Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

veiniteema

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

H2rrased Kyps ja Laurenzo, ma t2nan teid viidamaks mu v2heinformatiivsele postitisele aga in general endiselt Oz'i valge ja punane on kehva valik, NZ'i valge in general on kindla peale minek...

Kommentaar

Algselt postitas lostprophet Vaata postitust
      H2rrased Kyps ja Laurenzo, ma t2nan teid viidamaks mu v2heinformatiivsele postitisele aga in general endiselt Oz'i valge ja punane on kehva valik, NZ'i valge in general on kindla peale minek...
      Kusjuures pole seejuures esimene, kelle käest kuulen. Hakka või uskuma.
      BVB - Vaprus

Kommentaar

No nii in general näiteks NZ-i valgete vahel on ikka vaks vahet sees, mis on tingitud viinamarja sordist, ehk siis kas Sultana, Sauvignon blanc või Chardonne.

Kommentaar

Algselt postitas kyps Vaata postitust
          No nii in general näiteks NZ-i valgete vahel on ikka vaks vahet sees, mis on tingitud viinamarja sordist, ehk siis kas Sultana, Sauvignon blanc või Chardonne.
          Alla 300.- krooni ühtki veini küll ei saa. Või oli see nüüd 200.- millest alates see piir jooksis. Ühesõnaga väärt veinid on kallid kui neid poest osta.
          Targa inimese tähelepanekuid elust enesest.
          "Olete te tähele pannud, kui nilbed on higistavad puulehed? Eelsperma igal pool."

Kommentaar

Algselt postitas kyps Vaata postitust

Ok, in general on sul võimalus näppu lõigata nii Pembertoni Chardonnay'ga kui Yarra Valley Cabernet Sauvigno'ga, samas näiteks Marlborough Sauvignon Blanc'ga või Hawkes Bay Chardonnay'ga sul see võimalus praktiliselt puudub

Kommentaar

hispaanlannat nimega hoya de cadenast (2003) degusteerisin. üllatavalt hea punane vein kuna mulle tavaliselt toda koloriiti asi ei istu.

soovitan (toa)soojalt!
              buy the ticket, take the ride.

Kommentaar

OT: tuletan siinkohal meelde, et alkohol on üks maailam kõige ohtlikumaid mürke ja narkootikume! Selle sõltuvust tekitavus on erakordselt kõrge. Tänu sellele puruneb perekondi nagu saelaudu Vändras! Püsigem kained!
                FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
                sigpic

Kommentaar

Viimasel ajal Gewürztraminer, paljude jaoks tundmatu. Ehki eriline veinisõber ma pole, siis seda on teinekord hea libistada.

Kommentaar

Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitust
                    Viimasel ajal Gewürztraminer, paljude jaoks tundmatu. Ehki eriline veinisõber ma pole, siis seda on teinekord hea libistada.
                    http://en.wikipedia.org/wiki/Gew%C3%BCrztraminer
                    Ei imesta miks sul hommikuti nii sitt olla on, isegi väikestest kogustest.
                    Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitust
                      http://en.wikipedia.org/wiki/Gew%C3%BCrztraminer
                      mhmh. isegi minu vanaema mekutab meeleldi gewürzi.
                      kaks firmatorti, kast pepsit!

Kommentaar

[ATTACH=CONFIG]670[/ATTACH]
                        ironwine!

Kommentaar

Legendaarne kauamängiv.

Kommentaar

Mina, oma lolli peaga, olen jõudnud järeldusele, et kui kindla peale tahad minna, siis võta TORRES.

Kommentaar

Kõikidele ManU fännidele ja teistele veinisõpradele:

Proovisin ära 2007 Carmenere, täitsa korralik tummine jook.
                              tulevik on tunni aja pärast

Kommentaar

Working...
                              X