Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

tähelepanekuid elust enesest

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused
  • _AI_
    Ltn. Schmidti poeg
    • Nov 2005
    • 4716

Algselt postitanud kasutaja cabron poolt
    suured villad teil, et koristajat vaja?
    Tavaline arvutus, et kas panen oma teenniaega vms laupäeval koristamise alla (kolm tundi, see pole vaid tolutamine, eks) või leian kuus kolmkümmend evrot, üks väljaskäik. Pigem a kui b. Mugavusteenus? Jah.
    "An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"

Kommentaar

• Mõnuagent 007
      Bradolf Pitler
      • Jan 2004
      • 30425

Mul on 64 ruutu, et lihtsamad asjad saan ise ära tehtud, aga vannitoas katlakivi, ahjupuhastus, aknad jms jätaksin professionaali kanda.

Kommentaar

• Veel1v2rav
        U21
        • Jan 2020
        • 749

Kas Mariliis on ilus?

Kommentaar

• Mõnuagent 007
          Bradolf Pitler
          • Jan 2004
          • 30425

Algselt postitanud kasutaja Veel1v2rav poolt
          Kas Mariliis on ilus?
          Ma ei saa sellele vastata.

Kommentaar

• Martin
            Kõige kaunim klubi
            • Aug 2001
            • 14255

Algselt postitanud kasutaja Mõnuagent 007 poolt
            Esiteks - kas peaks enne koristaja tulekut koristama?
            Legod jms võiks kokku lükata. Aknaid ei ole mõtet pesta. Mul ühel sõbral viib koristaja taara ka minema, et kui see on kokkulepe, siis võiks kott ukse juures olla.

Teiseks - kas ma peaks koristamise ajaks kodust lahkuma?
            Ei. Aga ära töllerda jalus ja kui laps on, siis ta tõesti ei pea koristajaga koos koristama, isegi, kui koristaja teda ära ei aja.

Kolmandaks - mida öelda, kui sa jätad koristaja enda koju?
            Jõudu tööle. Jätke võti siis postkasti.
            When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

• Mõnuagent 007
              Bradolf Pitler
              • Jan 2004
              • 30425

Algselt postitanud kasutaja Martin poolt
              Legod jms võiks kokku lükata. Aknaid ei ole mõtet pesta. Mul ühel sõbral viib koristaja taara ka minema, et kui see on kokkulepe, siis võiks kott ukse juures olla.

Ei. Aga ära töllerda jalus ja kui laps on, siis ta tõesti ei pea koristajaga koos koristama, isegi, kui koristaja teda ära ei aja.

Jõudu tööle. Jätke võti siis postkasti.
              Legod lükkasin kokku. Võtme palusin postkasti ka jätta. Tundus, et on tõeline proff, kuna kõik oli tema jaoks loogiline.

Kommentaar

• Iceman
                Eesti koondislane
                • Oct 2008
                • 4968

Kas koristaja muidu korjab kõik mustad riided ka igaltpoolt kokku ja paneb pesema vms lisaks tavalisele tolmu võtmisele ja ahjude pesemisele ning köögipindade korrastamine?
                Ela ja tunne, et elad
                see on kõige lihtsam
                filosoofia, mis toimib
                sule silmad ära vaata
                tagasi, hinga sügavalt ja
                hüppa üle iseenda varju
                tule koos minuga.

Kommentaar

• Mõnuagent 007
                  Bradolf Pitler
                  • Jan 2004
                  • 30425

Algselt postitanud kasutaja Iceman poolt
                  Kas koristaja muidu korjab kõik mustad riided ka igaltpoolt kokku ja paneb pesema vms lisaks tavalisele tolmu võtmisele ja ahjude pesemisele ning köögipindade korrastamine?
                  Ma korjasin enne pesu kokku ja panin pesema. Et mul on pigem küsimus, et mida ta täis pesumasinaga teeb.

Kommentaar

• Martin
                    Kõige kaunim klubi
                    • Aug 2001
                    • 14255

Algselt postitanud kasutaja Iceman poolt
                    Oleneb kokkuleppest, by default ei.
                    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

• ericbana
                      Asjahuviline
                      • Jun 2004
                      • 7758

Aitäh mingis teemas soovituse eest, täna astusin väikekodanlaste sekka ja võtsin vastu esmakordselt professionaalse koristaja.
                      Hehh. Sellega meenub, et kui Saksamaal õppimas käisin, siis üürisin ühikatuba mingilt iraaklaselt, kes ise samal ajal teises linnas praktikat tegi. Ruute ma ei oska öelda, aga ei usu, et isegi 20 kokku tuli koos peldikuga. Totaalne uberik, aga ülikooli oli 1min jalutada, mis kaalus selle üle. Tüübil käis koristaja üle nädala seda kingakarpi koristamas. Mingi absurdsed 30 euri kord oli vist. Aga iraaklane ütles, et ma ei pea maksma selle perioodi ajal, kui ei taha. Ei tahtnud. Käisin selle raha eest jalkat vaatamas.

Kommentaar

• Mõnuagent 007
                        Bradolf Pitler
                        • Jan 2004
                        • 30425

Algselt postitanud kasutaja ericbana poolt
                        Hehh. Sellega meenub, et kui Saksamaal õppimas käisin, siis üürisin ühikatuba mingilt iraaklaselt, kes ise samal ajal teises linnas praktikat tegi. Ruute ma ei oska öelda, aga ei usu, et isegi 20 kokku tuli koos peldikuga. Totaalne uberik, aga ülikooli oli 1min jalutada, mis kaalus selle üle. Tüübil käis koristaja üle nädala seda kingakarpi koristamas. Mingi absurdsed 30 euri kord oli vist. Aga iraaklane ütles, et ma ei pea maksma selle perioodi ajal, kui ei taha. Ei tahtnud. Käisin selle raha eest jalkat vaatamas.
                        Mul on iraaklasest ülikoolikaaslasega hoopis see mälestus, et ta jättis alati ukse pärani lahti, kui ta kuskilt ühika alt baarist naise endale tõmbas. Noh, et kõik näeksid, et ta on kõva mees ja kepib kedagi.

Kommentaar

• cabron
                          סוטה
                          • Oct 2015
                          • 3352

Printsil Zamundast olid allkorruse puhastajad ka, teil poistel on arenguruumi veel

Kommentaar

• Mõnuagent 007
                            Bradolf Pitler
                            • Jan 2004
                            • 30425

Algselt postitanud kasutaja cabron poolt
                            Printsil Zamundast olid allkorruse puhastajad ka, teil poistel on arenguruumi veel
                            No see pole ju mingi nii snobism. Kui mul mingi paari nädala eest mingi naisisik külas käis, siis ta ütles, et sul on vaja naise kätt siin korteris. Arusaadavalt tundus koristaja parim mõte.

Kommentaar

• plastic'99
                              Eesti koondislane
                              • Oct 2014
                              • 4685

Mõnuagent, saan aru, et oled uue kandidaadi leidnud elupartneriks? Kodu korrashoid teemana tõstatunud, ülikondade valimised jne...

Kommentaar

• ericbana
                                Asjahuviline
                                • Jun 2004
                                • 7758

Teiseks - kas ma peaks koristamise ajaks kodust lahkuma?
                                Mkm. Viskad diivani peale ja hakkad poleerima. Sõber rääkis. Oli mingis filmis näinud.

Kommentaar

Töötlen...