Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Kokkamine
Collapse
X
-
Tule mulle naiseks!Algselt postitas taku* Vaata postitusttükelda filee, pruunista pannil, keeda pakk makarone. kui kana hakkab valmis saama, lisa klaas vett ja karp/kaks merevaiku(tavalist), sega kuni merevaik on sulanud, lisa aroomisoola. tükelda paprika, viska pannile... lisa keedetud makaronid ja veel klaas vett(või noh, et oleks piisavalt vedel aga mitte liiga) sega läbi, raputa peale riivjuustu ja basiilikut. päris normaalne.
Leave a comment:
-
tükelda filee, pruunista pannil, keeda pakk makarone. kui kana hakkab valmis saama, lisa klaas vett ja karp/kaks merevaiku(tavalist), sega kuni merevaik on sulanud, lisa aroomisoola. tükelda paprika, viska pannile... lisa keedetud makaronid ja veel klaas vett(või noh, et oleks piisavalt vedel aga mitte liiga) sega läbi, raputa peale riivjuustu ja basiilikut. päris normaalne.
Leave a comment:
-
Lõika väikesed tükid ja viska pannile, sama ka saiakuubikutega. Siis kaussi igast salatit, kurki, tomatit. Kana ja saiad sinna peale ja segada. Majoneesi ja riivjuustu ka veel otsa. A mai tea, kuidas seda sööki nimetatakse (Kreeka salat vist päris mitte), naine kodus tegi...Algselt postitas Nohik Vaata postitustEi hakanud uut teemat tegema sorry
Mida te kodus ise kokkate? Midagi lihtsat.
Näiteks mida ma saaksin teha kanarinnafileega (nati alla poole kilo on külmkapis), mis ei oleks jube maitsetu, aga samas ei vajaks mingit mustmiljonit erinevat maitseainet ja asja, mida ma pärast enam kunagi ei uuesti ei kasuta
Ma ise teeks võileiba.
Leave a comment:
-
Ei hakanud uut teemat tegema sorry
Mida te kodus ise kokkate? Midagi lihtsat.
Näiteks mida ma saaksin teha kanarinnafileega (nati alla poole kilo on külmkapis), mis ei oleks jube maitsetu, aga samas ei vajaks mingit mustmiljonit erinevat maitseainet ja asja, mida ma pärast enam kunagi ei uuesti ei kasuta
Ehk siis kokkamine 20 aastastele voi midagi sellist. Ei viitsi mingisuguseid imeasju teha aga samas kartulipudrust hakklihakastmega voi makaronidest on suht siiber.
Keegi teab kuidas teha näiteks mingit lihtsat risotot?
Leave a comment:
-
kartul, keedetult, värske noh ning seda süüa võiga, LaMotte meresoolaga. äge ja nämma. proovige.
Leave a comment:
-
www.kokaraamat.ee - igasuguseid roogasid koos valmistamise juhendite ja kommentaaridega
Leave a comment:
-
2 sl värskelt pressitud sidrunimahla ja vett
2 sl vett
2 sl sojakastet
1 tl mesiputke
1 tl oreganot
Sega marinaad ja lase lihal 2 tundi marineerida.
Või siis:
1 tk punast tšillit
1/2 dl õli
2 sl vedelat mett
1 sl veiniäädikat
Pese tšilli, puhasta seemnetest ja haki peeneks. Sega õli mee ja veiniäädikaga.
Muidugi on võimalusi teisigi.
P.S Retseptid on mõeldud 4 portsjoni jaoks. Kui on rohkem vaja, siis tuleb koostiosi vastavalt juurde lisada.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: