Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Märkamisaeg

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Kõigile toredat taasiseseisvumispäeva! Eriti kurb on seda tähistada Helsingis kui tead, et pool eestit on praegu lauluväljakul Tahan kaa

Kommentaar

täna hommikul paneme siin Albufeiras ka sinimustvalge lipu rõdule ülesse
      Catalunya is not Spain!

Kommentaar

lugesin, et loodeti 20 000 inimest. kui metallical oli juba 74 000 siis julgen pakkuda, et täna oli ligi 80 000 inimest seal,
        forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will

Kommentaar

Algselt postitas Evu Vaata postitust
          lugesin, et loodeti 20 000 inimest. kui metallical oli juba 74 000 siis julgen pakkuda, et täna oli ligi 80 000 inimest seal,
          Ma ütleks, et veelgi enam, aga arvutused jätaks pigem spetsialistidele. Seniks kõigile ilusat iseseisvuse taastamise aastapäeva.
          Which ship has never docked at Liverpool?
          The Premiership.

"Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer" - Arnold Schwarzenegger, 1975

Kommentaar

Eesti ma armastan sind nii väga!

NII

VÄGA

Kommentaar

pakutakse et üle 100 tuhande inimese oli eile õhtul lauluväljakul.
              Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
              Ott Järvela

Kommentaar

oli ilus, väga!

Kommentaar

Oleks pidanud ka tulema, pettunud...

Head taasiseseisvumispäeva kõigile !

Kommentaar

Ülikõva üritus oli. Rahvas oli super, venelasi polnud ja mass oli....

WOW

Mul sõber minestas sõna otseses mõttes ära. Vist oli liiga suur rahvamass.
                    slimm.ee

Kommentaar

Väga mõnus üritus oli!
                      Algselt postitas budulojus
                      kle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi Uuspõlde

Kommentaar

Elagu Eesti!

Kommentaar

Algselt postitas JanK Vaata postitust
                          Ülikõva üritus oli. Rahvas oli super, venelasi polnud ja mass oli....

WOW

Mul sõber minestas sõna otseses mõttes ära. Vist oli liiga suur rahvamass.
                          Tikud ja bensiin! tõsiselt!
                          Nii mõnigi venelane on hinges palju rohkem eestlane kui sina.
                          Vene keelt kuulsin ma piisavalt palju ja selle üle oli mul väga hea meel.

Kommentaar

peksa ka keegi sai?

Kommentaar

Algselt postitas ek Vaata postitust
                              Mis nende Flora vännide peale ikka vihastada. Nad ongi sellised.

Kontsert oli aga fantastiline.
                              When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Algselt postitas ek Vaata postitust
                                Nii mõnigi venelane on hinges palju rohkem eestlane kui sina.
                                Vene keelt kuulsin ma piisavalt palju ja selle üle oli mul väga hea meel.
                                Pole hullu, poiss lihtsalt kardab et iga telefoniga rääkiv vene rahvusest inimene kutsub kampa kokku, et temale peksa anda.
                                Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)

Kommentaar

Working...
                                X