Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

tähelepanekuid elust enesest

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused
  • Pints
    Eesti koondislane
    • Jun 2012
    • 4862

Algselt postitanud kasutaja wordprez poolt
    Fair enough. Pikemalt praegu ei jõua vastata, ainult mainin, et see jäätisejutt ei olnud tegelikult kuidagi sinu pihta, vaid ikka the usual suspects siin. Ja see oli lihtsalt üks näide sellest, kuidas põhiteemalt üritatakse tähelepanu ära kiskuda. On põhjus, miks siin räägitakse ainult Floydist, aga mitte Breonna Taylorist või Botham Jeanist jt.

Lisaks, et ma loomulikult ei ole diskussiooni vastu, aga minu arvates oleme praegu veel mitu sammu maas kohast, kus diskussiooni saaks pidada. Praegu vaieldakse asjade üle, mille üle tegelt mingit kahtlust ei ole. On ainult eelarvamused või eksiarvamused.

Ei soovinud ründavana kõlada, pardon.
    Pigem minu paha, et mõistsin seda kerge torkena.

Konflikti paraku enne pole võimalik lahendada, kui lepitakse kokku mingites esmastes raamides/pidepunktides.
    Hetkel taandub kõik vastandamisele: white vs black, democrats vs republicans jne., mis muidugi on oskuslikult korraldatud/suunatud ja viib meid osaliselt ringiga tagasi vigase haridussüsteemi juurde.

Kommentaar

• Daz Booob
      naughty by nature
      • Sep 2003
      • 11838

Algselt postitanud kasutaja wordprez poolt
      Lisaks, et ma loomulikult ei ole diskussiooni vastu, aga minu arvates oleme praegu veel mitu sammu maas kohast, kus diskussiooni saaks pidada. Praegu vaieldakse asjade üle, mille üle tegelt mingit kahtlust ei ole. On ainult eelarvamused või eksiarvamused.
      Üle augu hüppamiseks on mõistlik teha mõned sammud tahapoole ja hüppeks hoogu võtta.
      Muidu jääd augu äärde passima ning mass lendab selga ning kõik koos auku.
      see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

• j6u1uv4n4
        Me engana que eu gosto
        • Jan 2009
        • 8175

Algselt postitanud kasutaja Mõnuagent 007 poolt
        Ma ei tea, vaata The Wire't äkki.
        Väike sarjasoovitus inimestele kes rohkem USA politseinikest teada tahavad.

Kommentaar

• Mõnuagent 007
          Bradolf Pitler
          • Jan 2004
          • 30425

Algselt postitanud kasutaja j6u1uv4n4 poolt
          Väike sarjasoovitus inimestele kes rohkem USA politseinikest teada tahavad.

https://www.imdb.com/title/tt0286486/
          The Shield on minu lemmiksari pärast Breaking Badi ja enne The Wire't. Ja ehkki ma jäin lõpuni Vici poolt pöialt hoidma, siis ma inimlikult tema meetodeid heaks ei kiida.

Ehk kui võrrelda Mackey meetodeid, siis on need veidi arusaadavad relvapoliitikat silmas pidades. Aa, jaa, seda saavad määrata ka ikka võimul olevad tegelased.

Kommentaar

• JuriM
            Eesti koondislane
            • Aug 2012
            • 11810

The Shield on minu lemmiksari pärast Breaking Badi ja enne The Wire't. Ja ehkki ma jäin lõpuni Vici poolt pöialt hoidma, siis ma inimlikult tema meetodeid heaks ei kiida.

Ehk kui võrrelda Mackey meetodeid, siis on need veidi arusaadavad relvapoliitikat silmas pidades. Aa, jaa, seda saavad määrata ka ikka võimul olevad tegelased.
            Soovitan Chicago PD. Hank Voight on reaalselt üks parimaid politsei sarjade põhivendi.

Kommentaar

• Daz Booob
              naughty by nature
              • Sep 2003
              • 11838

Hmm... homsetes EPLi mängudes särkidel rohkem ruumi?
              see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

• Pints
                Eesti koondislane
                • Jun 2012
                • 4862

Algselt postitanud kasutaja Daz Booob poolt
                Hmm... homsetes EPLi mängudes särkidel rohkem ruumi?
                Huvitav aga mitte üllatav areng.
                Tänud jagamast muidugi, sest endal jäi see uudis märkamata.

Kommentaar

• baller
                  Asjahuviline
                  • Aug 2005
                  • 465

Kommentaaride järgi mingi pooled inimesed jääks tööle edasi kui voidaks 11 miljonit eurot.

Kommentaar

• Mõnuagent 007
                    Bradolf Pitler
                    • Jan 2004
                    • 30425

Algselt postitanud kasutaja baller poolt
                    Kommentaaride järgi mingi pooled inimesed jääks tööle edasi kui voidaks 11 miljonit eurot.
                    Ma võitsin kunagi auto lotoga. Selle kogemuse pealt hoiaks ma nii madalat profiili, kui võimalik.

Kommentaar

• atleticomadrid
                      Virtuaalne hullumeelsus
                      • Feb 2009
                      • 6195

Ma võitsin kunagi auto lotoga. Selle kogemuse pealt hoiaks ma nii madalat profiili, kui võimalik.
                      Mineee mis pilli said mõnu???

Kusjuures ma olen täpselt sama mõelnud, et kui peaks priskem summa potsatama puhta õnnega siis ei hingaks ma sellest oma lihasele emalegi. Alati, või noh, kui natuke loovat mõtlemist kasutada saab leiutada viise kuidas selgitada kuskohast järsku minema hakkas. Muidugi 11 miljoniga läheks see päris raskeks! Samas, kui tervele sõpruskonnale fesaris ja vanaema sünnipäeval suguvõsale teatavaks teha võidetud summad on tagajärjed garanteeritult halvemad! *

*Inimese arvamus, kes pole tegemist pidanud tegema lotoõnnetusega*
                      "I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
                      These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."

Kommentaar

• Mõnuagent 007
                        Bradolf Pitler
                        • Jan 2004
                        • 30425

Algselt postitanud kasutaja atleticomadrid poolt

Kusjuures ma olen täpselt sama mõelnud, et kui peaks priskem summa potsatama puhta õnnega siis ei hingaks ma sellest oma lihasele emalegi. Alati, või noh, kui natuke loovat mõtlemist kasutada saab leiutada viise kuidas selgitada kuskohast järsku minema hakkas. Muidugi 11 miljoniga läheks see päris raskeks! Samas, kui tervele sõpruskonnale fesaris ja vanaema sünnipäeval suguvõsale teatavaks teha võidetud summad on tagajärjed garanteeritult halvemad! *

1995 võitsin Teet Margna ja Anneli Järveti TV-Bingost Renault Twingo. Umbes esimene asi Võrus oli see, et visati autol aken sisse.

Kommentaar

• Yattara
                          Reservmängija
                          • Jan 2008
                          • 1132

Algselt postitanud kasutaja atleticomadrid poolt

See kõik kõlab täpselt kellegi moodi, kes peab tegemist tegema lotoõnnetusega ja üritab seda nüüd varjata.

Kommentaar

• allars
                            Eesti koondislane
                            • Nov 2008
                            • 2131

1995 võitsin Teet Margna ja Anneli Järveti TV-Bingost Renault Twingo. Umbes esimene asi Võrus oli see, et visati autol aken sisse.
                            Ega Jõekaldat pagasiruumis kaasa ei saanud? Aga tõsisemalt, äkki ei visatud seepärast klaasi katki, et keegi kade oli, vaid seetõttu, et auto oli nii kole?

Kommentaar

• Mõnuagent 007
                              Bradolf Pitler
                              • Jan 2004
                              • 30425

Algselt postitanud kasutaja allars poolt
                              Ega Jõekaldat pagasiruumis kaasa ei saanud? Aga tõsisemalt, äkki ei visatud seepärast klaasi katki, et keegi kade oli, vaid seetõttu, et auto oli nii kole?

Aastal 1995, kui suurem osa inimesi kärutas ringi Ikaruse, Datsun Cherry ja Ladadega, siis uhiuus auto oli ikka väga-väga snoobilik shit.

Kommentaar

• allars
                                Eesti koondislane
                                • Nov 2008
                                • 2131

No Datsun oli isegi ägedam pill kui see. Tol ajal hakkas juba ka Ford Sierrasid tulema, mis olid eriti kunnid. Aga nõus, sellise autoga said ilmselt kulakuks stigmatiseeritud küll.

Kommentaar

Töötlen...