Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Georgia ja Lõuna-Osseetia konflikt

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Jasper Vaata postitust
    ROLFCOPTER.

Ületamatu naiivsus.
    Ma just mõtlesin paarikümne minuti eest sama tsitaadi teha. Minu kaastunne sulle.
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Algselt postitas Piaoviaopiuviao Vaata postitust
      Andeke mulle andeks mu lollus,aga ma pole tõesti kursis mis seal toimub,tean ainult et tiblad sõdivad Gruusiaga aga MIKS?
      Kuna separatistlik Lõuna Osseetia, mis on Georgia riigi osa, tahab asutda venemaa koosseisu. Georgia loomulikult ja täie õigusega keelab sellise tegevuse. Selle peale läksid tiblad Lõuna Ossetiat "vabastama" ja oma kodanike "eest seisma. See põhjus on loomulikult ainult jäämäe veepealne osa. Tegelikkuses soovib kreml oma mõjuvõimu Georgias, mis viimasel ajal aina kahaneb, taastada.

Kõiges on süüdi need kuradi vene imperialistlikud värdjad. puutin kavala rebasena ajas medveedjevi pukki, näidates, et too on just kõige taga. Tegelikult on aga medveedjev aga maronettnukk, kogu asja juhib reaalselt see pedekas puutin
      Algselt postitas JanK Vaata postitust
      Gruusia tungis Loseetiasse, sest seal enne Losseedid tulistasid piiril grusiine.
      JanK, ma vaatan, et sa oled päris tark . Pole mingeid losseete olemas. On osseedid.

Kommentaar

No mai viitsinud täisvastusega vastata. Lõuna-Osseedid
        sorri
        Losseedid ja Posseedid ja russid ja grusiinid.
        slimm.ee

Kommentaar

Algselt postitas JanK Vaata postitust
          No mai viitsinud täisvastusega vastata. Lõuna-Osseedid
          sorri
          Losseedid ja Posseedid ja russid ja grusiinid.
          vot see post on täielik idiootsuse tipp
          tõsiselt
          Слава Україні! Героям слава!

Kommentaar

Türa te olete nii intelligentsed oma päevakajaliste teemadega.

Kommentaar

tiblad hakkasid nüüd Kodori orus möllama. Perse küll, kas teile värdjatele juba ei aita või. See kuradi puutin keerab sõna otseses mõttes vene rahvale kotid taha. Ja see pedekas ullikene medvjeedjev arvab, et nii need asjad käivadki . Siukest vittude karja pole mina elusees näinud. Oleks mina puutin, siis ma lõikaks omal tilli maha ja laseks kuuli pähe.
              Vanhanen on ka täielik "geenius". Olukorras, kus on ÜKS JA AINUS süüdlane, ta hakkab rääkima midagi sellest, et nemad ei hakka süüdlasi otsima. Tüübil on lihtsalt junn jahe, et kui midagi valesti ütleb, siis saab liitrikese vähem naftat. Saa üle debiilik, mõne aja võid ka jalgrattaga sõita, värdjas

Kommentaar

Algselt postitas Shermann Vaata postitust
                puutin kavala rebasena ajas medveedjevi pukki, näidates, et too on just kõige taga. Tegelikult on aga medveedjev aga maronettnukk, kogu asja juhib reaalselt see pedekas puutin

mulle meeldib foorumis,
                terve maailm ei tea, kes venes tegelikult v6imul on, aga siin teatakse..
                kas ta ikka tahab seda naidata? keegi niikuinii ei usu ja paljud vb ei teagi, et president on vahetunud

ja on seal vahet, kes isikutest konkr andis käsu suurvene shovinistlikke ambitsioone ellu viia
                (v6i kes "tegelikult" kirjutas Shakespeare'i teosed, keegi need ikka kirjutas),
                kasutades Gruusia retsimiseks Osseetiat ja Abhaasiat vaid ettekäändena (viimses, muide, algas madistamine juba 1992-93, kui Putja oli alles hall hiireke)

P.S. Kaarel Kaas j6uab sissekande l6puosas ka selle juba varemmeenutatud paradoksini, et lisaks venemeelsetele ja muudele pooltvahetanud tshetsheenidele s6dis 90te algul venelastega samal poolel ka Bassajev ise, kes juba paar a-t hiljem venelaste vastu püssirohtu kokku ei hoidnud
                GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
                GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
                (Seinfeld, The Pitch)

Kommentaar

Täiesti haige on suur ja võimas "VENEMAA":S
                  Olen see kes olen

Kommentaar

kellel soovi saada infot otse allikast (Gruusia poolelt) siis:

Kommentaar

Andke allkiri Georgia toetuseks!
                      The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

Kas kuskil allkirja Lõuna-Osseetia toetuseks ka anda saab?

Kommentaar

Algselt postitas Shermann Vaata postitust
                          tiblad hakkasid nüüd Kodori orus möllama. Perse küll, kas teile värdjatele juba ei aita või. See kuradi puutin keerab sõna otseses mõttes vene rahvale kotid taha. Ja see pedekas ullikene medvjeedjev arvab, et nii need asjad käivadki . Siukest vittude karja pole mina elusees näinud. Oleks mina puutin, siis ma lõikaks omal tilli maha ja laseks kuuli pähe.
                          Vanhanen on ka täielik "geenius". Olukorras, kus on ÜKS JA AINUS süüdlane, ta hakkab rääkima midagi sellest, et nemad ei hakka süüdlasi otsima. Tüübil on lihtsalt junn jahe, et kui midagi valesti ütleb, siis saab liitrikese vähem naftat. Saa üle debiilik, mõne aja võid ka jalgrattaga sõita, värdjas
                          Ma olen üpris kindel, et sääraste imbetsillide, nagu Sina, võimu juurde pääsemine sääraseid koledaid sõdu vallandabki. Antud teemas rohkem sõna võtta ei oska, kuna olgem ausad, keegi meist tegelikult ei tea mis ja miks täpselt toimus(b). Aga et ka midagi öelda, siis siia teemasse on paras öelda, et Sina oled üks tolvan
                          Mamps on tubli, nii päeval laudas kui ka õhtul klubist tulles hilja..

Kommentaar

TV3 uudiste klipis just ütles mingi 10 aastane poiss, et "ma ei tea miks venelased niisama mõttetult inimesi tapavad." Suht hästi võtab kokku kõigi nende Gruusia beibetajate seisukoha - mitte sittagi te ei tea, aga arvamus on maailma kõige suurem.

Kommentaar

Algselt postitas Jürvi-Hool Vaata postitust
                              TV3 uudiste klipis just ütles mingi 10 aastane poiss, et "ma ei tea miks venelased niisama mõttetult inimesi tapavad." Suht hästi võtab kokku kõigi nende Gruusia beibetajate seisukoha - mitte sittagi te ei tea, aga arvamus on maailma kõige suurem.
                              Mis kuradi asi on Gruusia beibetaja?

Kommentaar

See pole tähtis et me keegi "mitte midagi ei tea"
                                Vene väed on Georgia territooriumil, pommitavad kriisikoldest välja jäävaid objekte ja see ongi ainus mis loeb.
                                Tähtis on et see tegevus saaks ühtse hukkamõistu ja Eesti tausta juures on mul raske mõista kuidas osa eestlastest suudab Vene tegevust õigustada

Kommentaar

Working...
                                X