers to the right
          clowns to the left of me

Kommentaar

• Sambaz
            Eesti koondislane
            • Jan 2015
            • 3695

Näide sellest kus tehakse nullist draama. Ainult Barbi oskab seda. Smutov ei jää võlgu.

Kommentaar

• Halb ründaja
              Shola Ameobi
              • Aug 2005
              • 2388

Algselt postitanud kasutaja Jasper poolt
              paljud inimesed, kellele muidu sporditegemine on justkui vastukarva, leiavad enda alaks just ujumise. see on mingi anti-higi type shit?
              Paksud hulbivad paremini
              Inter - ausaim klubi Itaalias.

Kommentaar

• vaikiv mees
                Eesti koondislane
                • Oct 2001
                • 6363

Algselt postitanud kasutaja Jasper poolt
                paljud inimesed, kellele muidu sporditegemine on justkui vastukarva, leiavad enda alaks just ujumise. see on mingi anti-higi type shit?

fyysika.ee: Keha kaalub vees kolm korda vähem
                GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
                GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
                (Seinfeld, The Pitch)

Kommentaar

• wordprez
                  Yeah, good. OK.
                  • Jul 2010
                  • 3450

Algselt postitanud kasutaja Sambaz poolt
                  Näide sellest kus tehakse nullist draama. Ainult Barbi oskab seda. Smutov ei jää võlgu.

https://www.facebook.com/photo.php?f...&theater&ifg=1
                  Ma ei ole hunnikute viisi artikleid läbi tuhninud ja analüüsinud, et jõuda kindlale seisukohale, et kas tõesti naissportlasi käsitlevad artiklid kasutavad märkimisväärses koguses tarbetult mingeid välimusele viitavaid sõnu. Aga kui nii on, siis kas sulle ei tundu, et see on veits veider? Et kui tegu pole just mingi pika persoonilooga, siis kuidas üldse puutub asjasse, et sportlane on nääpsuke või kaunitar vmt?

Kas see on mingi suur probleem? Ei. Kas maailmas ja siinmailgi on oluliselt tähtsamaid asju, millele keskenduda? Kindlasti. Aga paljudel väikestel asjadel minna laskmine annab lõpuks juba midagi suurt kokku. Antud näites saaks naissportlast ka nii kajastada, et tema asjasse mitte üldse puutuv välimus kuidagi asjasse ei puutuks.

Ps. Ma ei ole VW grupi liige, sirvin vahel ja mõnikord jääb silma suht hirmsaid asju. Ma pole radikaalne feminist ja mingit võrdsust (equality) ei jahi. Mulle meeldiks pigem õiglus (fairness). Aga see selleks.
                  Legend has it that when N'Golo Kante lost his virginity, he immediately won it back again.

Kommentaar

• ericbana
                    Asjahuviline
                    • Jun 2004
                    • 7758

Algselt postitanud kasutaja wordprez poolt
                    siis kuidas üldse puutub asjasse, et sportlane on nääpsuke või kaunitar vmt?
                    Minu meelest on esimene neist üldse Anu Sääritsa lemmiksõna mõne naissportlase iseloomustamiseks.

Kommentaar

• Sambaz
                      Eesti koondislane
                      • Jan 2015
                      • 3695

Algselt postitanud kasutaja wordprez poolt
                      Ma ei ole hunnikute viisi artikleid läbi tuhninud ja analüüsinud, et jõuda kindlale seisukohale, et kas tõesti naissportlasi käsitlevad artiklid kasutavad märkimisväärses koguses tarbetult mingeid välimusele viitavaid sõnu. Aga kui nii on, siis kas sulle ei tundu, et see on veits veider? Et kui tegu pole just mingi pika persoonilooga, siis kuidas üldse puutub asjasse, et sportlane on nääpsuke või kaunitar vmt?

Kas see on mingi suur probleem? Ei. Kas maailmas ja siinmailgi on oluliselt tähtsamaid asju, millele keskenduda? Kindlasti. Aga paljudel väikestel asjadel minna laskmine annab lõpuks juba midagi suurt kokku. Antud näites saaks naissportlast ka nii kajastada, et tema asjasse mitte üldse puutuv välimus kuidagi asjasse ei puutuks.

Ps. Ma ei ole VW grupi liige, sirvin vahel ja mõnikord jääb silma suht hirmsaid asju. Ma pole radikaalne feminist ja mingit võrdsust (equality) ei jahi. Mulle meeldiks pigem õiglus (fairness). Aga see selleks.
                      Kas massimeedial pole õigust öelda midaiganes nad soovivad, senimaani kuni nad lähtuvad eetikakoodeksist? Kohe kindlasti võin eos öelda, et ma pole meediaga nii kursis, et kinnitada seda fakti, aga selline mulje on mulle jäänud. Kas Arike tegi midagi valesti? Ei, kohe kindlasti mitte? Kas kari Barbi suguseid leiab draama seal, kus seda polegi? Absoluutselt.

Kommentaar

• Martin
                        Kõige kaunim klubi
                        • Aug 2001
                        • 14255

Jumala ok emotsionaalne pilt, ainult pervo suudab seal näha seeliku alla pildistamist või siis täisloll, kes pole kunagi tennist mänginud, seal seal naised kannavadki püksseelikuid.

Ban püksid!
                        When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

• Sambaz
                          Eesti koondislane
                          • Jan 2015
                          • 3695

Algselt postitanud kasutaja Martin poolt
                          Jumala ok emotsionaalne pilt, ainult pervo suudab seal näha seeliku alla pildistamist või siis täisloll, kes pole kunagi tennist mänginud, seal seal naised kannavadki püksseelikuid.

Ban püksid!
                          Näitasin seda pilti oma naisele, küsisin, kas ta näeb seal midagi kahtlast/sekslistikku/pervolikku ja nii edasi. Vastus oli külm ei, kust otsast!? Ja teema sai ka läbi ka kohe. Simple.

Kommentaar

• Rein
                            Must puudel
                            • Feb 2005
                            • 12804

Mõni nädal tagasi küsis Martin oma FB seinal nõu millist robottolmuimejat osta. Julgesin seal siis küsida- kas naisega juhtus midagi?
                            Kohe oli üks mul turjas, et see ei ole naljakas. Siia Martin mind küll ei kaitsenud . Vaikis nagu Bärbii eilsel hääletamisel.
                            Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

• Martin
                              Kõige kaunim klubi
                              • Aug 2001
                              • 14255

Algselt postitanud kasutaja Rein poolt
                              Mõni nädal tagasi küsis Martin oma FB seinal nõu millist robottolmuimejat osta. Julgesin seal siis küsida- kas naisega juhtus midagi?
                              Kohe oli üks mul turjas, et see ei ole naljakas. Siia Martin mind küll ei kaitsenud . Vaikis nagu Bärbii eilsel hääletamisel.
                              Sind, hellakest, on vaja internetis kaitsta või? Vabandust, tulevikus märatsen.

Aga mingi poliitik ei hakka küll ühtegi mu töötajat kottima.
                              When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

• baller
                                Asjahuviline
                                • Aug 2005
                                • 465

offtopic aga nääpsuke on küll viimane sõna millega seda Navarrot iseloomustada

Kommentaar

Töötlen...