Suurtes marketites tihtipeale viskan midagi nendesse kassade ees olevatesse annetuskastidesse.Eriti palju läheb sinna jõulude paiku.....jõulud siiski andmise aeg.
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
heategevus, annetused
Collapse
X
-
Ma leaenan pidevalt sõbrale raha mida ta tagasi ei maksa.
Ta joob selle maha ja ma ei tee sellega talle vist head.Algselt postitanud kasutaja Cule pooltEestis sünnib iga päev üks Ronaldinho,aga treener teeb temast TVMK tasemel mängija
Kommentaar
-
“Whatever we plant in our subconscious mind and nourish with repetition and emotion will one day become reality.”Kommentaar
-
Kommentaar
-
Selliste asjadega ei tasu jamada!
Kunagi oli endal sarnane lugu ja lasin akna alla, karjusin, aga mees, kes rattaga sõittis, oleks peaaegu auto alla jäänud, kuna ehmatas ja lendas sinnasamma tee peale.
Ei tasu väga abivalmis olla!
Lõvi helistab põlevale ringile:
«Kuule, ma hüppan õhtul läbi!»Kommentaar
-
Muidugi jõi ka minu "sõber" selle raha maha ja ei ostnud süüa ega shampooni oma tüdrukule nagu lubas. Ja ta käis täna minu juures rsk isegi ei maininud et midagi mulle võlgu oleks. Tee veel head! Ärge laenake raha, te ei saa seda tagasi!The only sensible way to live in this world is without rules!
- The Joker.
If you're good at something, never do it for free
- See above.
I believe whatever doesn't kill you simply makes you... stranger
- See above.Kommentaar
-
Noh, minu sõber ütleb alati, et ta ostab viina.
Varsti nõuan ikkagi raha tagasi rsk.Algselt postitanud kasutaja Cule pooltEestis sünnib iga päev üks Ronaldinho,aga treener teeb temast TVMK tasemel mängija
Kommentaar
-
-
Las võtab SMS-LaenuKommentaar
-
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar