Algselt postitas Mikk4
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Ajuvärdjad
Collapse
X
-
Algselt postitas dannar Vaata postitustKusjuures homses lehes saate lugeda ajuvärdjalisuse tipust, mille kõrval kahvatub ka uljalt ehitusjäätmeid kohale vedand vasja.Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Algselt postitas budulojus Vaata postitustmillises lehes täpsemalt?
Eesti PäevalehestInimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas dannar Vaata postitustMis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Algselt postitas dannar Vaata postitust
Möni on ikka nii värdjas. Peab ikka suur metallihimu olema, kui viitsid prügi sisse tuhnima minna - kasutatud pampersid jms. Ma loodan, et nad vähemalt möne klaasikilluga omal veenid läbi tömbasid vöimidagi.
Kommentaar
-
Pohh las igaüks mõtleb ise ilgelt kavalaid salaplaane kapitalistide ahnusest välja. Mind see ei morjenda. Hea hoopis, et laupäeval sai hea hulga rämpsu metsa alt ära veetud. Muidu oleks see sinna ma ei tea kauaks veel vedelema jäänud ning oleks ilmselgelt palju rohkem kahju teinud, kui see mõne mehe teenitud 3 senti.
Ekslusiivsematest objektidest sai ära veetud 3 külmkappi, 5 voodit, terve zhiguli sisustus, 6 suurt kilekotti Laua viina taarat, 4 suurt 200L vaati millel mingi imelik kivistunud mass veel sees.
Korralduse poole pealt jäi silma, et oli tehtud tugev alaarvestus prügi mahu suhtes. Meil oli esimese 2 tunniga kõik prügikotid (mis oleks pidanud olema palju paksemad ja tugevamad) täis. Õnneks saime juurde. Selliseid pisiasju oli veel, aga üritus oli ka liiga massiivne ning korraldajatel polnud sellist kogemust.
Mis puutub nendesse ajuvärdjatesse, kes seda rämpsu metsa alla viskavad siis siin on palju puudujääke üldises kasvatuses, seadustes ja järelvalves. Uudistest lipsas vist läbi, et tabamise korral ootab prügi metsa alla panijat trahv kuni 6000 krooni??? Mis on võimalus, et sind tabatakse? Samas, kui sa pead ise prügi ära viima siis sa maksad selle eest peale ja mitte vähe. Samas saaks selliseid asju enneteada, kui mitte ära hoida. Ma näiteks usun, et need kooliõpilased, kes vähegi hoolisid ja koristamas käisid räägivad, ja manitsavad kui vaja, sellest oma vanematele, sõpradele, tuttavatele jne. Ehk hakkab "ärimehest" isa mõtlema, et kui ta oma firma rehvid kuskile metsa tassib, peab tema enda laps need üles korjama.
Aga igatahes, TEHTUD!
Kommentaar
-
Algselt postitas daywalker Vaata postitustMis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Töökaaslase blogi:
parginnaguidioot.blogspot.comDELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet)
Ljohha: "See number 14 oli soccernetil ainuke mees kes midagi jagas"
AD e. Andekas Disainer...
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar