Suurtes marketites tihtipeale viskan midagi nendesse kassade ees olevatesse annetuskastidesse.Eriti palju läheb sinna jõulude paiku.....jõulud siiski andmise aeg.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
heategevus, annetused
Collapse
X
-
Algselt postitas Ch1ller666 Vaata postitustMa laenasin mingi 4 kuud tagasi ühele tüübile 125 krooni teades et ma kunagi seda tagasi ei saa. Aga tal polnud raha et süüa osta ega midagi... Kui see pole heategevus siis ma ei tea mis on.
Ta joob selle maha ja ma ei tee sellega talle vist head.Algselt postitas CuleEestis sünnib iga päev üks Ronaldinho,aga treener teeb temast TVMK tasemel mängija
Kommentaar
-
Algselt postitas magnisco Vaata postitustMa leaenan pidevalt sõbrale raha mida ta tagasi ei maksa.
Ta joob selle maha ja ma ei tee sellega talle vist head.“Whatever we plant in our subconscious mind and nourish with repetition and emotion will one day become reality.”
Kommentaar
-
Algselt postitas Pealik Vaata postitustSa minu sõbraks ei taha hakata?Algselt postitas CuleEestis sünnib iga päev üks Ronaldinho,aga treener teeb temast TVMK tasemel mängija
Kommentaar
-
Algselt postitas magnisco Vaata postitustMa leaenan pidevalt sõbrale raha mida ma tagasi ei maksa.
Kommentaar
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitustTavaliselt, kui sa ise laenad raha välja, siis sa ei peagi tagasi maksma.Algselt postitas CuleEestis sünnib iga päev üks Ronaldinho,aga treener teeb temast TVMK tasemel mängija
Kommentaar
-
Algselt postitas Mmmerka Vaata postitustkkunagi sõitsime emaga linna , ja siis teeääres sõitis jalgrattaga vanaonu ,ja tal kukkus taskust rahakott . ma siis kerisin akna lahti ja karjusin talle : ONU ONU SUL KUKKUS MIDAGI MAHA
Kunagi oli endal sarnane lugu ja lasin akna alla, karjusin, aga mees, kes rattaga sõittis, oleks peaaegu auto alla jäänud, kuna ehmatas ja lendas sinnasamma tee peale.
Ei tasu väga abivalmis olla!Lõvi helistab põlevale ringile:
«Kuule, ma hüppan õhtul läbi!»
Kommentaar
-
Algselt postitas magnisco Vaata postitustMa leaenan pidevalt sõbrale raha mida ta tagasi ei maksa.
Ta joob selle maha ja ma ei tee sellega talle vist head.The only sensible way to live in this world is without rules!- The Joker.
If you're good at something, never do it for free- See above.
I believe whatever doesn't kill you simply makes you... stranger- See above.
Kommentaar
-
Algselt postitas Ch1ller666 Vaata postitustMuidugi jõi ka minu "sõber" selle raha maha ja ei ostnud süüa ega shampooni oma tüdrukule nagu lubas. Ja ta käis täna minu juures rsk isegi ei maininud et midagi mulle võlgu oleks. Tee veel head! Ärge laenake raha, te ei saa seda tagasi!
Varsti nõuan ikkagi raha tagasi rsk.Algselt postitas CuleEestis sünnib iga päev üks Ronaldinho,aga treener teeb temast TVMK tasemel mängija
Kommentaar
-
Ta joob selle maha ja ma ei tee sellega talle vist head.
(mitte see foorumi kaaaala... vaid ikke see õige napsimees)
Kommentaar
-
Algselt postitas Ch1ller666 Vaata postitustMuidugi jõi ka minu "sõber" selle raha maha ja ei ostnud süüa ega shampooni oma tüdrukule nagu lubas. Ja ta käis täna minu juures rsk isegi ei maininud et midagi mulle võlgu oleks. Tee veel head! Ärge laenake raha, te ei saa seda tagasi!
Kommentaar
-
Algselt postitas Silver Vaata postitustPanin üleeile kui Kinos käisin kümpsi mingisse heategevuskasti.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar