Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Kokkamine

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• budu
    replied
    Üks asi mis minu puhul alati toimib on makaronid hakklihaga.

Leave a comment:

• Scooter
    replied
    Algselt postitas taku* Vaata postitust
    tükelda filee, pruunista pannil, keeda pakk makarone. kui kana hakkab valmis saama, lisa klaas vett ja karp/kaks merevaiku(tavalist), sega kuni merevaik on sulanud, lisa aroomisoola. tükelda paprika, viska pannile... lisa keedetud makaronid ja veel klaas vett(või noh, et oleks piisavalt vedel aga mitte liiga) sega läbi, raputa peale riivjuustu ja basiilikut. päris normaalne.
    Tule mulle naiseks!

Leave a comment:

• taku*
    replied
    tükelda filee, pruunista pannil, keeda pakk makarone. kui kana hakkab valmis saama, lisa klaas vett ja karp/kaks merevaiku(tavalist), sega kuni merevaik on sulanud, lisa aroomisoola. tükelda paprika, viska pannile... lisa keedetud makaronid ja veel klaas vett(või noh, et oleks piisavalt vedel aga mitte liiga) sega läbi, raputa peale riivjuustu ja basiilikut. päris normaalne.

Leave a comment:

• Scooter
    replied
    Algselt postitas Nohik Vaata postitust
    Ei hakanud uut teemat tegema sorry

Mida te kodus ise kokkate? Midagi lihtsat.

Näiteks mida ma saaksin teha kanarinnafileega (nati alla poole kilo on külmkapis), mis ei oleks jube maitsetu, aga samas ei vajaks mingit mustmiljonit erinevat maitseainet ja asja, mida ma pärast enam kunagi ei uuesti ei kasuta
    Lõika väikesed tükid ja viska pannile, sama ka saiakuubikutega. Siis kaussi igast salatit, kurki, tomatit. Kana ja saiad sinna peale ja segada. Majoneesi ja riivjuustu ka veel otsa. A mai tea, kuidas seda sööki nimetatakse (Kreeka salat vist päris mitte), naine kodus tegi...

Ma ise teeks võileiba.

Leave a comment:

• Nohik
    replied
    Ei hakanud uut teemat tegema sorry

Mida te kodus ise kokkate? Midagi lihtsat.

Näiteks mida ma saaksin teha kanarinnafileega (nati alla poole kilo on külmkapis), mis ei oleks jube maitsetu, aga samas ei vajaks mingit mustmiljonit erinevat maitseainet ja asja, mida ma pärast enam kunagi ei uuesti ei kasuta

Ehk siis kokkamine 20 aastastele voi midagi sellist. Ei viitsi mingisuguseid imeasju teha aga samas kartulipudrust hakklihakastmega voi makaronidest on suht siiber.

Keegi teab kuidas teha näiteks mingit lihtsat risotot?

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    kartul, keedetult, värske noh ning seda süüa võiga, LaMotte meresoolaga. äge ja nämma. proovige.

Leave a comment:

• Shermann
    replied
    http://www.toidutare.ee/retsept.php?id=7578. Päris söödav söök

Leave a comment:

• morsk
    replied
    www.kokaraamat.ee - igasuguseid roogasid koos valmistamise juhendite ja kommentaaridega

Leave a comment:

• AlwaysRed
    replied
    2 sl värskelt pressitud sidrunimahla ja vett
    2 sl vett
    2 sl sojakastet
    1 tl mesiputke
    1 tl oreganot

Sega marinaad ja lase lihal 2 tundi marineerida.

Või siis:

1 tk punast tšillit
    1/2 dl õli
    2 sl vedelat mett
    1 sl veiniäädikat

Pese tšilli, puhasta seemnetest ja haki peeneks. Sega õli mee ja veiniäädikaga.

Muidugi on võimalusi teisigi.

P.S Retseptid on mõeldud 4 portsjoni jaoks. Kui on rohkem vaja, siis tuleb koostiosi vastavalt juurde lisada.

Leave a comment:

• cannuman
    started a topic Kokkamine

Kokkamine

Jagaks kokkamise nippe?

Alustuseks küsin, kuidas teha näiteks sealihale head marinaadi?
Working...
X