Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

tähelepanekuid elust enesest

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused
  • gizmoduck
    Eesti koondislane
    • Oct 2014
    • 1182

Kurat ma nagu ei ole päris nii vana omateada, aga SEE tundub ikka nii kuradi puine teema. SEB tippjuhid mingeid influentsereid nõustama?

Kommentaar

• LeeRomeno
      Eesti koondislane
      • Aug 2012
      • 4686

Algselt postitanud kasutaja gizmoduck poolt
      Kurat ma nagu ei ole päris nii vana omateada, aga SEE tundub ikka nii kuradi puine teema. SEB tippjuhid mingeid influentsereid nõustama?
      Hetkel on käimas nn turuosa ja bränditeadlikkuse suurendamise kampaania just noorte sihtrühmale mitmes pangas. Alustas ju LHV oma Cashiga. SEB tahab ka noori.

Kommentaar

• El President
        Eesti koondislane
        • Nov 2001
        • 2405

Kesköö paiku Hobujaama kandis. Varateismelised plikad ootavad kuni möödasõitev auto on piisavalt lähedal ja siis jooksevad selle eest üle tee. Ja siis järgmise eest tagasi. Tuleb rohkem tuututada, et nad tähelepanuvajaduse rahuldatud saaks.

Kommentaar

• cabron
          סוטה
          • Oct 2015
          • 3352

Algselt postitanud kasutaja El President poolt
          Kesköö paiku Hobujaama kandis. Varateismelised plikad ootavad kuni möödasõitev auto on piisavalt lähedal ja siis jooksevad selle eest üle tee. Ja siis järgmise eest tagasi. Tuleb rohkem tuututada, et nad tähelepanuvajaduse rahuldatud saaks.
          Tundub et tuleb kängururaudadega Cherokeega kruisima minna sinnakanti

Kommentaar

• JuriM
            Eesti koondislane
            • Aug 2012
            • 11810

Hmmmmm

Kommentaar

• Cerny Petr
              Meeskonnaliige
              • Oct 2003
              • 504

Tähelepanekuid foorumist:
              Sambaz, kes tundub tegelt täiesti ladna vana olevat, on sunnitud iga kolmanda postituse pühendama murele, kuidas eesti naised on peast õõnsad, kummist tissidega, miinimumini keeratud isikupäraga ja muidu labased masstoodangu produktid.
              Kristlik kaastunne tärkab kohe sellise sügava hingega maailmakodaniku suhtes.
              Ja see viimane lause ei ole kusjuures sajaprotsendiline iroonia.
              sigpic

Kommentaar

• Sambaz
                Eesti koondislane
                • Jan 2015
                • 3695

Algselt postitanud kasutaja Cerny Petr poolt
                Tähelepanekuid foorumist:
                Sambaz, kes tundub tegelt täiesti ladna vana olevat, on sunnitud iga kolmanda postituse pühendama murele, kuidas eesti naised on peast õõnsad, kummist tissidega, miinimumini keeratud isikupäraga ja muidu labased masstoodangu produktid.
                Kristlik kaastunne tärkab kohe sellise sügava hingega maailmakodaniku suhtes.
                Ja see viimane lause ei ole kusjuures sajaprotsendiline iroonia.
                Ma olen täiesti kurb, siiralt kurb, et sa oled suutnud mu maailmavalust nii valesti arusaada
                Allah kaitsku sind, Cerny!

Kommentaar

• Mõnuagent 007
                  Bradolf Pitler
                  • Jan 2004
                  • 30425

Avastasin korraga, et Eestis on täpselt üks linn, kus ma pole käinud - see on Lihula. Keegi on sealt pärit ka? Kuidas sinna kõige parem saada on?

Kommentaar

• metssiga
                    Asjahuviline
                    • Jun 2006
                    • 3804

Algselt postitanud kasutaja Mõnuagent 007 poolt
                    Avastasin korraga, et Eestis on täpselt üks linn, kus ma pole käinud - see on Lihula. Keegi on sealt pärit ka? Kuidas sinna kõige parem saada on?
                    punase kraanaga ju käiakse seal, väljub öösiti.

Kommentaar

• Markko
                      Vabakutseline günekoloog
                      • Jun 2002
                      • 1269

Varem oli mingi “avasta Eestimaad” Tallinn-Pärnu buss, mis käis kõik kolkad läänerannikul läbi, sh Lihula. Üks ots oli mingi kolm tundi. Maitea, äkki on see liin alles
                      308

Kommentaar

• vunts
                        Asjahuviline
                        • Sep 2011
                        • 47

Ma pole nüüd aastaid ja aastaid sõitnud aga ma olen nii 60% kindel, et mingi tallinn-kuressaare liin sõitis sealt läbi. Kui ei siis vähemalt mõni peatub risti-virtsu mntl Lihula kõrval ja annab jalutada ka sinna

Kommentaar

• Pints
                          Eesti koondislane
                          • Jun 2012
                          • 4862

Algselt postitanud kasutaja vunts poolt
                          Ma pole nüüd aastaid ja aastaid sõitnud aga ma olen nii 60% kindel, et mingi tallinn-kuressaare liin sõitis sealt läbi. Kui ei siis vähemalt mõni peatub risti-virtsu mntl Lihula kõrval ja annab jalutada ka sinna
                          Sul on õigus, enamus Tallinn-Kuressaare liinil sõitvad bussid peatuvad tõesti Lihulas hetkeks või sõidavad sealt läbi.

Kommentaar

• Tofoa
                            cantankerous
                            • Aug 2026
                            • 18350

Lihula on konkreetselt jumala poolt hüljatud kants.
                            The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

• vaikiv mees
                              Eesti koondislane
                              • Oct 2001
                              • 6363

te kindlasti ei tahtnud teada, mismoodi see tšikk Kirsipuu&Kasesalu HotDogi coverist paarkümment aastat hiljem välja näeb, aga mina FB kommentaaridest sain teada, kui Marika B. oli end identifitseerinud
                              Lisatud failid
                              GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
                              GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
                              (Seinfeld, The Pitch)

Kommentaar

• Sambaz
                                Eesti koondislane
                                • Jan 2015
                                • 3695

Kui mingi aeg olin sunnitud kuulama Star FM tööjuures ja ilgelt tüütu oli see Pille Minev oma hülgemölaga, siis nüüdseks paar kuud on raadio vahetanud Sky Plusi peale ja Alari Kivisaar tundub samasugust hülgemöla tootvat ja üleüldse jube ebameeldiv tegelane tundub.

Kommentaar

Töötlen...