Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Georgia ja Lõuna-Osseetia konflikt

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Njh, ma ei tea, kes esimese paugu tegi. Polnud ise kohal. Küll aga ma tean järgmist: 1) Venemaa on kandnud sõjategevuse Lõuna-Osseetiast juba mujale Gruusia territooriumile; 2) pommitatud pole mitte ainult sõjaväerajatisi; 3) Venemaa sekkub võõra riigi siseasjadesse ja kasutab selleks igivana ettekäänet kellegi vabastamisest või aitamisest; 4) eestlasena tunnen Venemaa kurja olemust juba piisavalt hästi.

Kindlasti saaks siia veel mõndagi lisada.

Kommentaar

tegelt on venemaa jumalasta normaalne riik, te ei jaga pauku lahti lihtsalt.

Kommentaar

Antud teemal võiks seda tavalist Soccerneti foorumi ironiseerimist ja sarkasmi veidi vähem olla.

Kommentaar

Algselt postitas Jasper Vaata postitust
          Arvatavasti parim eestikeelne foorum antud teemal - http://www.militaar.net/phpBB2/viewtopic.php?t=14549
          Noppeid:
          Algselt postitas corvus
          Pole selge,kas grusiinid jätsid maha ainult linna (kui nad üldse seal olid) või ka seda ümbritsevad kõrgendikud. Gruusia propaganda ja infoteenistus on ikka vägagi vilets. Puudub ÜKS kindel nn spokesman (iga ülemus ja nina annab oma, tihti vastukäivat infot). Selgusetuks jäävad milised eesmärgid ikkagi püstitati? Ühed räägivad nn oseetidest(ja palgatud) võitlejate (boevik) tasalülitamisest, teised mässulises piirkonnas konstitutsioonilise korra tagamisest. President aga jahub üldse mingist vastulöögist Vene poolsele agressioonile. Igatahes, kui president pidas silmas sõda venelastega, siis on ta selle juba kaotanud (juhul kui ta muidugi ei plaani Tshinvali katlasse kogunenud venelaste tehnikat suurtüki ja lennuväe konsentreeritud tulega hävitada (peale kella 18et, mil lõppeb niinimetatud grusiinide moratoorium). Kui plaaniti mingit puhastust, siis peaks juba ammu infokanalites olema grusiinide esitatud statistika ja soovitavalt ka videomaterjalid. Neid aga pole! Mõne aja pärast ujutatakse aga meediakanalid üle piltidega ja kaadritega hävinenud Tshinvalist. Näidatakse hunnikute kaupa "sõjaohvreid" ning seda kõike PBK; 1ORT ja muude Vene kanalite vahendusel, ehk põhimõtteliselt on Gruusia sel rindel saanud minu nägemusel mati. Kõik lõppes ennem kui algas ning mis üldse algas pole ka selge!
          ...
          Keda siis lõpuks usaldada? Siseministrit või regionaalministrit? Kes siis lõpuks on see kõige õigem "Gruusia", kellele meediaväljaanded tugineda võiksid? Keda usaldab Gruusia julgeolekunõukogu ja keda president? Saavad sellise riigi institutsioonid oma otsuste tegemises olla usaldusväärsed? Kurat seal on hullem bardakk kui Vene armees...
          Algselt postitas Ajet175
          Присоединяйтесь к Военно-историческому форуму, где историки, исследователи и энтузиасты военной истории обсуждают исторические события, стратегии и военные конфликты. Получите доступ к статьям, аналитическим материалам и живым обсуждениям

"Сводка - выглядит более-менее правдоподобно. Dark 09.08.2008 22:30:58 (2487, 1532 b)"

..На посту у этнических сёл наши солдаты собирают у бегущих грузин оружие и отправляют домой. Днём был мерзкий конфуз, осетины перестреляли 30 грузинских пленных, дезавуировав для мира зверства грузин против миротворцев...

maakeeli
          Veel. Vene foorumis vif2 leidsin eile õudse materjali mis seal toodud suure uhkusega. Nimelt. Gruusia sõdurid (seal toodud arvukus 30) andsid alla vene "rahuvalvajatele" mille järel osseetia separatistid neid tapsid (venelane ise ei hakkanud käsi määrima), relvastamata vangi võetud sõdurid kes ise andis end üle. Ehk sisuliselt vene timukatest "rahuvalvajad" tagasid protsessi turvalisuse. Arvan, et rahvusvaheline kohus mille kohta palju räägitakse venemaal on küll vajalik. Kuid selle tulemused ei pruugi venemaale meeldida.
          ah ma ei viitsi rohkem. see ajude nähtus on siin teemas nkn ajutine.
          jokers to the right
          clowns to the left of me

Kommentaar

Algselt postitas apunkto Vaata postitust
            Ma olen üpris kindel, et sääraste imbetsillide, nagu Sina, võimu juurde pääsemine sääraseid koledaid sõdu vallandabki.Sina oled üks tolvan
            Loomulikult, kaitseme tiblasid ja siis imestame, miks niipalju inimesi Siberisse sõidab .

Kommentaar

Shermann, kui sinu arvamus põhineb Eestis ja Euroopas näidatavate kaadrite ja jutu põhjal, siis kahjuks oled sa nagu ka kõik teised suhteliselt lolliks tehtud.
              AILTON

Kommentaar

Algselt postitas Mikk4 Vaata postitust
                Shermann, kui sinu arvamus põhineb Eestis ja Euroopas näidatavate kaadrite ja jutu põhjal, siis kahjuks oled sa nagu ka kõik teised suhteliselt lolliks tehtud.
                Ma arvan, et need kes vaatavad venemaa kanaleid on lolliks tehtud.

Kommentaar

Jessas, mis te seda 15-aastast Shermanni tümitate. Tore ju, kui noor poiss üldse lehti loeb või uudiseid jälgib ja lihtsalt päevad läbi seent ei toksi või PESi tao. Äkki saab temast tulevikus isegi asja, kui Flora fänniks vms ei hakka.
                  When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Algselt postitas Shermann Vaata postitust
                    Ma arvan, et need kes vaatavad venemaa kanaleid on lolliks tehtud.
                    seda ka, aga kõige õigem on vaadata kõiki kanaleid, euroopa, ukraina, vene kanaleid ja siis paned midagi ka enda jaoks kokku, mis on siis asja iva. i
                    imelik on see et euroopas näidatakse kaadreid vene kanalitelt, aga ainult osaliselt, st et suurem osa jäetakse välja. Siinkohal ongi paslik märkida et propaganda on siinjuures see mis kõigi arvamuse kujundab ja euroopa oma on suunatud kahtlemata venemaa vastu, kuigi seda kuidas seal kohapeal on ei taheta üldse näidata, näidatakse seda mis nö oli.
                    AILTON

Kommentaar

Algselt postitas Martin Vaata postitust
                      Jessas, mis te seda 15-aastast Shermanni tümitate. Tore ju, kui noor poiss üldse lehti loeb või uudiseid jälgib ja lihtsalt päevad läbi seent ei toksi või PESi tao. Äkki saab temast tulevikus isegi asja, kui Flora fänniks vms ei hakka.
                      Täpselt. Kunagi oli aeg, kui eston ja šmut jagasid noortele roundhousekicke. Sellised teemad olid saastast puhtad.
                      jokers to the right
                      clowns to the left of me

Kommentaar

Algselt postitas Jasper Vaata postitust
                        Täpselt. Kunagi oli aeg, kui eston ja šmut jagasid noortele roundhousekicke. Sellised teemad olid saastast puhtad.
                        Siis ma olin noor ja vihane, nüüd pigem tasakaalukas ja igav
                        When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

seda ka, aga kõige õigem on vaadata kõiki kanaleid, euroopa, ukraina, vene kanaleid ja siis paned midagi ka enda jaoks kokku, mis on siis asja iva. i
                          imelik on see et euroopas näidatakse kaadreid vene kanalitelt, aga ainult osaliselt, st et suurem osa jäetakse välja. Siinkohal ongi paslik märkida et propaganda on siinjuures see mis kõigi arvamuse kujundab ja euroopa oma on suunatud kahtlemata venemaa vastu, kuigi seda kuidas seal kohapeal on ei taheta üldse näidata, näidatakse seda mis nö oli.
                          Eks sa mõtle millise propaganda ja haibi pärast sina manshitteri ja Inglismaa fänn oled

Kommentaar

Algselt postitas cannuman Vaata postitust
                            Eks sa mõtle millise propaganda ja haibi pärast sina manshitteri ja Inglismaa fänn oled
                            ta on ju Chelsea fänn ja sealt ka pahameel Sherri suunas.

Kommentaar

Algselt postitas cannuman Vaata postitust
                              hahaa, 90-kümnendate lõpus ei olnud ei Ronaldosid, Tevezeid klubis ja 1999-võitu ei näidatud Eesti kanalite peal, ka uudistes mitte, vähemalt mina ei mäleta ja lehti ma siis veel ei lugenud, niiet glooryhunteriks ma ennast ei pea.
                              inglise koondisest on esimesed mälestused 1996-aasta EM-ilt, miks inglismaa koondis just ei oska öelda.
                              niiet mõtle siis ise millise haibi pärast ma inglise jalka fänniks hakkasin
                              Algselt postitas PraS Vaata postitust
                              ta on ju Chelsea fänn ja sealt ka pahameel Sherri suunas.
                              mõttetu kangutamine
                              AILTON

Kommentaar

hahaa, 90-kümnendate lõpus ei olnud ei Ronaldosid, Tevezeid klubis ja 1999-võitu ei näidatud Eesti kanalite peal, ka uudistes mitte, vähemalt mina ei mäleta ja lehti ma siis veel ei lugenud, niiet glooryhunteriks ma ennast ei pea.
                                inglise koondisest on esimesed mälestused 1996-aasta EM-ilt, miks inglismaa koondis just ei oska öelda.
                                niiet mõtle siis ise millise haibi pärast ma inglise jalka fänniks hakkasin

mõttetu kangutamine
                                ma vaatasin küll TV3-st 1999a. CL finaali.

Kommentaar

Working...
                                X