H2rrased Kyps ja Laurenzo, ma t2nan teid viidamaks mu v2heinformatiivsele postitisele aga in general endiselt Oz'i valge ja punane on kehva valik, NZ'i valge in general on kindla peale minek...
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
veiniteema
Collapse
X
-
Kusjuures pole seejuures esimene, kelle käest kuulen. Hakka või uskuma.Algselt postitas lostprophet Vaata postitustH2rrased Kyps ja Laurenzo, ma t2nan teid viidamaks mu v2heinformatiivsele postitisele aga in general endiselt Oz'i valge ja punane on kehva valik, NZ'i valge in general on kindla peale minek...BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Alla 300.- krooni ühtki veini küll ei saa. Või oli see nüüd 200.- millest alates see piir jooksis. Ühesõnaga väärt veinid on kallid kui neid poest osta.Algselt postitas kyps Vaata postitustNo nii in general näiteks NZ-i valgete vahel on ikka vaks vahet sees, mis on tingitud viinamarja sordist, ehk siis kas Sultana, Sauvignon blanc või Chardonne.Targa inimese tähelepanekuid elust enesest.
"Olete te tähele pannud, kui nilbed on higistavad puulehed? Eelsperma igal pool."
Kommentaar
-
Algselt postitas kyps Vaata postitustNo nii in general näiteks NZ-i valgete vahel on ikka vaks vahet sees, mis on tingitud viinamarja sordist, ehk siis kas Sultana, Sauvignon blanc või Chardonne.
Ok, in general on sul võimalus näppu lõigata nii Pembertoni Chardonnay'ga kui Yarra Valley Cabernet Sauvigno'ga, samas näiteks Marlborough Sauvignon Blanc'ga või Hawkes Bay Chardonnay'ga sul see võimalus praktiliselt puudub
Kommentaar
-
OT: tuletan siinkohal meelde, et alkohol on üks maailam kõige ohtlikumaid mürke ja narkootikume! Selle sõltuvust tekitavus on erakordselt kõrge. Tänu sellele puruneb perekondi nagu saelaudu Vändras! Püsigem kained!FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
sigpic
Kommentaar
-
Ei imesta miks sul hommikuti nii sitt olla onAlgselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustViimasel ajal Gewürztraminer, paljude jaoks tundmatu. Ehki eriline veinisõber ma pole, siis seda on teinekord hea libistada.
http://en.wikipedia.org/wiki/Gew%C3%BCrztraminer
, isegi väikestest kogustest.
Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
mhmh. isegi minu vanaema mekutab meeleldi gewürzi.Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustViimasel ajal Gewürztraminer, paljude jaoks tundmatu. Ehki eriline veinisõber ma pole, siis seda on teinekord hea libistada.
http://en.wikipedia.org/wiki/Gew%C3%BCrztraminerkaks firmatorti, kast pepsit!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar