Algselt postitas Jasper
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Georgia ja Lõuna-Osseetia konflikt
Collapse
X
-
Algselt postitas Piaoviaopiuviao Vaata postitustAndeke mulle andeks mu lollus,aga ma pole tõesti kursis mis seal toimub,tean ainult et tiblad sõdivad Gruusiaga aga MIKS?
Kõiges on süüdi need kuradi vene imperialistlikud värdjad. puutin kavala rebasena ajas medveedjevi pukki, näidates, et too on just kõige taga. Tegelikult on aga medveedjev aga maronettnukk, kogu asja juhib reaalselt see pedekas puutin
Algselt postitas JanK Vaata postitustGruusia tungis Loseetiasse, sest seal enne Losseedid tulistasid piiril grusiine.. Pole mingeid losseete olemas. On osseedid.
Kommentaar
-
Algselt postitas JanK Vaata postitustNo mai viitsinud täisvastusega vastata. Lõuna-Osseedid
sorri
Losseedid ja Posseedid ja russid ja grusiinid.
tõsiseltСлава Україні! Героям слава!
Kommentaar
-
tiblad hakkasid nüüd Kodori orus möllama. Perse küll, kas teile värdjatele juba ei aita või. See kuradi puutin keerab sõna otseses mõttes vene rahvale kotid taha. Ja see pedekas ullikene medvjeedjev arvab, et nii need asjad käivadki. Siukest vittude karja pole mina elusees näinud. Oleks mina puutin, siis ma lõikaks omal tilli maha ja laseks kuuli pähe.
Vanhanen on ka täielik "geenius". Olukorras, kus on ÜKS JA AINUS süüdlane, ta hakkab rääkima midagi sellest, et nemad ei hakka süüdlasi otsima. Tüübil on lihtsalt junn jahe, et kui midagi valesti ütleb, siis saab liitrikese vähem naftat. Saa üle debiilik, mõne aja võid ka jalgrattaga sõita, värdjas
Kommentaar
-
Algselt postitas Shermann Vaata postitustpuutin kavala rebasena ajas medveedjevi pukki, näidates, et too on just kõige taga. Tegelikult on aga medveedjev aga maronettnukk, kogu asja juhib reaalselt see pedekas puutin
mulle meeldib foorumis,
terve maailm ei tea, kes venes tegelikult v6imul on, aga siin teatakse..
kas ta ikka tahab seda naidata? keegi niikuinii ei usu ja paljud vb ei teagi, et president on vahetunud
ja on seal vahet, kes isikutest konkr andis käsu suurvene shovinistlikke ambitsioone ellu viia
(v6i kes "tegelikult" kirjutas Shakespeare'i teosed, keegi need ikka kirjutas),
kasutades Gruusia retsimiseks Osseetiat ja Abhaasiat vaid ettekäändena (viimses, muide, algas madistamine juba 1992-93, kui Putja oli alles hall hiireke)
P.S. Kaarel Kaas j6uab sissekande l6puosas ka selle juba varemmeenutatud paradoksini, et lisaks venemeelsetele ja muudele pooltvahetanud tshetsheenidele s6dis 90te algul venelastega samal poolel ka Bassajev ise, kes juba paar a-t hiljem venelaste vastu püssirohtu kokku ei hoidnudGEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)
Kommentaar
-
The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas Shermann Vaata postitusttiblad hakkasid nüüd Kodori orus möllama. Perse küll, kas teile värdjatele juba ei aita või. See kuradi puutin keerab sõna otseses mõttes vene rahvale kotid taha. Ja see pedekas ullikene medvjeedjev arvab, et nii need asjad käivadki. Siukest vittude karja pole mina elusees näinud. Oleks mina puutin, siis ma lõikaks omal tilli maha ja laseks kuuli pähe.
Vanhanen on ka täielik "geenius". Olukorras, kus on ÜKS JA AINUS süüdlane, ta hakkab rääkima midagi sellest, et nemad ei hakka süüdlasi otsima. Tüübil on lihtsalt junn jahe, et kui midagi valesti ütleb, siis saab liitrikese vähem naftat. Saa üle debiilik, mõne aja võid ka jalgrattaga sõita, värdjasMamps on tubli, nii päeval laudas kui ka õhtul klubist tulles hilja..
Kommentaar
-
Algselt postitas Jürvi-Hool Vaata postitustTV3 uudiste klipis just ütles mingi 10 aastane poiss, et "ma ei tea miks venelased niisama mõttetult inimesi tapavad." Suht hästi võtab kokku kõigi nende Gruusia beibetajate seisukoha - mitte sittagi te ei tea, aga arvamus on maailma kõige suurem.
Kommentaar
-
See pole tähtis et me keegi "mitte midagi ei tea"
Vene väed on Georgia territooriumil, pommitavad kriisikoldest välja jäävaid objekte ja see ongi ainus mis loeb.
Tähtis on et see tegevus saaks ühtse hukkamõistu ja Eesti tausta juures on mul raske mõista kuidas osa eestlastest suudab Vene tegevust õigustada
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar