Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Ajuvärdjad

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Mikk4 Vaata postitust
    midagi ei hakka peale.
    Seda enam - saa üle! Ja ole maruõnnelik.

Kommentaar

Kusjuures homses lehes saate lugeda ajuvärdjalisuse tipust, mille kõrval kahvatub ka uljalt ehitusjäätmeid kohale vedand vasja.

Kommentaar

Algselt postitas dannar Vaata postitust
        Kusjuures homses lehes saate lugeda ajuvärdjalisuse tipust, mille kõrval kahvatub ka uljalt ehitusjäätmeid kohale vedand vasja.
        millises lehes täpsemalt?
        Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
        Ott Järvela

Kommentaar

Algselt postitas budulojus Vaata postitust
          millises lehes täpsemalt?

Eesti Päevalehest
          Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

keegi võiks siis homme linkida selle uudise siia, ma muidu unustan ära kah : D.

Kommentaar

Kommentaar

sellistele tuleks kohe kümpi sõita.eks nad kodus elavad ka nii et prügi laiali.
                Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                Ott Järvela

Kommentaar

Küll mul on nüüd heameel, et metalliotsijad sinna sattusid. Täpselt see lipujaam oli too mille juures ma prügi korjasin. Metalli oli seal küll jah, nagu igalpool Eestimaal.

Möni on ikka nii värdjas. Peab ikka suur metallihimu olema, kui viitsid prügi sisse tuhnima minna - kasutatud pampersid jms. Ma loodan, et nad vähemalt möne klaasikilluga omal veenid läbi tömbasid vöimidagi.

Kommentaar

Pohh las igaüks mõtleb ise ilgelt kavalaid salaplaane kapitalistide ahnusest välja. Mind see ei morjenda. Hea hoopis, et laupäeval sai hea hulga rämpsu metsa alt ära veetud. Muidu oleks see sinna ma ei tea kauaks veel vedelema jäänud ning oleks ilmselgelt palju rohkem kahju teinud, kui see mõne mehe teenitud 3 senti.

Ekslusiivsematest objektidest sai ära veetud 3 külmkappi, 5 voodit, terve zhiguli sisustus, 6 suurt kilekotti Laua viina taarat, 4 suurt 200L vaati millel mingi imelik kivistunud mass veel sees.

Korralduse poole pealt jäi silma, et oli tehtud tugev alaarvestus prügi mahu suhtes. Meil oli esimese 2 tunniga kõik prügikotid (mis oleks pidanud olema palju paksemad ja tugevamad) täis. Õnneks saime juurde. Selliseid pisiasju oli veel, aga üritus oli ka liiga massiivne ning korraldajatel polnud sellist kogemust.

Mis puutub nendesse ajuvärdjatesse, kes seda rämpsu metsa alla viskavad siis siin on palju puudujääke üldises kasvatuses, seadustes ja järelvalves. Uudistest lipsas vist läbi, et tabamise korral ootab prügi metsa alla panijat trahv kuni 6000 krooni??? Mis on võimalus, et sind tabatakse? Samas, kui sa pead ise prügi ära viima siis sa maksad selle eest peale ja mitte vähe. Samas saaks selliseid asju enneteada, kui mitte ära hoida. Ma näiteks usun, et need kooliõpilased, kes vähegi hoolisid ja koristamas käisid räägivad, ja manitsavad kui vaja, sellest oma vanematele, sõpradele, tuttavatele jne. Ehk hakkab "ärimehest" isa mõtlema, et kui ta oma firma rehvid kuskile metsa tassib, peab tema enda laps need üles korjama.

Aga igatahes, TEHTUD!

Kommentaar

Joga Bonito!!!

Kommentaar

Algselt postitas daywalker Vaata postitust
                        päris karm igatahes
                        Ott Järvela

Kommentaar

Töökaaslase blogi:
                          parginnaguidioot.blogspot.com
                          DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet)
                          Ljohha: "See number 14 oli soccernetil ainuke mees kes midagi jagas"

AD e. Andekas Disainer...

Kommentaar

Working...
                          X