Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
tähelepanekuid elust enesest
Collapse
X
-
-
Olen muidugi 4-5 Westonsit oleks all, siis oleks sama staadium. Ega ma ei judgenud ega midagi hetkel, vaid see ongi normaalse Eesti mehe tunnus. Lihtsalt Intertotol on aega sättima hakata, et kes talle ei meeldi.Kommentaar
-
Kommentaar
-
nooh, on sul siis kahju see objekt olla? Las möllutab väheke, kui saab kaineks, siis vbolla kahetseb. Aga ilmselt kardab tegelt, muidu poleks "objekti" kah.Kommentaar
-
õu õu õu misasja, oled sa ikka valmis selleks? Mul on selkud tühjaks ostetud!
Kommentaar
-
novot, jätan väikse põnevuse õhku. siiski-siiski polnud siin taotluseks foorumi kerimiskunni kuidagi üle trumbata/emuleerida, vaid kõigest nentida, et Westonsil on tõesti mingi imetabane mõju närvikavale ja meeleseisundile.Kommentaar
-
häbi tunnistada, aga minu tähelepanek elust enesest on see, et ma isegi ei tea milline näeb välja westons. Või mis asi see õigupoolest on. Mingi siider? Ehk siis siuke imal magus naiste jook? Avan uue õlle ja ootan vastust.Kommentaar
-
Issand, sa näed ja sa ei mürista!
Kommentaar
-
Aga olge mõnusad, teine kord kerime ja teeme asju ja metsa ja lähme raudlattidega neid samuseid seal!Kommentaar
-
Kommentaar
-
sümpaatne, et just see üks ja õige on pildile püütud. nt Maximas oli 'medium dry' allahinnatud, aga selle peale andis vaid rehmata ja läbi pimeda, üle vallide, kuristike ja killustiku (ehk Haapsalu Posti tn) komberdada sinna, kus tammevaadine saadaval.
pehmet patja!
edit (nädal hiljem): krt, nad kõik on vist tammevaadised ja medium dry'd. pidasin muidugi silmas 6,5% vs 8,2% rüübet.Kommentaar
-
Kurat, just tundus, et hakkab õige vaib peole sisse minema, aga siis läheb plastic magama.Kommentaar
-
Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib TammekaKommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar