Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

tähelepanekuid elust enesest

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused
  • zelee
    Eesti koondislane
    • Nov 2010
    • 6285

Algselt postitanud kasutaja Fc. poolt
    Sõitsin üle hulga aja tallinna ühistranspordiga. Tamm on päris äge tehniline vahend liikumiseks. Ja peale minu minu meelest küll mitte keegi oma kaarti ei valideerinud. Sõit oli vahemikus keskturg telliskivi. Kuna minul puudub õigus tasuta sõidule siis kohusetundlikult muretsesin rohelise kaardi ja maksin oma sõidu eest kaarti aparaadi ees vehkides.
    Siit tekkiski ka küsimus. Mille jaoks see jama vajalik on?
    Väidetavalt selleks, et inimeste liikumisi kaardistada ja seeläbi paremini planeerida ühistransporti. Hiljuti tuli välja, et midagi sellist pole kunagi tehtud ja mingit reaalset kasu sellest piiksutamisest pole va see, et mupo saab trahvi teha.

Kommentaar

• Shparkz
      Eesti koondislane
      • Apr 2009
      • 4555

On keegi mupot näinud kontrollimas üldse? Ma nägin viimati enne roheliste kaartide ilmumist ja ma sõidan sisuliselt igapäevaselt ühistranspordiga.

Kommentaar

• Daz Booob
        naughty by nature
        • Sep 2003
        • 11838

Ee...paar nädalat tagasi pasundati mingist lauskontrolli aktsioonist. Uudistes oli. Siis räägiti, et kõige rohkem trahve väänatakse valideerimata kaartide pärast.
        see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

• Shparkz
          Eesti koondislane
          • Apr 2009
          • 4555

Lugesin ka jah. Sõitsin sel päeval äkki 4-5 korda ühistranspordiga erinevatel aegadel ja ei näinud ikka kedagi kontrollimas.
          Algselt postitanud kasutaja Daz Booob poolt
          Ee...paar nädalat tagasi pasundati mingist lauskontrolli aktsioonist. Uudistes oli. Siis räägiti, et kõige rohkem trahve väänatakse valideerimata kaartide pärast.

Kommentaar

• rallikas
            Kalju Eesti Meistriks!
            • Mar 2005
            • 3280

Algselt postitanud kasutaja Shparkz poolt
            On keegi mupot näinud kontrollimas üldse? Ma nägin viimati enne roheliste kaartide ilmumist ja ma sõidan sisuliselt igapäevaselt ühistranspordiga.
            Mul suvel ühel hilisõhtul tuli Tartu mnt ja Liivalaia risti juures kontroll peale.

Kommentaar

• Markko
              Vabakutseline günekoloog
              • Jun 2002
              • 1269

Algselt postitanud kasutaja rallikas poolt
              Mul suvel ühel hilisõhtul tuli Tartu mnt ja Liivalaia risti juures kontroll peale.
              Paberi peatuse kant nr 2 ja 4 trammidel on jah üks põhilisi kohti, kus puistatakse. Aga harvad on juhud siiski
              308

Kommentaar

• Martin
                Kõige kaunim klubi
                • Aug 2001
                • 14255

Algselt postitanud kasutaja Shparkz poolt
                Trammi sõidu ajal näen paar korda nädalas, seisavad Põhja-Rimi peatuse eel (linna poolt tulles). Tavaliselt siis kella 18-19 ajal. Teine koht on kohe pärast Balta peatust (Kopli poolt tulles), seal küll harvem.
                When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

• Marduk
                  Elu ilu on õlu
                  • Sep 2002
                  • 3670

Algselt postitanud kasutaja Markko poolt
                  Paberi peatuse kant nr 2 ja 4 trammidel on jah üks põhilisi kohti, kus puistatakse. Aga harvad on juhud siiski
                  Jah see on alates suve lõpust neil mingiks uueks lemmik kohaks. Paar korda nädalas ehk passivad seal.

Kommentaar

• El President
                    Eesti koondislane
                    • Nov 2001
                    • 2405

Algselt postitanud kasutaja Marduk poolt
                    Jah see on alates suve lõpust neil mingiks uueks lemmik kohaks. Paar korda nädalas ehk passivad seal.
                    Paberi on ju aegade algusest olnud üks põhipunkte. Ka teised mainitud kohad on vanad. Endlas töötukassa juures olen ka näinud. Validaatorid ei muutnud selles osas midagi.

Kommentaar

• Marduk
                      Elu ilu on õlu
                      • Sep 2002
                      • 3670

Algselt postitanud kasutaja El President poolt
                      Paberi on ju aegade algusest olnud üks põhipunkte. Ka teised mainitud kohad on vanad. Endlas töötukassa juures olen ka näinud. Validaatorid ei muutnud selles osas midagi.
                      Paberis ei ole ma neid aastaid näinud. Äkki on nii lihtsalt jopanud ei oska öelda, aga kahtlane.

Kommentaar

• rainis007
                        Eesti koondislane
                        • May 2010
                        • 6288

Kui tahad teada mis ilm on, siis ära vaata ilmateadet, ega aknast välja ega midagi sellist.

Ava Uber. Kui on kõva surge (koefitsent) peal siis selge - ilm on väga s*tt.

Kommentaar

• 2mSööt3mMööda
                          geenjiaalne miis
                          • Jun 2003
                          • 5000

Alati kui ma lähen eestiloto.ee lehele bingot ostma, siis mul tekib selline tunne nagu ma oleks ajamasinas 15 aastat tagasi rännanud.
                          Joga Bonito!!!

Kommentaar

• cannuman
                            fänn
                            • Jun 2004
                            • 15044

Algselt postitanud kasutaja Fc. poolt
                            Sõitsin üle hulga aja tallinna ühistranspordiga. Tamm on päris äge tehniline vahend liikumiseks. Ja peale minu minu meelest küll mitte keegi oma kaarti ei valideerinud. Sõit oli vahemikus keskturg telliskivi. Kuna minul puudub õigus tasuta sõidule siis kohusetundlikult muretsesin rohelise kaardi ja maksin oma sõidu eest kaarti aparaadi ees vehkides.
                            Siit tekkiski ka küsimus. Mille jaoks see jama vajalik on?
                            Kõige hinnalisem peaks olema see isikuandmete andmestik, mida registreeritud kaartidega saadakse. Seda siis väidetavalt müüdi mustalt edasi igasugu reklaami ja spami jaoks kolmandatele osapooltele. Kes tahab see usub.

Igasugu täituvuse ja planeerimise jaoks on oluliselt asjalikumad metoodikad ja vahendid olemas.

Kommentaar

• Karter
                              Meeskonnaliige
                              • Mar 2013
                              • 292

Algselt postitanud kasutaja cannuman poolt
                              ....Seda siis väidetavalt müüdi mustalt edasi igasugu reklaami ja spami jaoks kolmandatele osapooltele. Kes tahab see usub...
                              (Kategooriast "naised saunas rääkisid") Siis kui kaardid ja valideerimine algselt tuli keeldusid päris paljud IT tüübid, kes olid kursis TLT taustsüsteemide olukorraga, kaarte kasutamaks. Siis ei olnud probleemiks, et andmeid müüakse vaid, et neile pääseb ligi.

Kommentaar

• Shparkz
                                Eesti koondislane
                                • Apr 2009
                                • 4555

Fb grupis Korvpall saab päris head huumorit lugeda vahest ikka.

Kommentaar

Töötlen...