Siinkohal pean vajalikuks ära märkida, et olin minagi varases nooruses paras neandertaal, ajad olid lihtsalt sellised, et õigel peol oli kohustuslikus kavas longero purgist ja laua viin otse pudelist, peer pressure ja jutud. Aga hing tundis juba siis, et see on mingi Sovetistani traumakäitumine. Õnneks sattus äripartneriks üks tore hollandlane, kelle hobi on alkohol ja gurmaanlus. Tegi sellise koolituse koos parimate näidiste saatmisega koju kätte (ma ilmselt elu sees ise ei oleks muidu viitsinud näiteks Vletereni kohale minna lihtsalt selleks, et veidi õlut osta) heast südamest, mida raha eest ei saa kuskilt. Teadlasi selles sektoris liiga palju ei saa uskuda jah, usaldada tuleb ikka praktikuid...
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
tähelepanekuid elust enesest
Collapse
X
-
...seega järgmine ring?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."Kommentaar
-
ma olen koguaeg arvanud, et teise päeva õhtul õige kraam toonuse hoidmiseks on viinale õlut peale…siiis sõbrakesed, westonsiga on asjad hoopis teisel levelil.
NB Tulemusi kinnitab, harrastusteadlaste(loe:minu) poolt korduvalt läbi viidud ja põhjalikult analüüsitud, inimkatselised uuringud.Kommentaar
-
see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."Kommentaar
-
Hmm, Westons... kõlab nagu lühend Welcome to Estonia ja kuna lätlane on ka inimene, siis on s-täht lõppu lisatud.
Või siis hoopis Wu-Tang Clani Eesti haru?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
-
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar