Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

Kokkamine

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused

• Tofoa
    replied
    Algselt postitanud kasutaja mg poolt
    ise mõtlsein, et prooviks šašlõkki teha jalapenjo marinaadis, huvitav, kas tuleb liiga vürtsine või mitte. äkki kellelgi on kogemusi.
    või noh, ma võin umbes pärast nädalavahetust neid kogemusi ise jagada.
    Pigem tuli ta sul liiga vähe vürtsine. Või kuidas?

Leave a comment:

• mg
    replied
    äkki selle omleti tegemise põhilisem trikk on ikkagi muna kloppimine?
    kui muu ei aita.

ise mõtlsein, et prooviks šašlõkki teha jalapenjo marinaadis, huvitav, kas tuleb liiga vürtsine või mitte. äkki kellelgi on kogemusi.
    või noh, ma võin umbes pärast nädalavahetust neid kogemusi ise jagada.

Leave a comment:

• makser
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Sambaz poolt
    jaa piimake läheb ilusti segu sisse, aga nagu lihtsalt see pole see ikkagi, mida ma saan kuskil dublineris hommikuti. mulle ilgelt meeldib köögiviljaomlett ja praen ennist köögiviljad ilusti läbi enne kui panen segu sisse ja kokkuvõtlikult ma kuskil 10-15 minna haudun teda, aga kokkuvõttes ei tule ikka see, mida ma olen harjunud saama kuskil restodes, panni viga? wokkpann on parem?
    Kasuta piima asemel köögikoort... ja lisa natuke küpsetuspulbrit koore- muna segule.

Leave a comment:

• makser
    replied
    Ribid Ribid...

Proovisin just mõnda aega tagasi ja tulemus oli üpriski vahva..

Veise ribisid marineerisin kuivaine seguga( tähtaniis, paprika, sool, pipar, oregano, pruun suhkur, cajun spice mix)
    Ahjupann aja kuumaks ja prae veiseribisid kuni pealt kuldpruun. Tõsta kuskile ära, lisa porgand, sibul küüslauk. Kuumuta läbi...vala peale punane vein keeda natuke kokku... ribid tagasi ahjupannile. Loorber, rosmariin, tüümjan. Lisa piisavalt vett, et ribid oleks kaetud. Kata fooliumiga ja ahju.. olenevalt kui kaua viikcid oodata aga mingi 120C 4-5 tundi. Kui niikaua ei viitsi oodata siis 180c paar tunnikest.

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    Aja pann kuumaks (suht maksimaalne kuumus) ja lükka köögiviljad peale. Prae mõned minutid 3-5. Vaata, et nodi kõrbema ei hakka. Võid praadida võiga - see toob maitse paremini esile. Tolle hetkelise kuumusega jäävad mahlad vilja ega muutu pudruks.
    Keera kuumus maha, a la nii, et nagu tahaks toitu soojas hoida, kuid tiba rohkem, et nodi küpseks ja lisa segu (muna, piim...mulle meeldib kohvikoor rohkem). Lükka kaas peale ja las asi haudub, küpseb... 10-15 minutit ehk. Pole kunagi aega võtnud...noh, kui näed, et muna on pealt küps, siis ongi aeg lisada a la juustu ja süüa.

Elektri, induktsiooni ja gaasi puhul on kõigil omad nüansid. Ja pann ole ka oluline...kuid üldiselt peaks igas asendis hea asja saama.

Leave a comment:

• Sambaz
    replied
    Algselt postitanud kasutaja $$$ poolt
    Vett küll ei lisaks, ise lisan piima. Kaas peale jah.

jaa piimake läheb ilusti segu sisse, aga nagu lihtsalt see pole see ikkagi, mida ma saan kuskil dublineris hommikuti. mulle ilgelt meeldib köögiviljaomlett ja praen ennist köögiviljad ilusti läbi enne kui panen segu sisse ja kokkuvõtlikult ma kuskil 10-15 minna haudun teda, aga kokkuvõttes ei tule ikka see, mida ma olen harjunud saama kuskil restodes, panni viga? wokkpann on parem?

Leave a comment:

• $$$
    replied
    Algselt postitanud kasutaja cannuman poolt
    vett lisad? Kaane paned peale pannile?
    Vett küll ei lisaks, ise lisan piima. Kaas peale jah.

Leave a comment:

• cannuman
    replied
    vett lisad? Kaane paned peale pannile?

Leave a comment:

• Sambaz
    replied
    Ma olen 32 aastane meesterahvas, ja ma ei ole ikka suutnud endale selgeks teha, kuidas see " õige" omlett valmib. Ma annan oma munandid ära ja väidan, et olen vaadanud nii koka raamatuid, otsinud abi googles, küsin oma armsa ema käest. Ja mis ei õnnestu, on ikka ja see sama omlett et ta oled sama täiuslik, nagu ma oleme harjunud saama kuskil restodes jne. Mis värk sellega on, või ma olen ainus, et kodus lihtsalt ei õnnestu üldse miskit? Küll on ta liiga krõbe, liiga ebaühtlane jne jne probleemid. Ma väidan, et ma võiks valmistada hiidkrevette ka paremini kui see fucking omlett

Leave a comment:

• Shparkz
    replied
    Ja mitte niisama õliga, aga gutter oiliga ikka. Siis on autentne.
    Algselt postitanud kasutaja cannuman poolt
    mis seal ikka keerulist. Lased terve hooaja sama õliga ja panni ei pese

Leave a comment:

• Kasepats-Pidur
    replied
    Algselt postitanud kasutaja lorenzo poolt
    kas keegi teab öelda kuidas aasia köögis kerget suitsust maitset saada? a la fried rice, singapore rice noodles jne..

Leave a comment:

• Converse
    replied
    kas keegi teab öelda kuidas aasia köögis kerget suitsust maitset saada? a la fried rice, singapore rice noodles jne..
    Sojakastmega mässamisel äkki? Kurat teab, pole samas ka mingi ekspert aga esimese asjana tuli see mõttesse.

Leave a comment:

• cannuman
    replied
    mis seal ikka keerulist. Lased terve hooaja sama õliga ja panni ei pese

Leave a comment:

• lorenzo
    replied

Leave a comment:

• 2mSööt3mMööda
    replied
    Oeh, mingi tiramisu valmistamine on ühele mehele küll üle jõu käiv ülesanne.
    Ma päästan hädast välja.

Osta peekonit.
    Aseta majapidamispaber taldrikule.
    Aseta selle peale 4 viilu peekonit.
    Aseta peekonite peale majapidamispaber.
    pane mikrosse täisvõimsusel 3,5-4 minutiks.
    Võta välja mõnusalt krõmpsuvad peekoniviilud.
    Õpi tundma oma mikrot ja vaata, et üle ei küpseta või muidu ei saa viile paberi küljest lahti.

Teine soovitus.
    Ise tõin Hispaaniast hunniku Choritzo vorste kaasa. Parim asi mida nendest valmistada on tomatimahlaga valmistatud choritzo supp. Sisse panna veidi kartulit, brokkolit jne. Retsept googeldage ise välja kusagilt

Leave a comment:

Töötlen...