kusjuures, enamus paska ikkagi mis metsaall vedeles, selle ära andmine maksab ka midagi! ja siis pole kindlasti vaja üllatuda et taoline sitt metsaalla viiakse...
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Ajuvärdjad
Collapse
X
-
Algselt postitas hassan74 Vaata postitustTulin just koristamast.USKUMATU mida inimesed metsa veavad.Näiteks hunnikute viisi klaasi, mida saab ju nagunii tasuta ära anda.Miks siis metsa vedada????Hello! I´m mentaly ill.
Kommentaar
-
Ettepanek: Prügimajandus riigistada ja prügi ära andmine maksuvabaks. Kiitke-laitke!
Teine huvitav asi torkas mulle pähe täna, kui nägin uudistes seda toredat üritust. Oleks siis korraldajad hea eesmärgi peal väljas, kuigi seda ma usun et nad ka on, AGA alguses hõigati välja et asi kestab ühe päeva, kui hoopis nüüd vaja prügi veel sorteerida ja transportida niiet paar päeva lisaks läheb, sellest ei räägitud midagi, kuigi seda teati ju ette. Teiseks. Prügi lastakse sorteerida, mis tähendab et vanametall ja muu kasulik tehakse rahaks, mis saab rahast? kas korraldaja tasku? Kusjurres mulle torkab veidi pahaloomuline mõte pähe, nimelt kui hea moodus sellise ürituse korraldamisega saada laokil olev "raha" kätte tasuta! tööjõud tasuta, tehnika tasuta v.a. veokid mis kogumispunktidest asjad ära veavad, kuid see on peen kulutus. ma loodan parimat, aga haistan kavalust. ei tea kas kas foorumlased mu mõttekäiguga ühtivad, aga mina usun et see ettevõtmine oli ärilise eesmärgiga, rohelise mõtteviisi rõhutamine oli teisane.AILTON
Kommentaar
-
Mikk4 - saa üle noh. See oligi välja kuulutatud vabatahlikkuse alusel toimuv üritus, st tuled ja koristad tasu saamata. Ja usu, korraldajad ei vöida sellest küll kottigi, sest kogu see prügi kogumine ja logistika ja vabatahtlike toitmine maksab ka midagi.
Pluss veel sada muud imeasja, mille peale sina oma eestlaslikus kadeduses ei tulekski.
Kui oleks korraldatud prügitalgud, kus pead näiteks kilekotid, kuhu prügi panna, ise ostma pole lihtsalt pooltki seda massi kokku saadud.
Ja löppude löpuks kui nad isegi saavad mingi minimaalse kopika (mida nad tegelikult üsna väga kindlalt ei saa), siis mul on selle üle hea meel, sest 45 000 inimest tegi täna ühe heateo.
Kommentaar
-
Algselt postitas yheksa Vaata postitustMikk4 - saa üle noh. See oligi välja kuulutatud vabatahlikkuse alusel toimuv üritus, st tuled ja koristad tasu saamata. Ja usu, korraldajad ei vöida sellest küll kottigi, sest kogu see prügi kogumine ja logistika ja vabatahtlike toitmine maksab ka midagi.
Pluss veel sada muud imeasja, mille peale sina oma eestlaslikus kadeduses ei tulekski.
Kui oleks korraldatud prügitalgud, kus pead näiteks kilekotid, kuhu prügi panna, ise ostma pole lihtsalt pooltki seda massi kokku saadud.
Ja löppude löpuks kui nad isegi saavad mingi minimaalse kopika (mida nad tegelikult üsna väga kindlalt ei saa), siis mul on selle üle hea meel, sest 45 000 inimest tegi täna ühe heateo.
Lisan veel et päris korralik kopikas tuli neile Euroopa Liidu fondidest, mis kindlasti kasutati ära ürituse korraldusliku poole katmiseks.
Kui sa ütled et nad ei võida sellest kottigi, siis tahan ma tõestust!
Ma ei ole kade!
Tõesti inimestele sügav kummardus!
E: artikkel korraldaja Rainer Nõlvaku kohta http://ap3.ee/Default2.aspx?PaperArt...rtiklid_343401
Igaüks otsustab ise kas mehel olid ärilised tagamaad seda korraldades või tegi ta seda heategevusest.AILTON
Kommentaar
-
Ma ei näe selles mingit vahet, kas korraldajatel olid "ärilised tagamaad" või mitte. Hakkama saadi millegi väga suurega, esimest korda kaardistati Eestis prügihunnikud ja võeti nende likvideerimiseks midagi ette.
Et korraldus esimesel korral päris plaanipäraselt ei läinud, on täiesti normaalne. Algse plaani kohaselt pidi kõik prügi kohe kohapeal sorteeritama, aga paraku osutus see paljuski võimatuks. Nii palju kui mina nägin, siis eraldati laias laastus vaid ohtlikud jäätmed ja suurjäätmed ning ülejäänud praht pandi ühtekokku.
Üldiselt on mul üsna raske ette kujutada, et korraldajad võiksid sellest mingit kasu lõigata. Kulutusi oli palju, alustades ulatusliku reklaamikampaaniaga ning lõpetades vabatahtlike toitlustamise ja tasuta varustuse jagamisega.
Et prügi eest saab ka mingit raha, ei tundu küll piisav argument, et korraldajaid omakasupüüdlikkuses süüdistada. Aga isegi kui see tõi neile midagi sisse, siis ma ei usu, et keegi vabatahtlikest end kuidagi ärakasutatuna tunneb. Kui selliseid kampaaniaid on kasulik korraldada, siis on see ju ainult tore. Teinekordki!
Kommentaar
-
Jätke see firma meelde!!!!
Koristuskampaania Teeme ära 2008 ajas liikvele inimesi, kelle eesmärk oli korda saada kodune või firmamajapidamine, nimelt saatis firmajuht oma alluva prügikoormaga koristustalgutele.
Töömees Vasja firmast Renewo sai firmajuhilt käsu auto peale laadida firma töös üleliigse, nagu vanad autokummid ja puidust alused, mille Vasja vedas lipujaama, et prügist märkamatult vabaneda, vahendas Reporter.ee.
Nõmme linnaosavanem Rainer Vakra vestles firmajuhiga ning konteinerisse laaditud prügi tuli auto peale tagasi tõsta ning ise prügi vastuvõttu viia.Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Algselt postitas budulojus Vaata postitustJätke see firma meelde!!!!
Koristuskampaania Teeme ära 2008 ajas liikvele inimesi, kelle eesmärk oli korda saada kodune või firmamajapidamine, nimelt saatis firmajuht oma alluva prügikoormaga koristustalgutele.
Töömees Vasja firmast Renewo sai firmajuhilt käsu auto peale laadida firma töös üleliigse, nagu vanad autokummid ja puidust alused, mille Vasja vedas lipujaama, et prügist märkamatult vabaneda, vahendas Reporter.ee.
Nõmme linnaosavanem Rainer Vakra vestles firmajuhiga ning konteinerisse laaditud prügi tuli auto peale tagasi tõsta ning ise prügi vastuvõttu viia.
Kommentaar
-
Algselt postitas budulojus Vaata postitustJätke see firma meelde!!!!
Nõmme linnaosavanem Rainer Vakra vestles firmajuhiga ning konteinerisse laaditud prügi tuli auto peale tagasi tõsta ning ise prügi vastuvõttu viia.AILTON
Kommentaar
-
Algselt postitas Mikk4 Vaata postitustKui sa ütled et nad ei võida sellest kottigi, siis tahan ma tõestust!
Kommentaar
-
Noh muidugi võime oodata ära kokkuvõtted, AGA ma olen täiesti kindel, et selle üritusega ei teenita mitte kui midagi! Vedu, transport, konteinerid, prügi äraandmise eest küsitakse ka ju pappi, täna mingisugused konterdid jne jne
Ja kus on sinu loogika? Ükski inimene ei vii metsaalla materjale, mille eest talle ka makstaks normaalset hinda! Ka asotsiaalse taustaga inimesed korjaksid enamuse väärtuslikumast kraamist juba enne ära... Ja mingit mõttetut vanametalli vedada mille tonni eest saab heal juhul tuhat krooni, ei saa ka kuigi kasumlikuks ju pidada
Mõtle ka mees, ennem kui kadedusest roheliseks lähed!olgem kristlased, vabandused on esitatud
Kommentaar
-
Algselt postitas yheksa Vaata postitustMis sa selle tõestusega peale hakkad, kui sa oma sönade kohaselt kiidad ürituse idee heaks ja pole kade kui korraldajad kopika vöi paar teenivad?
Algselt postitas zaz Vaata postitustNoh muidugi võime oodata ära kokkuvõtted, AGA ma olen täiesti kindel, et selle üritusega ei teenita mitte kui midagi! Vedu, transport, konteinerid, prügi äraandmise eest küsitakse ka ju pappi, täna mingisugused konterdid jne jne
Ja kus on sinu loogika? Ükski inimene ei vii metsaalla materjale, mille eest talle ka makstaks normaalset hinda! Ka asotsiaalse taustaga inimesed korjaksid enamuse väärtuslikumast kraamist juba enne ära... Ja mingit mõttetut vanametalli vedada mille tonni eest saab heal juhul tuhat krooni, ei saa ka kuigi kasumlikuks ju pidada
Mõtle ka mees, ennem kui kadedusest roheliseks lähed!
Vanametalli mainides siis hinnakiri, tuhandest kroonist on asi kaugel http://www.em.ee/?op=body&id=18
Palju asju mis metsa-all vedeleb on seal juba paarkümmend aastat vedelenud. Siis väärtusetud raamatud(hetke hinnakiri http://www.em.ee/?op=body&id=18 ), vanad traataiad, ämbrid jne on praegu küllalt väärtuslikud. Siis visati need asjad minema, või kaevati maa sisse ja sinna nad jäid ja nüüd vanade prügihunnikute alt tulevad need välja.
Hea asja juures on see et Eesti on nii väike ja vanade prügiladestus kohtade ära koristamisega muutuvad tulevased aastad kergemaks, jääb vaid aasta jooksul ära visatud asjade koristamine.AILTON
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar